Verkkovirhe

Junnutoiminta

Viestejä
1,126
Minulla iski ilkeys ja kysyn mik√§ junnutoiminta? ūüėą

Kiitos seurat ja valmentajat jotka jaksatte t√§t√§ tehd√§. Suuri hatunnosto teille olette sitten liigapaikkakunnan tai muualta paikkakunnilta. Teill√§ on minun silmiss√§ suurin lentopallo syd√§n ‚̧‚̧‚̧

Se mitä liitto on tehnyt tämän asian eteen (tuhoamiseen?) ei voi olla kuin kiitollinen teille jotka vaan jaksatte vetää verkot kireälle ja olla valmistuneina taas vetämään uudet harjoitukset.

Jos t√§m√§ olisi ty√∂t√§ josta saisi palkkaa (no joku voi teist√§ jopa sit√§ saada ūüėä) niin en ihmettelisi vaikka eduskuntatalon edess√§ olisi mielenosoituksia. No nyt se porukka olisi jo niin pieni ettei siit√§ en√§√§ kai (uskottavaa) mielenosoitusta saisikaan?

Nyt l√§√§keiden ottoon ja huomenna taas uskotaan huomiseen ūüėĄ[/

Onneksi meillä laitetaan kaikki valmiiksi. Verkot, pallot ja mitä rekvisiittaa haluammekaan. Helppo on valmennella. Palkkaa ei saa, mutta hyvänmielen siitä, että saa joltain kitkettyä esim. jonkin esiliikkeen pois.

Jotain lääkitystä tää porukka, joka tahkoaa palloa pyöreäksi, junnujen kanssa illasta toiseen, varmaan tarvitsisi. Mutta ei kai se haittaa, vaikka ilman lääkitystäkin........

Tultiin juuri Vilppulasta, lohkovoitto kotiin tuomisina.
 
Ylös