Verkkovirhe

Miesten Mestaruusliiga 2021-2022

Viestejä
219
Kai ne nyt on sitten sijat Jaettu? Ainoa peli jossa molemmilla on panosta taitaa olla tuto perpo jossa ratkotaan kotietu karsintaan.
Hurmos voi vielä nousta Loimun ohi kuudenneksi. Toki varsin epätodennäköistä mutta nyt kun jokainen tuntuu välilä pelailevan millä tahansa kokoonpanoilla niin kaikki on mahdollista 😅
 
Viestejä
290
Vaikka liigassa on nähty viime aikoina melkoisia kokoonpanomuutoksia olosuhteiden pakosta, niin ei se kaksinkertainen sarja autuaaksi tekisi, jos sairastumiskierre (epidemia-aalto) väärään aikaan vaan yllättää.

Tällä kaudella on ratkottu mm. Puolan pääsarjassa paremmuutta ottelussa, jossa vierasjoukkueella ei ollut kumpikaan passari pelikunnossa. Huomionarvoista tässä tapauksessa oli vielä, että vierasjoukkue onnistui ottelun voittamaan...
Ei varmaan autuaaksi teekään, mutta jos tässä on nyt hakattu päätä betoniseinään ties kuinka monta kautta niin onko se keltään pois jos sitä 2 x sarjaa kokeillaan.

Pandemialle kukaan ei voi mitään, siinä olet oikeassa, mutta jos / kun pandemia on nyt takanapäin ja halutaan katsojat takaisin halliin, niin kyllä kannattaisi kokeilla ainakin.
 
Viestejä
539
Miten tuo toinen laji eli lätkä...siinähän on nyt pelattu jo hyvinkin pitkään pelejä,millä ei ole sille heikommalle paskan merkitystä.Lähes heti joulun jälkeen myytiin parhaat pois,että rahat jotenkin riittää...kukaan ei putoa pois,mutta 3 tai 4 porukkaa häntäpäästä lähinnä pelailee vailla tavoitetta,aika hankalaa.
 
Viestejä
1,321
Muistetaan sarjajärjestelmäkeskustelussa, että kolmas kausi putkeen pelataan hyvin erikoisissa oloissa, koronan varjossa.
Lähtökohtaisesti 10-12 joukkueen sarjassa panoksia luulisi riittävän runkosarjan loppuun, kun 8 pääsee pleijareihin ja 2 karsii. Sijoituksillakin 1-8 on usein iso merkitys, kotietuja ym.
20 ottelua 5.5 kuukauteen on mielestäni vähän. Pandemia-aikana toki riittävä. Lentisväki vielä "juroo", eikä ole löytänyt lehtereille. Toivottavasti pleijareissa alkaisi yleisömäärät hipoa tonnia jopa.
Noin tuhannella asiakkaalla jo pönkitetään budjetin menopuoltakin. Toki jos 500 ihmistä x 15e lippu + buffettiostot saadaan läjään, on sekin kova summa lentisjoukkueelle ja kattaa monta vieraspelireissua.
 
Viestejä
3,569
Miten tuo toinen laji eli lätkä...siinähän on nyt pelattu jo hyvinkin pitkään pelejä,millä ei ole sille heikommalle paskan merkitystä.Lähes heti joulun jälkeen myytiin parhaat pois,että rahat jotenkin riittää...kukaan ei putoa pois,mutta 3 tai 4 porukkaa häntäpäästä lähinnä pelailee vailla tavoitetta,aika hankalaa.
Se tästä enää puuttuukin että Mestaruusliigasta tehtäs suljettu, toivottavasti päättäjät ei tuota lue! 😂
 
Viestejä
3,851
Miten tuo toinen laji eli lätkä...siinähän on nyt pelattu jo hyvinkin pitkään pelejä,millä ei ole sille heikommalle paskan merkitystä.Lähes heti joulun jälkeen myytiin parhaat pois,että rahat jotenkin riittää...kukaan ei putoa pois,mutta 3 tai 4 porukkaa häntäpäästä lähinnä pelailee vailla tavoitetta,aika hankalaa.
Näin se menee. Sarjan mielenkiinnosta kyllä kertoo että esim. Jukurit sarjan kärkitaistoissa, vuosittain sijoitukset vaihtelevat huimasti eli ns. heittopusseja vuodesta toiseen ei ole.
Jotenkin pitäisi lentishemmojenkin ymmärtää realiteetit.Erikoinen logiikka että pelejä vähentämällä taso , talous, katsojat, kaikki nousee. Väärä johtopäätös , ei koronan takia voi tehdä tulevaisuutta rajoittavia toimia. Seurojen pitää vastata jatkossa markkinoiden haasteisiin sen sijaan supistavat toimintaansa, ei ole tästä ajasta nämä aatokset.
Ei ne muutkaan lajit panikoi vaan tekee johdonmukaista työtä niin seura- kuin muillakin tasoilla.
 
Viestejä
13
Sanotaan nyt ihan kauniisti että hyvä että pelejä saadaan joten kuten kahlattua läpi mutta ei tämä kyllä paikan päälle saapuneille maksaville katsojille kovin mukavaa ole. Parasta aikaa Loimulla libero painaa yleispelaajana ja keskari joka ei ole peliäkään pelannut hakkurina niin nyt sitten ristipaikalla. Kaipa nämä pelailut jotain palvelee. En kyllä vaan keksi että mitä/ketä. Toivotaan nyt kädet kyynärpäitä myöden ristissä että tämäntapaisia tai yleensäkään mitään outoja kokoonpanoja ei playoffien aikana kenenkään tarvi kentälle pistää.

Loimun otteluraportissa sanotaan ihan suoraan, että tiettyjä pelaajia haluttiin lepuuttaa jotta he olisivat parhaimmillaan pudotuspelejä varten:
" Loimu matkusti keskiviikkona Savo Volleyn vieraaksi Kuopiosta vielä yli 100 kilometriä kauemmas Vieremälle. Pienten kolhujen ja lähestyvien pudotuspelien vuoksi muutama avainpelaaja puuttui Loimun kokoonpanosta, jotta Iskukyky olisi täydellinen kauden tärkeimpien pelien alkaessa. "

Vaikuttaa siltä, että Loimulla olisi ollut enemmänkin pelikykyisisä pelaajia kuin mitä Vieremällä nähtiin. Noin vuosi sitten liitto määräsi LiigaPlokille 1 500 euron sakot (jota LiigaPlokin ei tarvinnut maksaa kun valittivat päätöksestä), koska he tulivat pelaamaan kahdeksalla nuorella pelaajalla Saloon. Liitto perusteli päätöstä mm. näin:
"Kurinpitoseuraamuksen määräämiseen LiigaPlokille ovat lisäksi vaikuttaneet Veikkauksen näkökulma, TV-tuotteen laatu, lajin ja Liigan imagolle aiheutunut vahinko sekä vastustajajoukkueen kunnioittaminen." Silloin vielä säännöissä luki, että pöytäkirjassa pitää olla kymmenen pelaajaa. Nyt kun säännöt on runkosarjan loppuun muutettu siten, että pelata pitää jos pöytäkirjaan saadaan seitsämän pelaajaa, niin näyttää siltä, että tämä mahdollistaakin joidenkin pelaajien lepuuttamisen ilman sen kummempaa terveydellistä syytä. Ja nyt ei jostain syystä sitten synny mitään mainehaittaa lentopallolle. Mielenkiintoista nähdä, millaisilla kokoonpanoilla tämän viikon jäljellä olevat pelit pelataan.
 
Viestejä
4,913
Ei tulisi mitään ongelmaa esim. Veikkauksen taholta mielestäni jos pelaavat kokoonpanot julkaistaisiin lätkän tapaan jo päivällä esim.Mestaruusliigan sivuilla/Ylen tekstitv:ssa niin veikkaajat tietäisivät mihin "hevoseen" rahansa pistävät. Itse en ainakaan lentopalloa veikkaa näinä päivinä yhtään kun ei ole mitään tietoa ketä joukkueissa on matkassa mukana
 
Viestejä
3,569
Kokoonpano on julkaistava 2h ennen ottelun alkua sosiaalisessa mediassa ja aloituskuusikko tunti ennen peliä samassa paikassa.
Pelaajamäärästä pöytäkirjassa sanotaan säännöissä seuraavasti: Mikäli pöytäkirjaan on merkitty vähemmän kuin 10 pelaajaa, tulee seuran antaa tilanteesta selvitys Liiton Kilpailupäällikölle, esittää toimenpiteet ja aikataulu, jolla tilanne korjaantuu.
Minkähänlaisen selvityksen Loimu on tehnyt lepuutettavista pelaajista ja miksi kilpailupäällikkö on antanut luvan lepuuttaa kun pöytäkirjaan merkittiin vain 9 Loimun pelaajaa eilen..
 
Viestejä
4,913
Sen lisäksi siis että Ettan peli alkaa Sastamalassa lauantaina klo 20 ja että pitäisi olla Ouluhallissa pelaamassa seuraavana päivänä klo 17, on tässä vielä yks pikku ongelma


Mahtaakohan Mestaruusliiga järjestää omalla kustannuksellaan ja talkoolaisillaan Ettalle pelipaikan,tuomarit,kentän kuntoonlaittamisen (verkko,mainokset yms.),kahviopisteet jne. Olisi kyllä ihan suotavaa jos tuollainen tapa on ilmoitella asioista seuroille ja asianosaisille.
 
Viestejä
219
Eiköhän nyt ole jo viimeistään aika perua kokonaan tuo Etta vs Tiikerit? Eikö juuri tällaisia tapauksia varten siirrytty pistekeskiarvoon?😳 Aikamoista puuhastelua…
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös