Verkkovirhe

Ilahduttavaa

Viestejä
232
Viiteen viikkoon ei kellään ole ollut mitään ilahduttavaa kerrottavaa.....:eek:

Minun mielestä on aika ilahduttavaa ollut uuden foorumin paljon asiallisempi keskustelu asiasta kuin asiasta!!
Hotsportin moni rääväsuu ei varmaan ole osannut kirjautua uudelle foorumille tai jotain...

Jatketaan samaan malliin ja annetaan kaikkien kukkien kukkia :cool:
Mutta ku se MN... :ROFLMAO:
 
Ilahduttavaa: ollut seurata muutaman pelaajan tai seuran otteita, tosin vain kuvaruudusta.

VaLePa: Suihkonen , alkaa olla joukkueen ykkös-yp . OK voi hyvillä mielin jäädä eläkkeelle, paitsi jos Suihkonen ehtii karata ulkomaille.

Akaa: Libero Köykkä, on mielestäni tehnyt kunnon läpimurron liigatasolle. Sen mitä nähnyt niin tasaista suorittamista, paitsi viime kotipelissä Savon pommituksissa vähän lipsui. Ja muutenkin olen tykännyt Akaan panoksesta tämän vuoden liigaan

Nurmon Jymy: "varalibero" Salminen? Kun sai tilaisuuden, niin on kyllä sen
käyttänyt hyvin. Voi olla että kyselijöitä löytyy.

Hurrikaani: Tapio Toiviainen, hoitaa hommat varmasti, suuri työmäärä, paljon sellaista , mikä ei omiin tilastoihin mene.

LP Viesti: se tapa jolla mylly jauhaa tulevaisuuden runkopelaajiin liigaan. Joka vuosi yksi tai kaksi pelaajaa hiipii kentälliseen tai vakio vaihtopelaajaksi syksyllä. Ehkä sitten joutuvat kauden mittaan uusien hankintojen myötä pienemmälle peliajalla. Mutta kokemusta on jo melko paljon. Käsittääkseni nämä pelaajat ovat sitten staroja alemmissa sarjoissa, joten pelejä kertyy tosi paljon.
Sitten näitä Pilviä,Nettaa, Saanaa ym. voi ToLe huoletta laittaa keväällä kovaan paikkaan. Olivat jo viime vuonna, nyt jääneet kilpavarustelun varjoon. Ilmeisesti paine mestaruuteen on nyt kova Salossa.

Siinä muutamia, ehkä jatkuu myöhemmin.
 
Ylös