Verkkovirhe

Ilahduttavaa

Viestejä
3,657
jättää maalliset murheet taakseen ja ryhtyä nyhtämään valuuttaa kesäsuomalaisilta. Ja vieläpä erittäin hyvään tarkoitukseen. Nimittäin lentikselle. Jos liikutte Raittisen Jussin kuuluisaksi tekemää kantatie kuuskutosta etelään tai pohjoiseen, niin pysähtykää Visuveden kanavan kohdalla. Sieltä löytyy Vihtorin lettu. Tarjolla ainakin viuhahtavia lettuja sekä pikkanen kahvi. Ja tuotto virtolaiselle lentikselle
 
Viestejä
3,657
Jos joku palstahemmo ihan tosissaan eksyy tuolle kuuskutosreitille, niin tarjoan Virtain letun ja sen pikkasen kahvin hintaan 0 euroa. Palstalla käyttämäänne hörhö/omaa nimeä vastaan. En tosin ole messissä ihan aina, kuten esim. ML-pelien aikaan, mutta tuskin tekaan siellä silloin liikutte. B)
 
Viestejä
4,083
Ilahduttavaa että Mansessakin on saatu asiat raiteilleen ja liigalentis jatkuu Rantaperkiön Iskun toimesta ensi kaudellakin. Ja nuori joukkue Tihisellä höystettynä on näköjään pysynyt hyvin kasassa. Siitä on Heinon Jupen mukava alkaa jalostaa pelimiehiä ja saas nähdä mitä Velmu-Samppa saa vielä aikaan kesän aikana joukkuetta kasatessaan
 
Viestejä
1,484
mikko laurell kirjoitti: Pääsen sittenkin kattoon sunnuntaina maaottelua Hakametsään! :cheer: :cheer: :cheer:

Pahus! Pelit pelataankin perjantaina ja lauantaina! :woohoo:
Taidankin olla yksin Hakametsän lauteilla pyhänä! :(
No, jos pelais vaikka yksin jälipeliä ja haravois vaahtéran lehtiä pihalla. :S
 
Viestejä
4,083
Törkkäsin tämän jutun tähän topiciin kun en oikein sopivampaakaan löytänyt. Ne teistä kenellä on mahdollisuus seurata Eurosport2-kanavaa niin katsokaapas tällä hetkellä livenä tulevaa Universiadien matsia Venäjä-Usa. Oli sitten ainakin eka erä niin ilahduttavaa katseltavaa Venäjän puolelta, etenkin vasurihakkuri nro 17. Aivan ilmiömäistä hakkurointia
 
Viestejä
10,625
Nuoret miehet jaksavat porskuttaa. Belgia nurin ja EYOF:ssa vastassa Ranska ja panoksena viides sija. Ei huono.
 
Viestejä
1,765
Kesäiset lentopallojutut ovat olleet ilahduttamassa helteisten ja vähemmän helteisten päivien mittaan. Palstallamme kyllä on aiheesta jos toisestakin riittänyt pärinää.

Tänään sunnuntaina ajattelin kyllä laittaa itsensä riippumattoon, nukahtaa iltapäivällä varjossa. Mieleen tulee Kinks –yhtyeen ”Sunny afternoon” – …lazing in the sunny afternoon…
Mutta: katsoisko sittenkin urheilua tv:stä. Siihen tänään ihan tavalliset mahikset: uinnin MM, Kalevan kisat, naisten EM-futisfinaali, Formula1, vaan ei löydy lentopalloa?
Joten hieraisen vähän aivonystyröitäni, tuloksesta, laadusta ei voi olla kovin varma!

Maailmanliiga on osaltamme ohi ja niin myös finaalit. Tuli sitten oltua siinä ratkaisevassa Hollanti -matsissa Tampereella la 6.7. Kyllä meininki oli erilainen voittoa silmälläpitäen. Itse odotin melkein hermostuneena, miten tulisi käymään, mutta kyllä Upi ja Mikko ja muut ketään unohtamatta osoittivat miesten mallia.
No, ukkelit saivat hieman lomaa ja sitten taas laitetaan kamppeet kasaan kuka minkin aikataulun mukaan.

Katselin liiton sivuilta sitä valmistavaa ohjelmaa, joka alkaa jo n. 4 viikon päästä Slovakiaa vastaan harjoitusmatseilla. On siinä ainakin 7-8 harjoitusottelua, ennen kuin Hollanti asettuu vastaan Tanskan Herningissä 20.9. Raskaan kesän jäläkeen melkoista rumpaa sitten riittääkin, koska taas eri maitten sarjat alkavat jo monesti heti lokakuun alussa. Riippuen maasta. Tosin marraskuusta maaliskuulle ilmeisesti pelataan Kiinassa. Tässä vaiheessa onnittelut Mikko Oivaselle tosi mallikkaasta läpimurrosta Fujianiin. Ei noilla markkinoilla ihan vellihousut sielläkään pelaa. Kanukit Winters ja Brinkman ja sitten Kuuban herra Hidalgo pelasivat ensimmäisinä ulkomaisina vasta viime kaudella – tosin heti mestareina siellä Beijingissä.

Tässä vaimon kanssa lomilla Berliinissä käyneenä en tietty malttanut olla vähän perehtymättä ainakin alan, siis todellakin lentopallon kirjallisuuteen ja vinkkeihin. Tulipa käppäiltyä mm. urheilutavaratalo Karstadt Sport´in kerroksissa. Vähän jotain hankinkin ja sijaintivinkki on: ihan lähellä Kurfürstendamm -katua ja Zoologischer Garten -asemaa, eli yhtä pääasemista. Urheilijan taivas ja helvetti ostohaluiselle urheilijalle tai kuntoilijalle. (Vähä niin kuin remontoija tai rakentaja menee rautakauppaan ja näplää joka ruuvia ja lautaa ja konetta…!)

BER:stä ostin myös lentopallon erikoislehden, nrot 7 ja 8 /2013. Tosi mielenkiintoinen tuo Volleyball Magazin. Tosin siis vain ja ainoastaan sakemannikielellä. Paljon oli beachistä juttuja ja harjoitusmetodeista myös. Eritoten minua kiinnosti tuo silmukoiden ja hihnojen varassa tehtävä ns. ”Schlingentraining.” Sivuja oli peräti 4. Kyse on monen perinteisesti voimaharjoittelun sijaan käyttämä hihnojen ja silmukoiden avulla tehtävistä harjoitteista. Eri kropan osat saavat varmasti meleko hyvin osansa. Elikkä mahdollisesti paljon monipuolisempi perinteistä joustavaa kumilankaa käyttäville, tosin joustolanka on hyvä esim. ottelulämppärinä. Välineenä ”schlingen” on helppo ottaa mukaan reissuille myös omakohtaiseen harjoitteluun. Lieneekö tuttua??
Schlingen taitaa tarkoittaa (pelkkää) hihnaa, mutta välineessä on siis hihnoja +2 kahvaa, jotka sitten pujotetaan esim.jalkoihin, tarkemmin nilkkoihin tai jalkateriin ja myös käsiin.
Katso, mikäli haluat: www.transatlantic-fitness.com

Oli Berliinissä, osoitteessa Richard-Wagner Strasse 50., myös palloiluun erikoistuva urheiluliike. Nannaa!!
Jos haluatte tuosta lehdestä Volleyball Magazin tarkempia tietoja, niin kysy pois!
Se on mahdollista tilata myös Suomeen – siinä on paljon vinkkejä ja osoitteita. Myös nettisivulta:
www.volleyball.de saattaa olla apua.

Tässä yhteydessä kysyisin, tietääkö kukaan, ken on se suomalainen mies, joka ilmeisesti??? valmentaa tai on kuitenkin töissä Saksan liitossa, tai vastaavassa maajoukkueorganisaatiossa??. Hesassa Kalliossa olen häntä nähnyt ainakin viime vuonna – ja miehellä on ollut yllä DVV:n verkka-asu, selässä lukee: Volleyball Deutschland.

Kotirintamalta mielenkiinto kohdistui näinä päivinä kyllä Lelun Tiikerisopimukseen. Itse valokuvasin lomalla Berliinin kuuluisassa eläintarhassa nimenomaan kolmea tiikeriä isossa aitauksessa. Kovin olivat aktiivisia klo 12 helteessä, kun taas leijonat sikeesti nukkuivat. Meinasin käyvä ostamassa Mikasan ja heittää pelivälineeksi tiikeriaitaukseen..!

Odotellaan tässä lopuksi lissää LML:ään kotimaisia ja ulkomaisia soppareita. Aika hyvin tuntuvat asiat ja siis pullat olevan pellillä. Jotain tosi hiljaiseloa mm. Rantaperkiöstä? Yksi asia tuli mieleen: tulevalla kaudella Aki Riihimäki ohittanee kaikkien aikojen peleissä Juvosen – ja se on saavutus, jota EI taas vuosiin ohiteta. Todella toivon, että pelaat hienon ja ehjän kauden ja sitten taas katsot Aki, mihin elämä ja palloilu vie. SM-tason mitaleita sinulla lienee ainakin ne 11 kpl. Onkohan muilla vielä enemmän. Tutkimatta en tiedä.

Kotimaisen LML:n suosikkiveikkaus alkanee taas n 1 kk:n päästä.
Minulla on kaksi suosikkia kevään 2014 mestariksi, joista yksikään ei ole Loimaalta.

Ja toisaalla odotellaan EM –kisoihin valmistavia otteluita – ja tietty: itse kisoja. Ollaan ajan hermolla, vaikka vähän kesämielelläkin vielä, mutta pallohermoja kutittaa niin peijakkaasti. Vielä on kesää jäljellä – ja ilmojakin piisaa…
Kiitos ja anteeks.
 
Viestejä
10,625
PassariLiberoHakkuri piipahtanut samassa eläintarhassa kuin meikäläinenkin Berliinissä. Molemmat käyty vielä häkin oikealla puolella. Onneksi mullakin oli vaimo mukana, niin eivät vieneet meikäläistä kirahvien ja virtahepojen seuraan. Ehtikö Upi aikanaan Berliinin keikallaan Tiergarteniin saakka. Toki pääsi sitten kuitenkin Tiikeriksi.

Itseltäni jäi nuo lentopalloilutiedon mekat kiertämättä, mutta seuraavalla kerralla täytyy niissä piipahtaa. Kiitos hyvistä vinkeistä.
 
Viestejä
1,431
PassariLiberoHakkuri kirjoitti:
Tässä yhteydessä kysyisin, tietääkö kukaan, ken on se suomalainen mies, joka ilmeisesti??? valmentaa tai on kuitenkin töissä Saksan liitossa, tai vastaavassa maajoukkueorganisaatiossa??. Hesassa Kalliossa olen häntä nähnyt ainakin viime vuonna – ja miehellä on ollut yllä DVV:n verkka-asu, selässä lukee: Volleyball Deutschland.
Eiköhän liene Petri Sainio, joka teki Saksan liitolle biitsivalmennushommia ennen jenkkeihin muuttoaan.
 
Viestejä
1,765
No, onhan se niin tosi mukavaa, että TAAS ja jälleen kerran ilmestyy Ilta-Sanomien julkaisema erillinen lehti "lentopallon kausijulkaisu 2013-2014"

No, siis itse asiassa ei ilmestykkään. Mutta: Jospa joku joskus ottaisi onkeensa tällaisesta jokavuotisesta toivomuksestani.

Kyllä siellä kaiken maailman brittifutiksesta julkaistaan vaikka mitä, mutta kotimaisesta ei mittään, siis lentopallo ei mittään!!???
 
Viestejä
1,765
Lainasin Lentopalloliiton sivulta:

"Lentopalloliiton hallitus päätti perjantaina hakea lentopallon miesten MM-karsintaturnausta Suomeen. Se pelataan joko 28.-30.12.2013 tai 3.-5.1.2014.

Suomi hakee turnausta kummallekin viikonlopulle. Hakemus on toimitettava Euroopan Lentopalloliittoon, CEV:iin 1.9. mennessä. Siihen mennessä Lentopalloliitto päättää mille paikkakunnalle karsintaturnausta haetaan."

--siellä asiasta myös hieman enemmän.
Tämäpä olisi tosi hieno juttu - jos natsaisi!
 
Viestejä
10,625
Miro Määttäsen menestys keihäänheitossa:

http://www.lentopalloliitto.fi/?x814898=18180105

Onnea Mirolle!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös