Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2018-19

Viestejä
80
Ronja Heikkiniemi alkaa päästä omalle tasolleen Hämeenlinnassa, eilen kolmeen erään 17/+12
hyökkäysprosentti komeat 60%. Tähän katkesi myös Vampulan kuuden ottelun voittoputki.
Joukkueet ovat kohdanneet 17 kertaa, voitot Kerholle 17-0
 
Viestejä
80
Kuinkahan luotettavia nuo mestaruusliigan antamat tiedot ovat? Ainakin otteluaikatauluissa on ollut jatkuvasti. virheitä ja sama meno jatkuu. Jouluaatoksikin klo 16.00 on merkitty ottelu pelattavaksi. Itsenäisyyspäiväksi merkittyä ottelua ei pelattu, - otteluaikatauluihin sitäkään ei korjattu koskaan. Liekköhän pisteetkin jaettu...
 
Viestejä
418
Peli peliltä tulee enemmän mieleen, että OrPo:n pitäisi hankkiutua Duganista eroon. Ei ole lähelläkään sitä tasoa, mitä ulkomaalaisvahvistuksen pitäisi olla. Toisaalta jos rahat on loppu, niin vaikeaksi menee...
 
Viestejä
3,429
Eilisestä pelistä vielä, että katselin ensin Brightin olevan samalainen yp kuin Pölkyn ja Plokin jenkin, mutta erehdyin. Jalat olivat (näin yhden pelin nähtyäni) huomattavasti nopeammat ja siitäpä syystä puolustus ja nostopeli luonnistui vaikka oli pommituksen kohteena.
 
Viestejä
673
Kova on kisa kuka pääsee Kangasalan kanssa finaaliin keväällä.

Viimeaikaisten pelien perusteella ei oikein siltä näytä, kahdeksaan peliin seitsemän häviötä kaikki kilpailut
mukaan luettuna. Eilisen pelin nähtyäni hallitsevat mestarit vei kyllä Kangasalaa näytöstyyliin, alkavat vähitellen saamaan peliään raiteilleen. Turha kenenkään valittaa kovaa ottelurumbaa ja loukkaantumisia, niitä on joka joukkueella. Se on vahvoilla, kuka ne vähimmillä vauriolla selvittää.
Ei kannata puhua syksyllä mestaruudesta, se ratkeaa vasta keväällä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
633
Melkoinen ottelurumba on joukkueilla ollut! Keväällä on sama edessä, kun runkosarjan jälkeen pelataan pudotuspelit pikavauhtia pois.
Mestaruusliiga starttaa tauon jälkeen 4.1. Vampulassa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
673
Menestyneimmät joukkueet Hämeenlinna ja Kuusamo jatkavat vielä kansainvälisia pelejä huomenna. Vielä ei ole aikaa joululomille.
Hämeenlinnaan saapuu kovin naisjoukkue, mitä Suomessa on koskaan nähty Eczacibasi VitrA Istanbul
Kuusamo taistelee Challenge cupissa pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
760


Urheiluhullu-podcastin ensimmäisessä lähetyksessä vieraana lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaavan salolaisen LP Viestin päävalmentaja ja urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen. Haastattelu tehty 18. joulukuuta.
 
Viestejä
1,795
Tietääkö joku tietäväinen joko Huittisten uuden hallin betonilattia on kuivunut. Lp Vampula on nousukiidossa liigassa ja ansaitsisi jo nykyaikaisen peliareenan.
 
Viestejä
4,771
Tietääkö joku tietäväinen joko Huittisten uuden hallin betonilattia on kuivunut. Lp Vampula on nousukiidossa liigassa ja ansaitsisi jo nykyaikaisen peliareenan.
Ihan viimeaikaista tietoa ei ole mutta aivan lähiaikoina pääsee halliin aloittamaan harjoitukset ja avauspelinä pitäisi olla 10.2 Pölkkyä vastaan
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös