Verkkovirhe

Miesten Mestaruusliiga 2021-2022

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
600
Otetaan tämän uutisen myötä myös Mestaruusliigan uuden kauden ketjulle alkulyönnit.

 
Viestejä
1,660
Nähdäänköhän Toto:n nousun myötä jälleen legendaaristen Rumpusen ja Puputin suvun edustajia liigassa.
 
Viestejä
1,366
Nähdäänköhän Toto:n nousun myötä jälleen legendaaristen Rumpusen ja Puputin suvun edustajia liigassa.
Puputin sukujoukkue pelasi joskus vuosia sitten Savonlinnan Linna-Volleyssa. Ikärakenne joukkueessa lähenteli kolmea sukupolvea. 🙂
 
Viestejä
62
Kunhan avaan pelin oman kesäloman kunniaksi. Tässä omat kesäarviot tulevalle kaudelle. (leikkimielinen, koska moni joukkue on vielä kysymysmerkki puuttuvien pelaajien takia)

Laittakaahan muutkin omia kommentteja! Lentisfani saa lukea loman kahvittelujen merkeissä.

VaLePa
- jatkaako mestari kovaa putkeaan? Kovat vahvistukset suomen sisältä, Hänninen, Savonsalmi ja Laakso. Sauss ja Pettersson kovia menetyksiä, mutta tilalle tulleet Hänninen ja Savonsalmi hyviä paikkaajia! kiva nähdä saako Severi täytettyä Petterssonin saappaat ja miten Hänninen saa vietyä peliään eteenpäin uudessa seurassa. Italialainen jokerikortti, penkittääkö Mäkisen tai Hännisen?
Pelaa jälleen kirkkaimmasta mitallista ja runkosarjan voitosta , oli sitten Mesko tai Laakso passaamassa.

Savo
- Vakuuttava runkosarja viime kaudella, mutta finaalissa ei vaan riittänyt. Hiljaista on ollut. Raadik mielenkiintoinen paluumuuttaja. Toivottavasti Räsänen pystyy kesän aikana kehittämään itseään sen verran, että nappaa kuusikosta pelipaikan. Vaikea arvioida, mutta eiköhän Savo rakenna joukkueen joka taistelee sijoista 2-4

Tiikerit
- Hänninen ja Välimaa kovia menetyksiä. Uuden tarinan alku. Joska Försti pääsee kovaan näytönpaikkaan. Varmasti ovat treenanneet kovaa Keskisipilän johdolla ja nuoret miehet kehittyy kesän aikana. Uskon että alkukausi voi olla haastava, mutta joukkue parantaa kauden edetessä ja tappelee varmasti runkosarjan sijoista 5-8.

Ducks
Kaksi kovaa menetystä, Carmody ja Jokela. Rastamolla on suuret saappaat täytettävissä. Suurin osa taitaa jatkaa viime kaudelta kumminkin. Vantaalla odotukset ovat kasvaneet hyvän viime kauden ansiosta, kestävätkö paineet? Uskon että kestävät ja tappelevat runkosarjan sijoista 2-4

Akaa
Mielenkiintoinen nippu jo nyt kasassa. Jännä nähdä, mitä Kunnari saa tuotua ensimmäiselle kaudelle Akaan pelaamiseen vaikka varmasti tarvii hieman enemmän aikaa kuin yhden kauden ennen kuin nähdään Kunnarin kädenjälki. Riippuu viimeisistä hankinnoista, mutta uskon että Akaa pelaa runkosarjan sijoista 2-4

Hurrikaani
Viime kaudelta suomen Cupin hopea iso plussa. Playoffit kova pettymys, mutta pitää muistaa että se ei ollut pelkästään hurrikaanin huonoutta, vaan ducksin hyvyyttä. Jälleen rakennus menossa, Jussi Heino teki pitkän sopimuksen ja on kasannut nuorista osaavista pelaajista tulevaisuuden runkoa. Muukkonen siirtyminen yleispelaajaksi voi olla lottovoitto, tai sitten ei. Pelaa runkosarjan sijoista 5-8

Etta
Paljon liikehdintää pelaajissa. Helenius kovin menetys. Haapakoski ja Pennanen mielenkiintoisia paluumuuttajia Ouluun. Kovat on tavoitteet, mutta onko realistiset? Tuleeko ulkomailta hakkuri vai siirtyykö Marttila tälle tontille? Paljon riippuu mahdollisten ulkomaalaisten tasosta, mistä sijoista Etta tulee pelaamaan. Uskon että kuoksa taikoo omia loitsujaan ja pelaavat sijoista 5-8

Perpo
Häyrinen kova menetys, mutta Gustavsson hyvä hankinta tilalle! Lemola myös tärkeä palanen jälleen kerran. Paha sanoa muuten joukkueen rungosta vielä mitään, loput ulkomaanhankinnat määrittää joukkueen tason. Jäntin passipeli isoin kysymys. Sijat 9-11

Karelian Hurmos
Edellinen kausi tuloksellisesti haastava, mutta itselle jäi positiivinen kuva kevään runkosarjan peleistä. Joukkue selvästi vahvistunut viime kaudesta, vaikka ei mitään supertähtiä listalla olekaan. Häyrinen selvästi kovin vahvistus. Nuori valmentaja taas kokeneempi, joko alkaa tulla tulosta? Jokerikortti, voi yllättää hyvillä tuloksilla, tai sitten tappelee viimeisistä pudotuspelipaikoista, joten sijat 5-8.

Loimu
Nuoret tulee saamaan vastuuta ja peli varmasti kehittyy taas kauden edetessä. Sijoitus riippuvainen ulkomaalaisten vahvistusten tasosta. Sijat 9-11 (jos ulkkarit kovia, voi yllättää sijoille 5-8)

Tuto
Hieno uus piristys mestaruusliigaan. Karri kutinlahti ja Vuori kovia kaappauksia nousijalle. Jos runko on lähellekään sama mitä viime kaudella ja kaikki pysyy terveenä, pomppaa tuto ensimmäisellä kaudellaan runkosarjan sijoille 5-8.
 
Viestejä
824
Kunhan avaan pelin oman kesäloman kunniaksi. Tässä omat kesäarviot tulevalle kaudelle. (leikkimielinen, koska moni joukkue on vielä kysymysmerkki puuttuvien pelaajien takia)

Laittakaahan muutkin omia kommentteja! Lentisfani saa lukea loman kahvittelujen merkeissä.
Mainiota pohdintaa, muutama kommentti:

Ducks
Kova työ on ankoilla korvata Carmody ja Jokela. Rastamo lienee ensikaudella hyvä liigatason hakkuri mutta ei täysin korvaa Jokelan menetystä. Carmodyssä vielä isompi aukko, Lehtoselta odotan isoa roolia. Paluu taistelemaan sijoista 5-8.

Hurrikaani
Nuoria lupauksia, Välimaa jälleen vuoden vanhempi ja varmempi. Ropponen palannee entiselle tasolleen.
Toiviainen - Muukkonen kaksikko lienee toimiva kombinaatio. Marttila saattaa haastaa jo vaihtopenkiltä. Tuskin tippuu sijojen 1-4 taistosta pois.
 
Viestejä
3,533
Aika mielenkiintoinen asetelma tässä pirkanmaa-varsinais-suomi alueella, ihan uusi tilanne.
Akaa tulee kovaa, Kunnarilla näytön paikka ja kovaa on Toijalan maastoissa reenailtu, Valepaa tullaan haastamaan ihan tosissaan.
Tuto uusi peluri näissä ympyröissä ja Turussa jonkinlaista pöhinääkin lajin suhteen , Loimua haastetaan ihan tosissaan sielläkin. Loimaalla vanha tuttu meininki jatkuu, kärkikahinoissa.

Ns. paikallispelejä tullaan näkemään paljon ja se ennakoi hyvää lipunmyyntiä ihan kaikillle. Vielä kun toijalan uusi halli saataisiin valmiiksi asetelma täälläpäin olisi täydellinen.
 
Viestejä
1,731
Luin tuossa miesten joukkueiden kokoonpanoja (tähänastisia) ja jotkut pidemmällä, joillakin vielä pitkälti matkaa 12-13 pelaajaan.

Entäs milloin otteluohjelma julkaistaan? Eikös se tullut yleensä n. 15.7 mennessä tai niillä main.
 
Viestejä
824
Kausiennakkoa muutamassa osassa, kun rosterit alkavat hiljalleen valmistua. Pelaajat lueteltu pelipaikoittain ja asetettu oletettuun marssijärjestykseen. Boldattuna aloituskuusikko.

Joukkueet pisteytetty neljällä tavalla (4-10):

Jatkuvuus: Kuinka moni jatkaa aiemmalta kaudelta, onko joukkueella identiteettiä

Taitotaso: Aloituskuusikon yksilöiden vahvuus

Tasapainoisuus: Löytyykö passarilta luottoa koko kuusikolle vai tekeekö joku ylitöitä

Leveys: Löytyykö vaihtopenkiltä samantasoisia korvaavia pelaajiaMestarikandidaatit (Runkosarjan sijat 1-4):1.
VaLePa PV: Janne Kangaskokko


P: Mikko Esko, Joel Laakso (Ex: ETTA)
H: Jerome Cross (Ex: Amysoft Lucurgys), Matias Tihumäki
YP: Sakari Mäkinen, Jiri Hänninen (Ex: Tiikerit), Alberto Cavasin (Ex: UniTrento Volley), Ville Järnvall (Ex: PäLu 1-s), Raivis Oiguss (Ex: Kuortane 1-s)
KT: Severi Savonsalmi (Ex: Savo Volley), Mikko Karjarinta, Tuomas Hautala (Ex: Lakkapää)
L: Risto Ruohola


Tärkein pelaaja: Mikko Esko

Suurin arvoitus: Jerome Cross

Muutamana kesänä on tullut veikattua Valepaa vastaan. Ei tänä kesänä. Aiempien vuosien suurin huolenaihe on ollut Eskon loukkaantumisuhka, nyt Laakson palkkaus huojentaa tätä uhkaa.

Valepa on kasannut harvinaisen tasapainoisen porukan, joka on kasassa hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

Jiri Hänninen on erittäin hyvä vahvistus, ajoittain dramaattinen nuori mies herättänee kiinnostusta myös katsomoiden puolella. Mielestäni selvä parannus viimekauden Saussiin, vaikka Sauss nostikin finaalisarjassa osakkeitaan. Moni pitää Jiriä hyökkäyspainotteisena pelaajana, mutta Hänninen on itseasiassa Mäkisen kanssa sarjan parhaita yleispelaajia vastaanotossa. Molemmat tottuneet isoon rooliin vastaanotossa, pommituksen kohteena olevalle Ruoholalle voidaan jättää pienempää siivua.
Vaikka hakkurin nykytaso onkin vielä hieman arvoitus, mennään arvioissa kuitenkin enemmän välillä riittävän hyvä liigan voittoon - riittävän hyvä mestarien liigaan. Pettersonin menetys on kova pala, mutta Savonsalmi lienee kustannustehokas korvaaja. Hyökkäys lähtee hieman eri profiililla, mutta molemmat ovat hyvin passattavissa.

Jatkuvuus: 7, Taitotaso: 9, Tasapainoisuus: 10, Leveys: 7

Hankinnat: Ei hankintoja2.
Akaa Volley PV Olli Kunnari


P: Anton Välimaa (Ex: Tiikerit), Saku Tuomivaara (Ex: Lempo Volley 1-s)
H: Urpo Sivula
YP: Kristo Kollo (Ex: Selver Tallinn), Joni Mikkonen, Nico Nurmesniemi,
KT: Panu Pitkänen, Sauli Sinkkonen (Ex: Saaremaa VK)
L: Voitto Köykkä, Vili-Valtteri Help (Ex: PäLu 1-s)Tärkein pelaaja: Urpo Sivula

Suurin arvoitus: Urpo SivulaKlubi 2027, vai sittenkin 2022. Moni povasi Akaasta jo viimekaudelle mitalijoukkuetta. Haaveet kaatuivat kuitenkin flopanneeseen passarihankintaan, heikon kauden pelanneeseen Sivulaan (passari?) ja tehottomaan yleispelaajistoon. Vahvistusta onkin haettu näistä kolmesta kohdasta kahdelle. Välimaa on liigan eliittiä monipuolisuudellaan, Kollokin on parannus Pennaseen. Sivula voi herätä uuteen suveen maajoukkuekesän ja passarivaihdoksen myötä.

Sivulan suoritustason merkitystä ei voida vähätellä, ihan koko joukkueen hyökkäyspeliä ei voi pyörittää keskitorjujien kautta. Pallot nousevat kyllä passarille ja Köykkä lienee liigan selvä ykköslibero.

Allekirjoittaneen kohdalla suurinta huolta herättää aiempien kausien tapaan yleispelaajisto. Kollo ja Mikkonen muodostavat tasapainoisen parivaljakon, mutta jos Mikkonen ei pysty pelaamaan täyttä kautta osuvat Nurmesniemen ja Kollon vahvuudet liikaa samalle tontille. Mestaruusjuna kaipaisi vielä yhden hyökkäysvahvan laiturin vaihtoehdoksi.

Jatkuvuus: 7, Taitotaso: 8, Tasapainoisuus: 8, Leveys: 5

Hankinnat: Nelos YP, Kolmos KT, Kakkos H

Neljäs yleispelaaja määrittää tavoitteet, haetaanko täytepelaajaa varjokuusikkoon vai aloituksen miestä. Jatkaako Kaatrasalo tai Kaurto? Kolmannen keskarin ei tarvitsisi olla välttämättä aloituksen tasoinen.
 
Viestejä
824
3. Savo Volley PV Timo Tolvanen

P: Ilja Ivanov (Ex: Sampo 1-s)
H: Olli-Pekka Ojansivu
YP: Mikko Räsänen, Andrus Raadik (Ex: Selver Tallinn)
KT: Aleksei Zhbankov (Ex: Raision Loimu / Tuto)
L:Tärkein pelaaja: Mikko Räsänen

Suurin arvoitus: Savon toimiston tavoite kaudella 21/22Savon ylpeys on ollut kesän markkinoilla aiempaa konservatiivisemmin liikkeellä. Tähänastiset hankinnat eivät ole huokuneet aiempien kausien mestaruusuhoa. Onko Savossa alkamassa uusi aiempaa pitkäjänteisempi projekti?

Moni asia on Savon osalta vielä auki, osittain tämänkin vuoksi sijoitus on tällä hetkellä rankingissä Akaan alla. Raadik oli outo ostos, uransa loppupuolella oleva kaveri lähti Savosta ovet paukkuen ensimmäisellä kaudella. Räsäsen kehitysaskeleet määrittävät paljon Savon tulevaisuutta. Pelkästään Raadikin ja Lelun varaan en mitalihaaveita vielä laskisi. Molemmat aloittavat keskitorjujat lähtivät, Zhbankov on kuitenkin lupaava nuori mies.

Jatkuvuus: 6, Taitotaso: 8, Tasapainoisuus 6, Leveys: 4
Hankinnat: Ykkös P, Kolmos YP, Nelos YP, Ykkös KT, Kolmos KT, Ykkös L

Jatkaako Fedor? Jatkaahan Siltala? Pysyykö Lelu toisen kauden peräkkäin terveenä? Paljon on kysymyksiä Savon yllä.

Kovasta ulkomaisesta liberosta on ollut huhuja. Jauhiaista on puhuttu aloittavaksi keskitorjujaksi.

Savo hyödyntänee sisarseura Sampoa täytemiehissä aiempien vuosien tapaan.


4. Hurrikaani Loimaa PV Jussi Heino


P: Santeri Välimaa
H: Antti Ropponen (Ex: Tiikerit)
YP: Aleksi Muukkonen (Ex: ETTA), Luka Marttila (Ex: Kuortane 1-s), Lauri Vanhanen

KT: Mikko Suomalainen, Miro Leinonen
L: Peter Vuorinen


Tärkein pelaaja: Aleksi Muukkonen

Suurin arvoitus: Peter VuorinenVoisin väittää että Loimaalla tavoiteltiin viimekaudella jälleen muutaman “jälleenrakennus” -kauden jälkeen menestystä (Kaislasalon ja Seppäsen hankinnat). Panokset jäivät kuitenkin piippuun Suomen Cupin finaalissa ja puolivälierässä Ducksia vastaan.

Nyt alkaakin sitten Loimaalla selvemmin taas uusi projekti ja Loimaalle onkin jo kerätty ikäluokkansa lahjakkaimmat saatavilla olleet nuoret. Varsinkin Muukkosen kaappaus pohjoisesta puhututti keväällä. Aleksin uran ja Suomen maajoukkueen kannalta Loimaalla (tai sopimusta rustatessa) on tehty fiksu päätös kun Muukkonen palautetaan alkuperäiselle yleispelaajan tontilleen ja Loimaan projektin menestys lepääkin suurilta osin hänen harteillaan. Hiha tuntui muutaman pelin otannalla kestävän liigassa jo kaudella 19/20 kun ajokorttiakaan ei vielä ollut taskussa. Ennustan nousua liigan eliittiin myös yleispelaajan paikalla.


Välimaa on jälleen vuoden kokeneempi, passitarkkuus parani kauden edetessä huimasti. Ropponen palannee tasolleen toistuneiden loukkaantumisten jälkeen. Suomalainen väläytteli jo viimekaudella mörköpelejä, vaikka välillä turhautuneisuus paistaa epäonnistuneiden suoritusten jälkeen kasvoilta.

Vuorinen joutui syöttöjen kohteeksi Ruoholan tapaan, kesti pommituksen hieman Ristoa heikommin. Kuitenkin kehityskelpoinen kaveri, liberon roolissa lisääntyvä kokemus on aina plussaa.

Jatkuvuus: 8, Taitotaso: 7, Tasapainoisuus: 9, Leveys: 5

Hankinnat: 2. YP, 1. KT, 2. P, 5. YP/H

Toiviainen jatkanee? Nuori Marttila saanee ajoittain peliaikaa Toiviaisen ja Muukkosen rinnalla.

Löytyisikö Akaan pallovarastosta täytettä keskitorjujistoon (Kaatrasalo tai Kaurto)?

Kakkospassari ja 2. hakkuri lienevät täytemiehiä.
 
Viestejä
824
Toinen osa kausiennakkoa. Nyt käsittelyssä keskikasti, joka haastaa yksittäisissä peleissä kärkeä ja löytynee pudotuspeleistä runkosarjan loputtua.


Keskikasti (Runkosarjan sijat 5-6):5.
Etta Oulu PV: Olli Kuoksa
P: Niko Haapakoski (Ex: Selver Tallinna), Janne Pyhäjärvi (Ex: NaPa 1-s)
H:
YP: Janne Marttila (H?), Eetu Pennanen (Ex: Akaa-Volley), Eemi Pöllänen
KT: Nuutti Niinivaara,
L: Miro Rasinperä


Tärkein pelaaja: Niko Haapakoski

Suurin arvoitus: Eetu PennanenEttan uusi projekti hopeakevään jälkeen jäi hieman torsoksi, kun joukkueen lupaavimmat nuorukaiset (Muukkonen ja Kyllönen) vaihtoivat maisemaa jo ennen joukkueen suunniteltua läpimurtoa. Jan Heleniuksen menettäminen ulkomaanpykälän vuoksi on myös iso pala korvattavaksi. Tästä huolimatta povaan Ettalle viimekautta parempaa sijoitusta, lähinnä muidenkin joukkueiden heikentymisen myötä. Toki voimasuhteet joukkueiden välillä voivat muuttua kovastikin riippuen loppukesän hankinnoista.

Niko Haapakoski on liigan parhaimpia passareita, tämä on ehkä unohtunut osalta muutaman ei niin näkyvän ulkomaankauden ja maajoukkueryhmästä tippumisen myötä. Etta on hyvä paikka kasata menetettyä itseluottamusta takaisin hankalan Viron vuoden jälkeen.

Näen Ettalla kaksi mahdollista kulkusuuntaa, ulkomainen jokerihakkuri tai Ronkaisen paluu. Ronkaisen voi olla haastava saada riittävän hyvää paikkaa ulkomailta Sveitsin kauden jälkeen, mutta Antti haistelee todennäköisesti mahdollisuuksiaan syksyyn asti. Jos Ronkainen palaa siirtynee Marttila hakkurin paikalle. Marttila on vihdoin saanut otteisiinsa kaivattua varmuutta, kunhan pysyisi terveenä edes yhden kokonaisen kauden voisi väläytellä enemmänkin potentiaaliaan.

Pennasen nykykunto on arvoitus, Akaassa otteet olivat vähemmän vakuuttavia varsinkin hyökkäystehojen osalta. Jos ikä alkaa pikkuhiljaa nakertaa ulottuvuutta on odotettavissa vielä lisää vaikeuksia hyökkäyksessä. Hakalamainen rooli lienee jatkossa tiedossa.

Ettan hyökkäys on ollut viimevuosina aivan liikaa pelkkien laitureiden varassa, tähän on toivottavissa muutosta Haapakosken palaamisen ja Niinivaaran kehittymisen myötä.

Jatkuvuus: 8, Taitotaso: 7, Tasapainoisuus: 7, Leveys: 6

Hankinnat: Ykkös H/Ykkös YP, Kakkos KT, Kolmos KT

Jos Etta pelaa hakkurin suhteen hankintalottoa voi sijoitus tippuakin. Keskitorjujaksi löytynee joku vanha luottopelaaja.


6. Vantaa Ducks PV: Juho Rajala
P: Joona Väänänen, Tommi Mäkelä
H: Aleksander Rastamo
YP: Kalle Kattelus, Marko Määttänen, Atte Kyrölä, Ville Kattelus
KT: Lauri Lehtonen, Keenan Sanders (Ex: UCSB)
L: Esko Vuorinen, Hassib RezaiTärkein pelaaja: Aleksander Rastamo

Suurin arvoitus: Aleksander RastamoVantaalla varaillaan jo torijuhlia mitalinkiilto silmissä. Lehtiartikkeleissa annetaan myös kovia lausuntoja siitä että tulevan kauden joukkue ei ole ainakaan edellistä kautta heikompi. Kovia puheita ottaen huomioon että Vantaalla pelasi viimekaudella liigan paras keskitorjuja ja top 3 hakkuri, joista kumpikin on jo vaihtanut maisemaa. Noh mielestäni tietynlainen röyhkeys ja rohkeus kuuluu urheiluun.

Arvioni Ducksin viimekaudesta oli että Carmody ja Jokela ottivat joukkueen reppuselkään keväällä. Lopputuloksena oli epätasaisen Hurrikaanin kaataminen puolivälierissä ja hermostuneen Savon horjuttaminen välieräsarjassa.

Vahva torjunta-puolustus oli Ducksin vahvuus ja se jatkunee myös ensikaudella. Ongelmia syntyy jos pallolle ei tämän jälkeen löydy Carmodyn tai Jokelan kaltaista tappajaa.

Pisteet Ducksille täytyy myös antaa toiminnan pitkäjänteisyydestä ja jatkuvuudesta. Tämä takaa että vaikka joukkueessa ei välttämättä ole sarjan parhaimpia yksilöitä, lopputulos on usein yksilöitä parempi.


Keenan Sanders oli ensimmäinen täsmähankinta. Kärkipään yliopistoista on tullut pääasiassa hyviä liigatason keskareita. Carmodyn kaltaista tuloksentekoa ei ole kuitenkaan odotettavissa. Jos Lehtonen saadaan jumpattua kuntoon lisääntynevät passimäärät myös hänen suuntaansa.

Kyrölän ja kumppaneiden jatkaminen puhuisi ulkomaalaisen yp:n hankintaa vastaan. Korsossa suosittujen mörköhakkurien hankinta on tietenkin yksi vaihtoehto, mutta allekirjoittanut soisi Rastamolle kunnon näytönpaikan. Jo viimekaudella muutamat farmipelit ykkössarjassa (ka 24p/peli) näyttivät että oikeampi sarjataso on liigassa. Jos Rastamo aloittaa, ei ensimmäisenä kautena ole kuitenkaan odotettavissa vielä Jokelan tasoista tuloksentekoa.

Ducks tuntui kamppailevan läpi edeltävän kauden yleispelaajaruletin kanssa. Ducksin yleispelaajisto on varsinkin hyökkäyssuuntaan tilastojen mukaan sarjan heikoimmasta päästä, mutta pääasiallinen ongelma on tasaisuuden puute. Tuntuu olevan mahdoton arvata onko Kyrölällä tai Määttäsellä tiedossa -10 vai +15 päivä. Jos yllätyshankintoja ei tule, pitää tulevalla kaudella tulosta syntyä tasaisemmin myös vasemmasta laidasta. Katteluksilla ja Määttäsellä on tähän kyllä vielä ulosmittaamatonta potentiaalia.Jatkuvuus: 9, Taitotaso: 6, Tasapainoisuus: 8, Leveys: 7

Hankinnat: Ykkös/Kakkos-H, Kolmos KT.
 
Viestejä
10,457
Tykkään Rapakunnon tyylistä analysoida. Toki olen monista analyyseista eri mieltä, mutta niihin voin palata myöhemmin. Osalla joukkueista koko rosteri on tarunomaisen sumuverhon takana. Etta ja Hurrikaani tästä esimerkkeinä.

Rapakunto kirjoitti Vantaa Ducksista "Noh mielestäni tietynlainen röyhkeys ja rohkeus kuuluu urheiluun." Tuo kuvastaa rohkeuden kannalta hyvinkin ankkafilosofiaa. Tietynlaista röyhkeyttä myös löytyy staffin ja joukkueen tekemisestä. Haastetaan nimekkäät vastustajat ja uskotaan omaan tekemiseen. Olihan tuo viime kauden finaalipaikka enemmän kuin lähellä.
 
Viestejä
602
1626275814092.png
 
Viestejä
663
Kiitokset Rapakunto: laadukasta kesälukemista laadit.
Puhelu ex-kotikonnuille Pirkanmaalle kertoi, että Akaa lienee koossa. Yp ja kt/hak hommattu. Jälkimmäinen lienee Dima Borichev. Esiintyi jo kesäkuussa Toijalan markkinoilla Akaan väreissä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös