Verkkovirhe

Ilahduttavaa

Loimaan autioituva keskusta jätetty taakse. Ei välttämättä niinkään ilahduttava uutinen, mutta kivenheiton päässä Korsosta kuitenkin. Hurrikaanin kausi alkaakin sopivasti Ankkojen vieraana, joten Lumoon käy tieni. Eli ilahduttava uutinen sittenkin.
 
Viestejä
1,196
Oli todella ilahduttavaa seurata Markus Kaurton otteita kun hän hyppäsi kentälle Siirilän loukkaannuttua. Ei varmasti ihan helpoin paikka aloittaa oman uransa ensimmäisissä arvokisoissa tuohon paikkaan. Mutta luvut kertovat puolestaan: 2 ässää, 5 torjuntaa, hyökkäysprosentti 67. Moni varmasti ajatteli Tommin nilkutettua vaihtoon että nyt tulee hankalaa mutta vielä mitä. Hienoa että löytyy laajuutta joukkueesta ja vastuuta kannetaan kun sitä tarjolla on.
 
Viestejä
295
Olin taas kerran ilahtunut ottelutapahtumasta Puolassa. Ihmiset pitävät peleissä hauskaa ja tulevat sinne viihtymään. Kaikki sujui mainiosti ja puolalaiset osaavat järjestää hienot kisat.
 
Jo kauan on pitänyt nostaa tähän topiikkiin sopiva asia esiin joka on ainakin itseäni ilahduttanut.
Aina kun olen katsonut nettilähetyksiä peleistä on pitkällä erätauolla tai pelin jälkeen kentän vallanneet lapset/junorit jotka palloilevat kentällä. Tämä luo uskoa lentopallon tulevaisuuteen.
Tänään Tiikerit-Isku pelin pitkällä erätauolla ertyisesti mielytti kun Iskun Roininen palloitteli hetken paikallisten pallotyttöjen kanssa.
ps. Kyseisestä läheytksestä myös tähän topikkiin sopiva kiitos komentaattorille hyvästä lentopallo tietämyksestä.
 
Tommi Tiilikainen johdatti joukkueensa Toyoda Gosei Trefuerzan Japanin liigan finaaliin! Voittojen ollessa 1-1 (3-1, 1-3), finaaliin menijä ratkaistiin kultaisessa erässä, joka päättyi 26-24. Kumpikin semifinaalijoukkue pelasi toisen osaottelun ja kultaisen erän ilman ainoaa ulkkariaan. Ensimmäisessä osaottelussa JT Thunderin Edgar kinkkasi vaihtoon eikä pystynyt pelaamaan. Gosein hakkuri Igor puolestaan työnnettiin pyörätuolilla voitonjuhliin, joten mistään "pikkuvammasta" tuskin oli kyse.

Onnittelut Japaniin! Olisi mielenkiintoista lukea/kuunnella Tiilikaisen mietteitä.
 
Viestejä
302
Heikoin Lenkki -ohjelmassa on viime aikoina ollut huomiota herättävän paljon lentopalloaiheisia kysymyksiä. Mitättömän tuntuinen asia, mutta jos joku lajihenkilö on asioikseen toimittanut kysymykset ja vastaukset, niin onhan se pienikin mielenkiinnon herätys hyvästä. Itse asiassa ohjelmassa on pariin viikkoon ollut lentopallo enemmän esillä kuin urheiluruudussa samassa ajassa. :p
 
Tiivistettyjä lentisluentoja Youtube-kanavalla (miehet): Volleyball Explained

Where should we serve

How do we organize our game against a strong serve?

The setter and the organisation of the attack

Attack efficiency and coverage

The secrets of the time-out

Bonus (naiset):
Tekniikkavideoita Maurizio Morettin kanavalla Maurizio Moretti
 
Viiteen viikkoon ei kellään ole ollut mitään ilahduttavaa kerrottavaa.....:eek:

Minun mielestä on aika ilahduttavaa ollut uuden foorumin paljon asiallisempi keskustelu asiasta kuin asiasta!!
Hotsportin moni rääväsuu ei varmaan ole osannut kirjautua uudelle foorumille tai jotain...

Jatketaan samaan malliin ja annetaan kaikkien kukkien kukkia :cool:
 
Ylös