Verkkovirhe

Suomalaiset maailmalla

Viestejä
1,795
mikko laurell kirjoitti:
brdgl sanoi:
http://yle.fi/urheilu/3-9537969

No nyt!!! B)

Saksan malli suomeen!

Runkosarja 10+10 ottelua
Puolivälierät paras kolmesta
Välierät paras kolmesta
Loppuottelusta en tiedä, mutta silloin varmaan virtaa riittää sinne päässeillä!
Saksan malli Suomessa onnistuis jos otteluissa kävisi 1500-3000 katsojaa jokaisessa. Ja joukkueilla olisi tuplaten enemmän sponsoreita kuin nykyään.

Durenin (Saksan Kokkolan) katsojaluvut tällä kaudella about 1300 - 2000. Halliin mahtuu 2200. Ja esim Friedrichshafenin halliin mahtuu 4000. Siellä oli ollut 3573 katsojaa Duren-matsissa. Durenin sponsorilista on myös aika vakuuttava.

Eli puhutaan aikas erilaisesta sarjasta. Ei tulisi Suomessa onnistumaan.

Sinänsä hieno homma että suomalaista lentopallovalmennustaitoa arvostetaan ja suomi-pojat pärjäävät pelikentillä noinkin suositussa sarjassa.
 
Viestejä
4,775
Hiljaisuudessa on tällainenkin sainaus tapahtunut. Jälleen yksi suomalaisnainen lisää Euroopan kentille ensi kaudeksi. Jessica Kosonen siirtyy Katja Kylmäahon seurakaveriksi Volley Luganoon(y)
 
Viestejä
5,649
Tätä Kemerovon välierää kun kattoo, niin mukava huomata, että meillä on sentäs yks todella kova pelaaja. Ompa upeita puolustuksia Lauri Kermiseltä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös