Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2018-19

Essi oli eilen jo lämmittelyssä. Ei hyppää eikä tee ääriliikkeitä, mutta muuten näyttää ihan hyvältä, paremmalta kuin Jenna Mustosen, joka yritti paluuta liian aikaisin.

Kanukkilibero vaikuttaa olevan ainakin lähes Hiltsun veroinen ja nyt Iina voi pelata Lamberin paikalla takakenttäkierroksia. Eilen Challenge Cupin pelissä aloittavana liberona oli Iina.

Pölkky on pelannut nyt kolme kertaa Ruutu- tai Areena-pelissä ja on voittanut ne kaikki. Nyt kun vielä syttyisivät pelaamaan liigapeleissäkin. Finaaleja odotellessa..

PS. Unkarilaisfanit olivat ihmeissään kun kahviossa ei ollut tarjolla alkoholia :)
Kyllähän noista ensimmäiseen erään laulua lähti kuivinakin... Moncks pelasi hyvin. Kun on pelisilmää ja kokemusta, niin pystyy hyppäämään lennosta kentälle . Kanadalaisena ei varmaan jäädy kylmässäkään kyydissä.
 
Ronja Heikkiniemi alkaa päästä omalle tasolleen Hämeenlinnassa, eilen kolmeen erään 17/+12
hyökkäysprosentti komeat 60%. Tähän katkesi myös Vampulan kuuden ottelun voittoputki.
Joukkueet ovat kohdanneet 17 kertaa, voitot Kerholle 17-0
 
Viestejä
39
Kuinkahan luotettavia nuo mestaruusliigan antamat tiedot ovat? Ainakin otteluaikatauluissa on ollut jatkuvasti. virheitä ja sama meno jatkuu. Jouluaatoksikin klo 16.00 on merkitty ottelu pelattavaksi. Itsenäisyyspäiväksi merkittyä ottelua ei pelattu, - otteluaikatauluihin sitäkään ei korjattu koskaan. Liekköhän pisteetkin jaettu...
 
Viestejä
2,210
Eilisestä pelistä vielä, että katselin ensin Brightin olevan samalainen yp kuin Pölkyn ja Plokin jenkin, mutta erehdyin. Jalat olivat (näin yhden pelin nähtyäni) huomattavasti nopeammat ja siitäpä syystä puolustus ja nostopeli luonnistui vaikka oli pommituksen kohteena.
 
Viestejä
254
Kova on kisa kuka pääsee Kangasalan kanssa finaaliin keväällä.
Viimeaikaisten pelien perusteella ei oikein siltä näytä, kahdeksaan peliin seitsemän häviötä kaikki kilpailut
mukaan luettuna. Eilisen pelin nähtyäni hallitsevat mestarit vei kyllä Kangasalaa näytöstyyliin, alkavat vähitellen saamaan peliään raiteilleen. Turha kenenkään valittaa kovaa ottelurumbaa ja loukkaantumisia, niitä on joka joukkueella. Se on vahvoilla, kuka ne vähimmillä vauriolla selvittää.
Ei kannata puhua syksyllä mestaruudesta, se ratkeaa vasta keväällä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
254
Menestyneimmät joukkueet Hämeenlinna ja Kuusamo jatkavat vielä kansainvälisia pelejä huomenna. Vielä ei ole aikaa joululomille.
Hämeenlinnaan saapuu kovin naisjoukkue, mitä Suomessa on koskaan nähty Eczacibasi VitrA Istanbul
Kuusamo taistelee Challenge cupissa pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon.
 
Ylös