Verkkovirhe

Junnutoiminta

Viestejä
785
Joo näin kuulemma. Nykyinen valmentaja on todennu, että ei saa treenata liian kovilla painoilla. Painonnostoliikkeitä ei tehdä enää ollenkaan ilmeisesti.
No joo, äärimmäisyydestä toiseen. Ei punttireenit ole tämänpäivän osaamisella minkäänsortin ongelma mutta on tainnut silti unohtua yksi juttu eli lajinomaisuus voimareeneissä. Kiakossa ainakin tämä osataan hyvin jo junnuillakin,pallopuolelta ei tämänpäivän kokemuksia.
Muutamaa näitä Kuortaneen junnuja kun on tullut seurattua niin lihasmassaa on aika lailla ja sitä kautta painoa, saattaa kyllä olla geeneissäkin mutta yksilöllisellä reeniohjelmalla vois vähän painottaa oikeeseen suuntaan.
 
Viestejä
1,545
Been Alue SM-kisat on näytön paikka. Nyt kolme kaveria on näyttönsä antanut. Yhden ottelun pelikielto vastustajan koskemattomuussäännön rikkomisesta. B-poikien SM- kisoissa oli jo jotain kähinää. Ei kuulu lentikseen tämmöiset.
 
Viestejä
92
Jaa , kapteeniko sieltä mm. siirtyi ottelutarkkailijaksi?
Tais olla yllätys poikien b-alue- mestarina nyt, ja ehkä kakkonenkin.
Tytöissä näytti olevan normi meininki,nyt noin päin....
 
Viestejä
4
Kyllä idän - 03 pojat ovat pärjänneet kautta ikäluokkien vähäisestä massasta huolimatta. Yllättävää ehkä, että voittivat finaalin niin selvästi ilman pelikiellossa ollutta tähtipelaajaansa. Pohjoisen voitto lännestä välierässä tuli itselle yllätyksenä. Molemmat finaalijoukkueet kyllä kasvoivat huimasti turnauksen edetessä. Lännestä ja pohjoisesesta tulee kovia -04 poikia. Kun massaa on vähän niin vuosittain enemmän vaihtelee minkälaisia yksilöitä joukkueisiin tulee ja voimasuhteet muuttuu. Toki pelit vaihtelivat runsaasti ja näissäkin olisi voinut käydä miten vaan. Idän poikien joukkueesiin ei ollut minkäänlaista karsintaa.
 
Viestejä
1,545
Nyt kyllä vituttaa, kuin sitä pientä oravaa. Mikä on Suomen miesten majun yksi suuri ongelma? Vähäisellä kokemuksellani sanoisin, että heppoiset yleispelaajat. Eikö? Ainakin siis yksi ongelma. Mitä tekee liitto asian suhteen? Meillä ei ole kasvamassa montaa raakiletta, joista voisi tulla, siis VOISI tulla vähän ulottuvampi urheiluja. Semmoinen joka vousi pärjätä tulevaisuudessa isoja torjuntoja vastaan. Tämmöistä kaveria, joka on kohtuullisen taitava, kimmoisa ja ulottuva on peluutettu omassa
seurassa ja viime vuonna kuortaneella yleispelaajana tai hakkurina. Nyt kun uudet tuulet puhalrelevat, niin eikö joku hemmetti ole keksinyt, että pistetään poika keskisäikähtelijäksi! Haloo sielä liiton urheilutoimen johdossa. Vaikka oletkin pitkä, niin kyllä ajatus pitäisi silti nousta ihan muumilaaksoon saakka. Pistää vihaksi, niin että kirvelee. Onko meillä oikeasti varaa tömöiseen pelleilyyn. Jos olisi valta, niin käskisin pojan välittömästi pois junnujen 1-sarjajoukkueesta. Helvettisentään.
 

Jr-

Viestejä
334
Toivottavasti jatkossa liiton strategian mukaisesti alueelliset keskusseurat ja liigaseurat koulivat paremmin. Eikä urheilutoimenjohtaja puutu liikaa hommiiin.

Aluepäällikköjen vastuulta siirretään joitakin työtehtäviä. Valmentajakoulutus siirtyy valmennuskeskuksen tehtäväksi. Tämän lisäksi Lentopalloliitto tulee valitsemaan noin kymmenen ns. Alueellista keskusseuraa, joiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä vastaa toimitusjohtaja ja osin urheilutoimenjohtaja


Siika-Aho:

”Se tarkoittaa seuraa, joka voi toimia omalla alueellaan lajin veturina. Onko toiminnan volyymiltaan sen verran suuri, että pystyy palkkaamaan ammattilaisia valmennukseen ja seuratyöhön, on liigaseura tai toimii liigaseuran kanssa yhteistyssä, toimii yhdessä alueella toimivan urheiluakatemia kanssa, voi olla järjestämässä maaotteluita tai Power cupia. Sille voidaan myös "lisenssoida" oikeus järjestää liiton perustason valmentajakoulutusta jne. Läheinen kumppani lentopalloliiton suuntaan jonka kanssa pyritään varmistamaan lajin elinvoima sen toiminta-alueella.”
 
Viestejä
2,104
Sivuhuomio: Nuorten maajoukkueen avauksesta neljä poikaa syöttää hypäriä. Hernandez, Nikkinen, Tihumäki ja Försti. Vielä viimekaudella Försti ja Nikkinen vetivät leijalla, mutta tällä kaudella tyyli on vaihtunut.
 
Ylös