Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2016-17

Viestejä
2,115
metriheikki kirjoitti: Pieksämäki Volley ulos Mestaruusliigasta ainakin ensi kaudeksi hoitamattomien talousvelvotteiden vuoksi :(
"Koska naisten Mestaruusliigakarsintoja ei tämä päätöksen mukaisesti pelata, 1-sarjan voittajana naisten liigakarsintoihin selviytynyt Nurmon Jymy saa automaattisesti oikeuden hakea liigapaikkaa kaudelle 2017-2018."
 
Viestejä
134
Kuortane löytyy siitä vierestä joten eiköhän niitä pelaajia löydy. Onko organisaatio valmis liigan haasteisiin onkin sitten toinen kysymys. Yleensä nämä pelaamatta saavutetut paikat eivät ole onnellisesti menneet.
 

Aha

Viestejä
66
Vexu kirjoitti: Kuortane löytyy siitä vierestä joten eiköhän niitä pelaajia löydy. Onko organisaatio valmis liigan haasteisiin onkin sitten toinen kysymys. Yleensä nämä pelaamatta saavutetut paikat eivät ole onnellisesti menneet.
Toivotaan, että Nurmo onnistuu. Tietysti ikävä, etteivät saaneet pelaamalla nousta.
 
Viestejä
185
Toivottavasti Karin pitkäaikainen unelma toteutuu. Vaatimukset liigajoukkueen organisaatiolle ovat kuitenkin todella kovat kun 1-sarjajoukkueen budjetti riittää vasta liigalle meneviin maksuihin.
 
Viestejä
8
Oliko Kuusamossa paikanpäällä katsojia? Ilmeisesti HPK:ltakin heikkoa peliä? Tulee Viestille helppo homma. Onhan Viestillä kuitenkin hyvännäköiset pelaajat..hehheh

Mielipiteitä Lemminkäisen kriteereistä valita pelaajia?
 
Viestejä
44
Taas tuli jatkoa surullisenkuuluisaan pitkään listaan sarjapaikan menettäneistä seuroista ilman pelillisiä suorituksia suomalaiseesa lentopallossa Pieksämäen osalta , mikä tässä suomalaisessa lentopallossa on niin vaikeaa ettei pystytä pitämään joukkueita sarjassa kentän ulkopuolisilla toimilla ???
 
Viestejä
453
Pieksämäen taival oli jo alamaissa pidemmän aikaa mutta lopullinen niitti tuli kyllä väärällä tavalla. Vaan mitäpä muutakaan voisi odottaa kun jo syksyllä ensimmäisissä peleissä ei kaikille ollut vara maksaa pelilupia kuntoon.

Nurmo tuo varmasti hyvänä junioriseurana lisäarvoa liigaan. Ensimmäinen vuosi voi olla haastava mutta uskon että tulee vielä tällä vuosikymmenellä taistelemaan mitalista. Mielenkiintoista on nähdä kuka joukkuetta valmentaa ensi kaudella?
 
Viestejä
361
Tuomelan Kari tuskin ei jätä tilaisuutta käyttämättä. Sitkeä ja pitkäaikainen valmennusurakka sai ansaitun palkinnon. Nurmon junnutoiminta on ollut jo vuosia Suomen suurinta. Siitä huolimatta Jymyn kasvatteja ei ole noussut liigaan. Kuortane on varmasti jatkossa hyvä yhteistövaihtoehto Nurmolle. Tämän vuoden Kuortane on levinnyt muihin Liigan joukkueisiin. Mansikkaviita ja Hujanen ovat jo menossa Vampulaan. Muiden lähtijöiden nimiä kuullaan varmaan lähiaikoina.
Nuorten pelaajien vähyyden takia se lisää ulkomaalaisten pelaajien määrää ensi kaudella. Se on ikävä asia.
 
Viestejä
1,443
Ei näytä tulevan yllätyksiä finaaliin tai pronssipeliin. Saapa nähdä pitkällekö viihdettä pronssipelien ja finaalien kanssa riittää.

Edelleen mua kyllä ärsyttää kun naisilla on tätä menoa finaalisarja ehtoon puolella ennenkuin miehet saavat välieriä taputeltua.
 
Viestejä
343
Melko puuduttavat välierät. Ei pysty Pölkky edes kotona haastamaan Hpk:ta. Ihan turha pelata neljästä voitosta, kun jo parin pelin jälkeen kumpikin sarja selvä.
 
Viestejä
343
Bora kirjoitti: Eihän paremmilleen mitään voi. Valtavat ovat tasoerot liigaykkösen ja nelosen välillä.
Ykkönen ja kakkonen pääsi puolivälieristä kolmella pelillä, kolmonen ja nelonen pelasi täydet viisi. Siinä meni viimeinenkin mahku haastamiseen, kun välierät alko heti yhden huilipäivän jälkeen.
 
Viestejä
1,443
tryout kirjoitti:
Bora sanoi:
Eihän paremmilleen mitään voi. Valtavat ovat tasoerot liigaykkösen ja nelosen välillä.
Ykkönen ja kakkonen pääsi puolivälieristä kolmella pelillä, kolmonen ja nelonen pelasi täydet viisi. Siinä meni viimeinenkin mahku haastamiseen, kun välierät alko heti yhden huilipäivän jälkeen.
Tämä.

Tasoero ei ole kauden mittaan todellakaan ollut noin iso. Ja sama homma Orpolla ja Viestillä.
 
Viestejä
212
Jossain urheilulajeissa käytetään tietynlaisia tasoituksia eroja tasoittamaan. Pitäisikö lentopallossakin sarjan parhaimpien joukkueiden pelaajien puntteihin pistää 10kg painot tasoitusta antamaan? :whistle:
 
Viestejä
198
tisleet kirjoitti: Jossain urheilulajeissa käytetään tietynlaisia tasoituksia eroja tasoittamaan. Pitäisikö lentopallossakin sarjan parhaimpien joukkueiden pelaajien puntteihin pistää 10kg painot tasoitusta antamaan? :whistle:
Tai kuten jalkapallossa ja jääkiekossa kentän koko voisi vaihdella tai verkon korkeutta muutella. :woohoo:
 
Viestejä
3,448
Katselin Orpo-Viesti pelin ja mietin sitä, kun Suomi ei ole ihan ykkösmaa naisten lentopallossa ja välierässä on noin huima ero niin mitähän tässä pitäisi tehdä? Ensimmäisenä tuli mieleen: "Luovuttaa" :pinch: Pois tuo ajatus minusta :blink:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös