Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2018-19

Vahva esitys taas Lp Viestiltä. Ykköshakkuri vaihdossa ja Pihlajamäki muilla mailla. Ja 3-0 Kuusamolle pataan
Ei tuo LP:n vahvuus ainakaan kahden erän numeroissa näy. Kolmannen erän numeroissa näkyy Even paha loukkaantuminen, - pelaajakaverin tuskanhuudot vie kyllä peliltä pohjan. Toivottavasti LP löytää taas pian markkinoilta jotain uutta ettei tappiopelko ala vaivata.
 
Ruutu+ lähetys tökkii taas tänään. Pitäisikö pyytää hinnasta alennusta kun tuote ei toimi kunnolla? Kannattaisiko lähettää pelejä harvemmin, mutta laadukkaammin? Sillä lailla, että näkyisi varmasti..
Lätkää näkyy Ruudussa moninkertainen määrä lentopalloon verrattuna ja ilmeisen laadukkaasti. Tosin paljon fanikameralähetyksinä, mikä varmaan sopisi lentopalloonkin. Monissa saleissa on asiantunteva kenttäkuulutus, jota voitaisiin käyttää lisänä.
 
Antaisi nyt Iinan vaan pelata ja jos taloudellisia resursseja on liiaksi, käyttää ne oikeasti hyvään laituriin. Ei se peli taida siitä hukkapätkä sählääjästä parantua.
Iina on hyvä, mutta Veerakaan ei oikein jouda nyt auttamaan.
Pölkyllä on nyt kolme hyvää pelaajaa sairastuvalla ja varmuudella ainakin yksi koko kauden. Ja koska ei kannata tavoitella pelkästään sijoja 3-6, on käytävä pelaajakaupassa viimeistään tammikuun alussa. Yhdeksällä pelaajalla ei vaan pärjää ja avainpelaajat menevät puhki.
 
Helminen varmaan kuntoutuu pikkuhiljaa, niin ei tarvi ottaa yypee-puolelle ulkolaispeluria.
Essi oli eilen jo lämmittelyssä. Ei hyppää eikä tee ääriliikkeitä, mutta muuten näyttää ihan hyvältä, paremmalta kuin Jenna Mustosen, joka yritti paluuta liian aikaisin.

Kanukkilibero vaikuttaa olevan ainakin lähes Hiltsun veroinen ja nyt Iina voi pelata Lamberin paikalla takakenttäkierroksia. Eilen Challenge Cupin pelissä aloittavana liberona oli Iina.

Pölkky on pelannut nyt kolme kertaa Ruutu- tai Areena-pelissä ja on voittanut ne kaikki. Nyt kun vielä syttyisivät pelaamaan liigapeleissäkin. Finaaleja odotellessa..

PS. Unkarilaisfanit olivat ihmeissään kun kahviossa ei ollut tarjolla alkoholia :)
 
Viimeksi muokattu:
Ylös