Verkkovirhe

Tiikerit mestaruusliigassa 2015-2016

Viestejä
355
spiker kirjoitti:
Juze sanoi:
Miksi spiker haluaa nähdä kentällä mieluummin Ojansivun kuin Ropposen? Pelityyli, tuuletukset vai mikä syynä?
Merkillinen kysymys. Vastaan kysymyksellä: miksipä nyt kukaan haluaisi nähdä Suomen parhaan lentopalloilijan pelaavan?
Itselleni kannattamissani joukkueissa, vaikkapa Suomi ja Loimu, on mukavaa että joukkue pelaa hyvin, mielellään vaikka voittaa ja kentällä vähän tuuletellaankin. Ei ole väliä onko kentällä Virtanen vai Möttönen. Toki ymmärrän, että osa haluaa nähdä taidokkaita yksilöitä, Ojansivuja ja Messejä.
 
Viestejä
2,550
No tänään on taas tilaisuus nähdä huippuluokan lentopalloa, Tiikerit ja Sampo varmasti halöuavat tarjota sitä Hollihaassa, pelaapa Tiikereissä sitten hakkurina Lelu tai Ropponen. Jotenkin on sellainen tunne, että tänään on Lelu parketilla. Kauden tärkeimmät pelit ovat edessäpäin. Kukapa plisi uskonut, että "yhden miehen joukkue" Leluton Tiikerit on voittanut kaikki 16 otteluaan eräsuhde 48 - 7. Tuskin se kovin paljon parempi olisi vaikka Lelu olisi ollut terveenä. Kuten maaotteluiss anähtiin hän on tervehtynyt toki ei vielä siihen vetoon mikä hänellä EM-kisoissa Venäjä ottelussa oli, mutta aikaa on vielä.
 
Viestejä
192
Do diin, nyt sitten nähtiin Tiikerit ensimmäistä kertaa tällä kaudella alusta loppuun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Sitähän täällä jotkut ovat kaivanneet... :lol:

Hakemistahan tuo vielä oli, mutta tiukkaa toista erää lukuunottamatta Sampo oli selvästi perässä. Lelun kaksi ensimmäistä hyökkäystä torjuttiin, mutta sitten alkoi pikkuhiljaa kulkea. 16 (+7) 58 prosentin hyökkäystehoilla oli ihan ok-avaus. Maajoukkuepeleissähän ei Lelun syöttö kulkenut ja on siinä edelleenkin viilaamista.

Tärkeä juttu joka tapauksessa, että ennen parin viikon paussia joukkue sai kokemuksia pelaamisesta rosterilla, joka on - mahdolliset loukkaantumiset/sairastumiset poislukien - pomminvarmasti lauteilla kaikkein tärkeimmissä peleissä.

Niitähän parin viikon odottelun jälkeen alkaakin sitten tulla. Eräänlainen keskitalven huipentuma on Hollihaan superviikonloppu ja viikkoa myöhemmin taistelu Suomen Cupin voitosta. Seuraava tähtäin sitten onkin pudotuspeleissä.

Muuten. Jos tarkkoja ollaan, niin eihän Lelu koko ottelua pelannut. Kolmannen erän lopun episodissa tunteet kuohahtivat melkoisesti ja Tommi Tiilikaisen oli ohjattava Lelu penkille.

En tiedä mitä suoraan sanottuna kehnohko Sampon serbihakkuri Arsenije Mutapcija Enderwin Herreralle sanoi tai huusi, mutta sai varsinkin Lelun kuumenemaan ja heittämään useamman valitun (?) sanan Mutapcijalle. Toivon mukaan kyse ei ollut kenenkään ihonväristä.

Vaan se siitä. Tiikereillä on nyt putkessa 29 peräkkäistä voittoa mestaruusliigassa. Se on aika paljon.
 
Viestejä
2,550
No niin sitä pääästiin Hollihakaan peliä seuraamaan, mitään suurta lentopallojuhlaa ei nähty, mutta Lelu kentällä lähes koko ottelun ajan. Parasta peliä nähtiin ensimmäisessä erässä, jota Tiikerit hallistsi suvereenisti alusta loppuun. Tommi Siirilän komeat torjunnat jäivät mieleen. Toisesa erässä Tiikerit alkoi löysäillä eniten se näkyi Kehoen oteissa. Passit jäivät koko ajan liian mataliksi suorastaan lyömä kelvottomiksi.
Tiikerit kuitenkin hoitivat homman kotiin.
Kolmas erä oli ensimmmäisen tosinto, Tiikerit eivät antaneet Sammolle mitään mahdollisuukia. Erän lopussa nähtiin merkillinen näytelmä kun Sammon hakkuri Mutapcija torjuntalyönninjälkeen kaatui kentän ulkopuollelle ja ryhtyi esittämään jalkapallosta tuttua lokkantumisnäytelmää kieriskelyinen ja jopa äänekkäästi valittaen. Minkäänlaisesta loukkantumisesta ei kuitenkaan ollut kysymys vaan lopulta mies nousi täsyin terveenä ylös. Näytelmä oli liikaa Lelulle joka jätti kentän ja Antti Ropponen tuli loppuajaksi hänen tilalleen. Merkillinen näytelmä tältä Mutapcijalta kertakaikkiaan.
Tiikereissä vhvinta peliä esitti Roman Sauss, jonka lyönnit lähtivät korkealta torjunnan yli. Tommi Siirilän torjuntapeli oli hyvää. Koga oli totutun hyvä.
Lelun pelistä näkyi pelaamattomuus, etenkin syöttoöpelissä yksi ässä, kolme virhettä pisteitä kertyo kuitenkin 16 ja plussaa 7.
Sammon paras oli passari Krause ja yleispelaaja Djordovic. Antti Poikelan päivä oli kyllä sysimusta 4 pistettä ja 12 virhettä -8
Tiikereillä on nyt kaksi viikkoa aikaa hioa peliään ennen Valepan ja Hurrikaanin kohtaamista koton parin viikon päästä. Eiköhän se Lelukin siinä tokene ;)
 
Viestejä
192
Jussi Juonio kirjoitti: Erän lopussa nähtiin merkillinen näytelmä kun Sammon hakkuri Mutapcija torjuntalyönninjälkeen kaatui kentän ulkopuollelle ja ryhtyi esittämään jalkapallosta tuttua lokkantumisnäytelmää kieriskelyinen ja jopa äänekkäästi valittaen. ... Näytelmä oli liikaa Lelulle joka jätti kentän ja Antti Ropponen tuli loppuajaksi hänen tilalleen. Merkillinen näytelmä tältä Mutapcijalta kertakaikkiaan.
Pelkkää spekulaatiota, mutta tuskinpa Lelu nyt sentään Mutapcijan filmaamisesta niin kovin kuumeni, että Tiilikaisen piti ottaa hänet kentältä. Katsomoon näytti, että sitä ennen Herrera kävi kyselemässä Mutapcijalta tämän puheista.

Korostan vielä, että pelkkää arvailua, mutta enemmän minusta näytti kyse olevan Mutapcijan sanomisista. Ilman muuta voin toki olla väärässä.

Sinänsähän tuo kieriskely ja ääneen valittaminen oli terveeltä mieheltä häpeällistä pelleilyä. Tuovisen Jukkakin ehti jo vinkata Eetu Häyriselle, että tultava serbin tilalle hakkuriksi.
 
Viestejä
2,550
spiker kirjoitti:
Jussi Juonio sanoi:
Erän lopussa nähtiin merkillinen näytelmä kun Sammon hakkuri Mutapcija torjuntalyönninjälkeen kaatui kentän ulkopuollelle ja ryhtyi esittämään jalkapallosta tuttua lokkantumisnäytelmää kieriskelyinen ja jopa äänekkäästi valittaen. ... Näytelmä oli liikaa Lelulle joka jätti kentän ja Antti Ropponen tuli loppuajaksi hänen tilalleen. Merkillinen näytelmä tältä Mutapcijalta kertakaikkiaan.
Pelkkää spekulaatiota, mutta tuskinpa Lelu nyt sentään Mutapcijan filmaamisesta niin kovin kuumeni, että Tiilikaisen piti ottaa hänet kentältä. Katsomoon näytti, että sitä ennen Herrera kävi kyselemässä Mutapcijalta tämän puheista.

Korostan vielä, että pelkkää arvailua, mutta enemmän minusta näytti kyse olevan Mutapcijan sanomisista. Ilman muuta voin toki olla väärässä.

Sinänsähän tuo kieriskely ja ääneen valittaminen oli terveeltä mieheltä häpeällistä pelleilyä. Tuovisen Jukkakin ehti jo vinkata Eetu Häyriselle, että tultava serbin tilalle hakkuriksi.
En todellakaan tiedä miten tuo meni, mutta Mutapcijan temppu oli outo, yrittikö hän hakea Lelulle keskirajan ylistysvirhettä? En tiedä koskettivatko jalat edes toisiaan. Lelu kuitenkin myös ilmeisesti sanoi jotain, koska sai tuomarilta jonkin moitteen, joka hänelle välitettiin. Saa nähdä kommentoivatko valmentajat tapausta mitenkään.
 

Ryynäsen Topi

Ei todella jäänyt paljon lapsille kerrottavaa Tiikerit-Sampo -ottelusta.

Toinen erä oli suoraan sanottuna heikko. Sammon saamat pisteet oli Tiikerien löysäilyn seurausta.

Stevenin ja Lelun yhteistyö - joka on aikaisemmilla kausilla toiminut loistavasti - tökki koko ajan.

Pitkä tauko yhteenpellamisessa, vaikkakaan ei toiminut, oli mielestäni kuitenkin hyvää harjoitusta edessä olevaan "superviikonloppuun". Veikkaan lisäksi myös, että asenne on silloin kohdallaan jokaisella tiikeripelaajalla.

Täytetään silloin uuden lisäkatsomon myötä Hollihaan lehterit.
 
Viestejä
444
spiker kirjoitti:
Jussi Juonio sanoi:
Saa nähdä kommentoivatko valmentajat tapausta mitenkään.
Kaksi veikkausta: 1) eivät kommentoi, 2) kukaan ei kysynyt tapauksesta.
Lehdistötilaisuudessa:
Yleisöstä kommentoitiin tapausta, etenkin Mutapcijan osuutta. Jukka Tuovinen ei vastannut enempää kuin: "Tuohan ei ollut kysymys, vaan kommentti". Lelun penkille siirtämisestä Tiilikainen ei sanonut sanaakaan, mutta silmissä oli pientä pilkettä.
 
Viestejä
205
Tulihan se Lelukin vihdoin kehiin sarjapeleissä. Pelaamattomuus näkyi, mutta erinäiset asiat huomioiden ihan kohtuullinen esitys. Toista erää lukuunottamatta ei mitään ihmeempää spektaakkelia nähty, mitä nyt päätöserässä vieraiden serbi kävi poikkeuksellisen lämpimänä. Ensin filmaa loukkaantumisensa, saa Lelun kuumenemaan ja sitten vielä verkolla rähisee Eetulle, tuntui että käy tähän käsiksi minä hetkenä hyvänsä. Ihme ettei tämä serbi saanut minkään väristä lappua. Pelin jälkeen tuolla oli vielä pokkaa väittää Kehoelle, että ei hän mitään väärää tehnyt.
 
Viestejä
192
Teme kirjoitti: ... vieraiden serbi kävi poikkeuksellisen lämpimänä. Ensin filmaa loukkaantumisensa, saa Lelun kuumenemaan ja sitten vielä verkolla rähisee Eetulle, tuntui että käy tähän käsiksi minä hetkenä hyvänsä.
Edelleen oon vahvasti spekulaation puolella, kun havainnot perustuvat näkö- eikä kuuloaistiin. Mutapcijan filmaus nyt oli oma säälittävä keissinsä, mutta mahtoiko Eetun suuntaan tulla jotain ala-arvoista kommenttia? Se taas suututti Eetun hyvän kaverin Lelun?

Kuten aiemmin totesin, toivottavasti kenenkään ihonväri ei noussut kalabaliikissa esille. Sehän kaikkein vastenmielisintä olisi. Joka tapauksessa tilanteen jälkeen kapteeni Kehoella oli asiaa päätuomarille. En usko, että kävi valittamassa Mutapcijan filmaamisesta. Pikemminkin puheista.

Vielä kerran, pelkkää spekulaatiotahan tämä.

FUBB kirjoitti: Lehdistötilaisuudessa:
Yleisöstä kommentoitiin tapausta, etenkin Mutapcijan osuutta. Jukka Tuovinen ei vastannut enempää kuin: "Tuohan ei ollut kysymys, vaan kommentti". Lelun penkille siirtämisestä Tiilikainen ei sanonut sanaakaan, mutta silmissä oli pientä pilkettä.
Tiilikaisen "silmien pilkettä" on kyllä erittäin helppo tulkita. Lelu kävi siinä hetkessä niin kierroksilla, että Tiilikaiselta fiksu veto ohjata - sananmukaisesti näin tapahtui - mies penkille ja komentaa Ropponen loppuajaksi kentälle. Kyse ei todellakaan ollut pelitaktisesta vaihdosta.

Tuovisen kommentti - "kommenttiin" - ei yllätä. Mielenkiintoista tietysti olisi ollut, että häntä olisi pikkuisen grillattu ja tosiaankin esitetty suora kysymys.
 

Ana

Jo on aikohin eletty jos pitää rueta lentismatsisa feikkaahan loukkaantumisia.. Tai yleensäkkään misään pelisä.. Mikään ei oo sen typerämpää. Harmi kun ei peliä nähny ja keppitvltä ei viihti semmosta peliä kahtoa minkä lopputulos on jo selevä... Mutta jälkipelejä kuulostellen aika hämmentävä juttu.
 

Ryynäsen Topi

Tiikerit saa vihdoin peräti kaksi viikkoa ladata akkujaan ja harjoitella kuviot kuntoon. Stevenin ja Lelun kuviot ei oikein toiminut kuin ajoittain Sampo-pelissä.

Stevenin ja Lelun yhteistyö on aiemmin ollut Tiikerein tavaramerkki. Nyt on kuitenkin jo kevätkausi menossa, eikä Lelu ole ollut (Tiikerien) vahvuudessa mukana kuin aniharvoin.

En epäile hetkeäkään, etteikö kuviot olisi kunnossa kahden viikon kuluttua, kun VaLePa ja Hurrikaani saapuvat Hollihakaan.

Sampo-ottelun loppuhäslinki on syytä unohtaa. Tällaisia sattuu aina joskus. Mutapcija taisi turhaantua, kun mikään ei tuntunut onnistuvan.
 
Viestejä
192
Ryynäsen Topi kirjoitti: Sampo-ottelun loppuhäslinki on syytä unohtaa. Tällaisia sattuu aina joskus. Mutapcija taisi turhaantua, kun mikään ei tuntunut onnistuvan.
Joo. Mun puolestakin voidaan unohtaa. Tosin vain sillä perusteella, että en tiedä asiasta enempää kuin olen tänne kirjoittanut. Paljolti olen myös spekuloinut. Ihan niin kuin olen jo useamman kerran todennut.

Jos taas tapauksessa on ollut kyse jostain ihmisen fyysiseen olemukseen liittyvästä asiasta, niin ei todellakaan ole mitään "syytä unohtaa". Vaan nostaa esille. Oli lajille kuinka kiusallista hyvänsä.

Vaan voihan olla, että ei ole. Toivottavasti näin ainakin on. Ellei uutta ilmene, niin tämän aiheen käsittely oli omasta puolestani tässä.

Eteenpäin. :)
 
Viestejä
444
Tuli maksettua se kepit.tv:n jälkilähetys ja katsottua mm. se Mutapcijan "loukkaantuminen". (Sori kaikki, jotka ovat jo kyllästyneet aiheeseen.)

Itse tapahtuma jää verkkotuomarin peittämäksi, mutta se kaatuminen, ylösnouseminen ja uudelleen kaatuminen karjunnan kera oli kyllä melkoista teatteria. Toivottavasti tämmöinen teatteri ei tule tavaksi lentopallossa.

Over and out.
 

Ryynäsen Topi

Kyllä VaLePa antoi sellaisen myrskyvaroituksen eilen CEV-cupin ottelussa Romanian Zalauta vastaan, että huh..huh..

Minulle(kin) on pitkin syksyä ja syystalvea sanottu, että "ei viitsi enään tulla Hollihakaan, kun kaikki ottelut päättyy 3-0 Tiikereille".

Ensi viikon lauantaina 30.1. on Hollihaassa sellainen hornankattila, että ei parempaa voi toivoa. Ei tarvi olla kummoinen ennustajaeukko, kun povaa ottelusta tähänastisen kauden ehdotonta huippua.

Nyt jos koskaan kannattaa tulla paikanpäälle toteamaan sellainen trilleri, että tästä ei kotimainen lentopallo enään parane.

Ja mikä parasta: uusi hyvintoimiva lisäkatsomo mahdollistaa enemmän katselijoita, kun aiemmin. Kaikille löytyy hyvä istumapaikka. (Ainakin, jos tulee ajoissa.)
 
Viestejä
3,448
Ryynäsen Topi kirjoitti: Kyllä VaLePa antoi sellaisen myrskyvaroituksen eilen CEV-cupin ottelussa Romanian Zalauta vastaan, että huh..huh..

Minulle(kin) on pitkin syksyä ja syystalvea sanottu, että "ei viitsi enään tulla Hollihakaan, kun kaikki ottelut päättyy 3-0 Tiikereille".

Ensi viikon lauantaina 30.1. on Hollihaassa sellainen hornankattila, että ei parempaa voi toivoa. Ei tarvi olla kummoinen ennustajaeukko, kun povaa ottelusta tähänastisen kauden ehdotonta huippua.

Nyt jos koskaan kannattaa tulla paikanpäälle toteamaan sellainen trilleri, että tästä ei kotimainen lentopallo enään parane.

Ja mikä parasta: uusi hyvintoimiva lisäkatsomo mahdollistaa enemmän katselijoita, kun aiemmin. Kaikille löytyy hyvä istumapaikka. (Ainakin, jos tulee ajoissa.)

siis 3-0? ;)
 

Ryynäsen Topi

Piti oikein kaivella tilastoja, jotta muistin, milloin Tiikerit on viimeksi hävinnyt Hollihaassa. Siitä on yli vuosi aikaa. 30.10.2014 VaLePa voitti viisieräisen ottelun 2-3.

Tiikerit oli kyllä muissa otteluissa niskanpäällä VaLePaa vastaan, sillä molemmat vieraspelit Vexve-areenalla meni Tiikereille erin 0-3 ja 1-3. Myös Suomen cupin loppuottelussa Hämeenlinnassa Tiikerit-VaLePa päättyi 3-1.
Vieraissa Tiikerit on hävinnyt viimeksi 4.3.2015 Loimulle Raisiossa juuri ennen Mestaruusliigan pudotuspelejä.

Loppu onkin sitten suomalaista lentopallohistoriaa, sillä Tiikerit voitti kaikki ottelut putkeen, eikä ainoatakaan tappiota tullut.

Finaaleissa Hurrikaani hävisi suoraan neljässä pelissä.

Yhtämittaisten voittojen putki on (muistaakseni) 29 ottelua, joka on ollut jo jonkin aikaa Mestaruusliigan uusi ennätys.

Vaan jatkuuko voittoputki ensi viikonvaihteen jälkeen, kun Suomen kolme parasta joukkuetta kohtaavat toisensa Hollihaassa?

Mielestäni VaLepa:lla on nyt kasassa historiansa kovin joukkue. Viime keskiviikkona CEV-cupin pelissä romanialaisjoukkue Zalauta vastaan VaLePa pelasi ajoittain häikäisevästi.

Nyt kannattaa tulla Hollihakaan kauempaakin, sillä ensi viikonloppuna on sellaiset turnajaiset, jota harvoin näkee.
La. 30.1. Tiikerit-VaLePa ja su. 31.1. Tiikerit-Hurrikaani. Molemmat ottelut alkavat klo 17.00

Uuden upean lisäkatsomon ansiosta näkyvyys on erinomainen. Numeroituja istumapaikkoja on runsaasti enemmän, kuin aiemmin. Lattiatuolitustakin tosin tarvitaan, että kaikki katsojat saadaan sijoitetuksi peliareenan ympärille.

Nyt on VaLePan ja Hurrikaanin kannattajilla näytön paikka tulla haastamaan äänekäs kotiyleisö.

Tervetuloa Hollihakaan lauantaina ja sunnuntaina!!!
 
Viestejä
13
Tuohon voitettujen otteluiden putken ennätykseen voisi tarkentaa että on Miesten Mestaruusliigan uusi ennätys. :cheer:
Koko Mestaruusliigan ennätykseen on vielä hiukan matkaa :whistle:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös