Verkkovirhe

Ilahduttavaa

Viestejä
232
Viiteen viikkoon ei kellään ole ollut mitään ilahduttavaa kerrottavaa.....:eek:

Minun mielestä on aika ilahduttavaa ollut uuden foorumin paljon asiallisempi keskustelu asiasta kuin asiasta!!
Hotsportin moni rääväsuu ei varmaan ole osannut kirjautua uudelle foorumille tai jotain...

Jatketaan samaan malliin ja annetaan kaikkien kukkien kukkia :cool:
Mutta ku se MN... :ROFLMAO:
 
Ilahduttavaa: ollut seurata muutaman pelaajan tai seuran otteita, tosin vain kuvaruudusta.

VaLePa: Suihkonen , alkaa olla joukkueen ykkös-yp . OK voi hyvillä mielin jäädä eläkkeelle, paitsi jos Suihkonen ehtii karata ulkomaille.

Akaa: Libero Köykkä, on mielestäni tehnyt kunnon läpimurron liigatasolle. Sen mitä nähnyt niin tasaista suorittamista, paitsi viime kotipelissä Savon pommituksissa vähän lipsui. Ja muutenkin olen tykännyt Akaan panoksesta tämän vuoden liigaan

Nurmon Jymy: "varalibero" Salminen? Kun sai tilaisuuden, niin on kyllä sen
käyttänyt hyvin. Voi olla että kyselijöitä löytyy.

Hurrikaani: Tapio Toiviainen, hoitaa hommat varmasti, suuri työmäärä, paljon sellaista , mikä ei omiin tilastoihin mene.

LP Viesti: se tapa jolla mylly jauhaa tulevaisuuden runkopelaajiin liigaan. Joka vuosi yksi tai kaksi pelaajaa hiipii kentälliseen tai vakio vaihtopelaajaksi syksyllä. Ehkä sitten joutuvat kauden mittaan uusien hankintojen myötä pienemmälle peliajalla. Mutta kokemusta on jo melko paljon. Käsittääkseni nämä pelaajat ovat sitten staroja alemmissa sarjoissa, joten pelejä kertyy tosi paljon.
Sitten näitä Pilviä,Nettaa, Saanaa ym. voi ToLe huoletta laittaa keväällä kovaan paikkaan. Olivat jo viime vuonna, nyt jääneet kilpavarustelun varjoon. Ilmeisesti paine mestaruuteen on nyt kova Salossa.

Siinä muutamia, ehkä jatkuu myöhemmin.
 
Lisää ilahduttavaa....
Kuusamo: Käyköön viimeisessä välierässä lopulta miten vaan niin:Veera Hämäläinen.
Ehkä ei itsekään syksyllä arvannut kuinka paljon tulee peliaikaa kaudella. Toisen epäonni avaa mahdollisuuksia uusille kyvyille.
Syksyllä ja talvella oli europelien myötä Kuusamo aika paljon näkyvillä ruudussa. Aluksi hieman epävarmalta vaikuttanut yp mennyt harppauksin eteenpäin. Niin se on, että kovat pelit kehittävät.
On "riittänyt hommia" syötön nostossa, ja selvinnyt hyvin. Ei Pölkky muuten näin pitkällä olisi. Ja ne eteen tulevat hyökkäyspaikat sujuvat aina vaan varmemmin.

Hämeenlinna: Emmi Riikilä. Hyvin pitkälti pätee edellä mainitut asiat, samantapaista kehitystä kuin Hämäläisellä. Mielestäni selvästi Hämäläistä korkeammalla tasolla , jo lähdöltäänkin.
Nurmossa jo viime kaudella vakiinnutti paikkaansa aloituksessa. Varma nostaja, ja erinomainen puolustaja,syöttökin osoittautunut tehokkaaksi. Nyt joutunut hieman antamaan tilaa Karhulle. Mutta ei Karhu vielä ole edellä,muussa kuin saavutuksissa. Näyttää joskus painavan tuo ulkomaan ammattikomennuksen tuomat paineet. Kun pitäisi ne roskapassit hoidella.

Savo Volley . Kaiken uhallakin katson Savo-ilmiön ilahduttavaksi. Tuli uutta säpinää suomalaiseen lentikseen.
Yhdistymisilmoituksen jälkeen alkoi vilkas spekulointi Sampon/Lekan pelaajiston tulevaisuudesta. Suuria lupauksia heitettiin Savossa ilmaan, suuria pelaajapersoonia tuli seuraan.
Ne ilmoitettiin näyttävillä videoilla, puujalka huumorilla höystettynä.
Edes jotakin kiinnostusta herättävää pitkän tauon aikana

Tosin kuka uskoikaan ,että Lelu koko kautta pystyy pelaamaan, toteutuiko puoletkaan? Mikä olikaan markkinointiarvo vs. pelillinen arvo? Jälkiviisaana voisi todeta,että sijoitus olisi ollut luultavasti sama ilman Lelua ja Silliä. Mutta varmasti vetivät porukkaa vierasreissujenkin katsomoihin. Tuskin vanha Leka ja Sampo olisi yhtä paljon kiinnostaneet.

Finaalit jäi nyt väliin, toivottavasti panostus ja mielenkiinto kestää vielä tuleviinkiin kausiin.
Ja onhan Savossa ollut joillekin ilahduttavaa (vahingon iloa?) se ,etteivät päässeet vinnaaliin.
SavoVolley mielestäni tämän kauden lentopalloilmiö , paitsi jos Etta voittaa mestaruuden!
 
Ei ole ruutupalloa tänään, kaivetaan edes jotain ilon aihetta.

Vantaan Ducks : E M P K ,( pelillisiä ilon aihetta ei juuri ole ollut )

Olen antanut itseni ymmärtää, että kyseessä enemmänkin kuin pelkkä joukkueen fani. Yleensä , siis yleensä, hyväntuulisia kommentointia, ja vastustajankin organisaatiota ja pelaajia kunnioittavaa. Asiantuntemustakin riittää, ja varsinkin huumoria.
Aina positiivisella mielellä , ja varsinkin siihen seuraavaan peliin tuntuu uskoa ja luottamusta olevan.
Kunhan vaan joukkue hieman saa jotain pientä asiaa hienosäädettyä, niin pistepotin kasvua ei millään voi estää.

No, viime kaudella usein se seuraavakin peli meni sitten vihkoon.
Mutta aina sieltä jotain lupauksia antavia pelillisiä elementtejä vaan taas tiedotettavaksi kummasti löytyy.
Kun monilla muilla joukkueilla heikon esityksen jälkeen koittaa ns. radiohiljasuus.

Vuosi sitten se oli Ducks, joka viritti, VaLePan huippuvireeseen finaaleja kohti. Joten piti olla ihan varmaa, että tällä perusteella Ducks on menossa tämän kauden mitalipeleihin. Ja kyllähän sitä kesä ja syksy vielä hehkutettiin , ja ainakin EMPK jaksoi uskoa . Nyt oli sitten Tiikereiden vuoro sparrata Valepaa, ja nostaa esityksillä omaa ja fanien motivaatiota kohti ensi syksyä.

Ducksin ja SavoVolleyn kesken on vallinnut hienostunut harmonia. Kannustusta on sinkoillut kumpaankin suuntaan. Mielestäni osuus tässä on ollut Miron siirtymisellä Savoon . On Savossa oikein otettu ottopojaksi, ja etelän suunnasta saa tietenkin suurta huomiota. Ymmärtäähän sen kun yksi potentiaalinen menestyksen tekijä muutti pois. Jospa jonain päivänä palaa takaisin, ja johdattaa Ducksin suurtekoihin.
Ehkä osin tästä kiinteästä napanuorasta johtuen, Ducks on pelannut kohteliaasti Savoa vastaan ja antanut pisteet suosiolla. Tästä savolaiset ovat vastavuoroisesti kiitelleet kommentilla, että Ducks on joukkue jota vastaan pitää aina pelata satakymppi lasissa. Ja kyllä varmaan sitten seuraavalla kerralla Ducks antaa vielä kovemman vastuksen, kunnes taas 3-0 taululla.

En ihan tarkkaan tiedä pääkaupunkiseudun ongelmia , jotka vaikeuttavat uskottavan huippujoukkueen kasaamista. Siellähän on , tai ainakin ollut ihan huippu seuroja junnutyössä, KoVe ,Keimola ym. kaikkea onkaan. Ja olihan ennen mm. Hesa, PPS.
Ja onhan näillä sivuilla käyty läpi , sitä kuinka hankalaa seuran pyörittäminen on, joka puolella maata.
 
Ylös