Verkkovirhe

Junnutoiminta

Ei lentopallo edes saisi olla mini-ikäisen ainoa liikuntaharrastus, siinä mielessä muiden lajien harrastamismahdollisuus olisi lopputuloksen kannalta enemmänkin positiivinen asia. Ongelmia tietty tulee nykyaikana siitä, että vähentynyttä arkiliikuntaa saatetaan kompensoida eri lajeissa lisäämällä ohjattujen harjoitusten määriä aikaisemmassa vaiheessa, ja perheiden ajankäytöllisistä syistä sitten rinnakkaislajien määrä kaventuu.
Mutta oma näkemykseni on, että lentopallon harrastajamäärä isommilla paikkakunnilla on eniten kuitenkin seurojen aktiivisuudesta kiinni. Vetäjäpula toki on tässä myös yksi tekijä, se myös rajoittaa kasvuhaluja.
 
Viestejä
40
C-AlueSM, palatakseni.
Idän poikien tilanne oli se, että kutsuleirit loppuivat kesken :)
Massaleirillä oli 13 osallistujaa, kutsuleirillä 21. Muutama kutsuleiri lisää ja olisi ollutkin jo paljon.

2004 ikäluokka on todella pieni ainakin täällä ja tästä syystä Idän joukkueet täynnä 05 ikäluokkaa. Iso apu varmasti kotiseuroille tehtiin, kun pojat oppivat nyt ison kentän pelin ja yhdellä passarilla pelaamisen alkeet. Tämä tietysti näkyi sitten myös tulostaululla. Mutta, ensi vuonna nämäkin pojat jo osaavat hiukan enemmän :)

Tyttöjen puolella määrät ovat kuitenkin himpun isommat idässäkin ja kaksi joukkuetta saatiin jalkeille helposti.
 
Viestejä
956
Viestejä
67
No tämä juurikin! En oikein ymmärrä, miksi näin toimitaan. Voisi kuitenkin antaa pelaajille peliaikaa ja mahdollisuutta kokeilla eri pelipaikkoja eräkohtaisen liberon kautta. Luulen syyksi sen, että sähköinen pöytäkirja ei jotenkin toimi sujuvasti jos eräkohtaisesti vaihtaa liberoa. Ainakin oletan tähän jotenkin liittyvän. Paska ratkaisu kuitenkin!
 
Viestejä
2
Tietääkö kukaan onko junnupelien pöytäkirjoja missään nähtävillä kun niitä ei ole enään tulospalvelussa suoraan linkin takana? Nyt kun ensimmäinen turnaus on pelattu niin olisi kiva nähdä mihin joukkueisiin maajoukkueringissä olevat pojat ja muutkin sijoittuvat tällä kaudella, kun on tainnut vaihdoksia tulla.
 
Viestejä
930
Tietääkö kukaan onko junnupelien pöytäkirjoja missään nähtävillä kun niitä ei ole enään tulospalvelussa suoraan linkin takana? Nyt kun ensimmäinen turnaus on pelattu niin olisi kiva nähdä mihin joukkueisiin maajoukkueringissä olevat pojat ja muutkin sijoittuvat tällä kaudella, kun on tainnut vaihdoksia tulla.[/QUOTE
Löytyy tulospalvelusta, kun klikkaa ottelunumerosta, sen joukkueen kohdalta mikä aiheuttaa uteliaisuutta. Löytyy pelaajat, pisteet ja matsin eteneminen.
 
Ylös