Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2019-20

Katsojanhavainto

Nyt on taas LP-Vampulan tirehtööri kirjoittanut sellaisen lausunnon "ennakkona" mitä ei hekään organisaationa ole noudattaneet. Ostivat kaksi pelaajaa lisää (passari & pelaajavalmentaja, joka kumminkin ehkä pelaa ensin ja ehkä ensi kaudeksi jotain..) ja sitten kritisoivat Kerhoa. Ainiin ja potkivat yhden passarin pihalle ennen uuden ostoa. Onneksi tästä tilanteesta hyötyi kotimainen Viljanen, kun uusi passari ei ollutkaan häävi. Tuskin kerhokaan olisi hommannut toista hakkuria jos ensimmäinen olisi kestänyt. Keskariostoksesta voi olla montaa mieltä, mutta oliko Vampulallakaan tarve uudelle mahdollisesti ehkä pelaavalle keskarille, kun oli nuori ja kehittyvä Jantunen ja liigakokemusta omaava Boriseeva. Nyt Ploki myy kausikortteja jäsenyysmaksujen kera ja Lodi sai lemput, ennakoissa tehdään kannanottoja, pelejä pelataan kenties taktikoiden, mihin tämä touhu on menossa? Asiallisuus ja kunnioitus toisia kohtaan on kyllä unohtunut Kerhon uhoissa ja LP Vampulan vuodatuksessa.
 
Viestejä
340
Kilpaurheilu-sanasta voisi vetää johtopäätöksen, että siinä kilpaillaan jostakin. Varmaankin voitosta. Kyllä tuo Vampulan otteluennakko on kyllä kauden upein ennakko:p
 
Viestejä
2,082
Kilpaurheilu-sanasta voisi vetää johtopäätöksen, että siinä kilpaillaan jostakin. Varmaankin voitosta. Kyllä tuo Vampulan otteluennakko on kyllä kauden upein ennakko:p
Juu kyllä, tätäkin palstaa oli seurattu tarkasti. Mutta ei sanallakaan itse ottelusta? Vampula on ollut perinteisesti kovimpia uhoilijoita, mutta nyt on lirahtanut hätä pöksyihin. Ja mielenkiintoinen ajatus, että mahdollinen kovin vastustaja pitää kohdata vasta finaalissa, ei esim. välierässä?
 
Viestejä
420
Jos Viesti voittaa Vampulan 3-0 tai 3-1, se sijoittuu varmasti Vampulan edelle viimeistään eräsuhteella. Silloin avainroolissa on Ploki, joka pelaa Nurmoa vastaan 7.3. Jos ja oletettavasti kun Ploki kairaa siitä voiton, olisi loppujärjestys sijoilla 3-5

3. Ploki
4. Viesti
5. Vampula

Jos Vampula voittaa Viestin, se on edellä runkosarjassa joka tapauksessa. 3-2-voitolla se pysyy Plokin takana (voittojen määrä) eikä viimeiseen peliin jää Rovaniemelle panosta Vampulan osalta ellei se halua taistella kolmossijasta :) Tämä antaisi WoVolle avaimet käteen taistelussa pudotuspelipaikasta. Kolmen pisteen voitto vaatisi Plokilta pisteen Nurmosta, mikäli kolmossijan haluavat Huittisissa välttää

3. Ploki
4. Vampula
5. Viesti

Jos Ploki häviäisi viimeisessä ottelussa 0-3 tai 1-3... Viesti nousee kolmanneksi mikäli ottaa Vampulalta kolme pistettä, sama pätee toisinpäin. Ploki putoaisi tässä skenaariossa neljänneksi.

3. Vampula/Viesti
4. Ploki
5. Vampula/Viesti

Ploki voi toki pudota vielä viidenneksi, jos Viesti voittaa Vampulan 3-0 tai 3-1 ja Ploki häviää Nurmossa nollilla. Vampulan tällöin voitettava WoVo ilman pistemenetyksiä

3. Viesti
4. Vampula
5. Ploki

Viimeisen pudotuspelipaikan osalta tilanne menee oikeasti jännäksi. Nurmolle ei ole luvassa ilmaisia pisteitä, ja WoVo pystyy nykyvireellä voittamaan jopa Vampulan kotonaan.

On siinä miettimistä monella taholla, eikä vähiten Veikkausen kertoimenlaskijoilla
 
Viestejä
202
Tänään on todella mielenkiintoinen peli ja siihen liittyvät ennakkohaastattelut. Flink varmasti selvittää Lemminkäiseltä joukkueen palautumista kovasta rasituksesta ja auttoiko pelaajien lepuuttaminen viime viikonloppuna riittävästi.

Onhan Viestin rasitus ollut kova ja mestarien liigan matkustaminen on kuluttanut joukkuetta, mutta kunto alkaa parantua kauden tärkeimpien pelien lähestyessä, tätä olettaisin myös Lemminkäisen toteavan.

Oma veikkaukseni loppujen ottelujen tuloksista on kaikkien spekulaatioiden jälkeen seuraava:

LP Vampula - LP Viesti 2-3,
Viestin pelaajat ovat toipuneet ja haluavat näyttää tasonsa

Liiga Ploki - Nurmo 3-0,
Plokin uusi valmentaja on saanut peliin uuden ilmeen ja Nurmon viimeisimmät pelit eivät ole kartuttaneet pistesaraketta.

WoVo -LP Vampula 0-3,
Vampulan on saatava pelinsä kuntoon ennen pudotuspelejä, eikä se lähde lepuuttamaan pelaajia kuten LP Viesti. Panoksena myös 4. Sija. WoVon viimeisimmät voitot ovat Kuortaneesta, Puijosta ja avainpelaajia lepuuttaneesta Viestistä. OrPo, Kangasala ja Pölkky pelit eivät tuoneet pisteitä.

Tällöin 3. Ploki 54 pistettä, 4. Vampula 53 pistettä ja 5. Viesti 51 pistettä.
(Edellinen sillä varauksella, ettei siinä ole laskuvirheitä, joka meikäläiselle sattui tässä aiemmin)
 
Viestejä
693
Veikkaus taitaa olla jäljillä. Kertoimet aamulla Vampula 1.6 Viesti 2.13
Ilta on aamua viisaampi.
 
Viestejä
420
Ja monimutkaisemmaksi menee... Mansikkaviita pois Viestin kokoonpanosta (lähde LP Viesti Facebook). Jokohan Viki pystyy pelaamaan?
 
Viestejä
202
Harmittava juttu Viestin kannalta. Olisikohan sittenkin pitänyt rasittaa Rovaniemellä joukkuetta vähän enemmän ja yrittää tiukemmin varmistaa kotietua. Mutta, jos ja jos
Toivottavasti tänään nähdään kuitenkin hyvä peli.
 
Viestejä
202
Oliskohan Viestin kannattanut sittenkin ottaa Rovaniemellä viidenteen erään vaihtopenkiltä lisävoimaa, paljonkohan yhden kotipelin tulot ovat?
 
Viestejä
13
Oliskohan Viestin kannattanut sittenkin ottaa Rovaniemellä viidenteen erään vaihtopenkiltä lisävoimaa, paljonkohan yhden kotipelin tulot ovat?
Ei kannata kuski olla huolissaan Viestin tuloista. Hehän voivat hävitä tahallaan yhden pelin kun se sinusta on niin helppoa. Ei herrajestas näitä kommentteja. On tainnut Lemminkäinen tai Harju kusta pahasti sun muroihin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös