Verkkovirhe

beach Volley kesä 2015

Viestejä
16
Kiiskisen Heikki hoitaa hyvin huippuparien tiedotusta - turnausten jälkeen tiedotteet kilahtaa sähköpostiin saman päivän aikana ja ne on kirjoitettu sellaiseen muotoon ettei tiedotusvälineiden tarvitse niitä edes paljoa rukata ennen julkaisua. Työ on tuonut myös tulosta - media on noteerannut Riikan ja Tarun menestyksen hyvin!

Muu tiedotus sen sijaan on lastenkengissä, samoin kuin koko SM- kiertue. Pelien taso varsinkin miehissä ansaitsisi enemmän huomiota!
 
Viestejä
5,059
Riikka ja Taru sisuuntuivat eilisestä ja tänään pyyhittiin kreikkalaisilla EM-hiekkaa erin 2-0. Niin sitä pitää ja huomenna ykkössijoitettujen kimppuun
 
Viestejä
10,915
Hasu/Parkkinen nousivat hienosti toisessa erässä ns. Finnkampenissa. Nyt vielä kolmas erä kotiin, niin avausvoitto on tullut tällekin parille. Hyvin tytöt antavat kättä verkolla. Ensimmäiseen erään tuli taasen todellinen virheiden suma.
 
Viestejä
10,915
Voihan silirimpsis. Voitto kotiin vaikka taisi kolmas erä jo olla muistaakseni 14 - 8 tulollaan. Mutta voitto kuitenkin. Nehän lasketaan.
 
Viestejä
10,915
Anniina ja Essi ovat nupullaan huippupariksi. Kokemuksen myötä omat virheet vähenevät. Käsi käy molemmilla tarvittaessa kovaa ja lujaa. Hienosti heidän pää kesti tänään ja lopulta koko ottelu kääntyi heille. Ei niin tyypillistä Finnkampenissa.
 
Viestejä
5,059
Kahteen tiukkaan jatkopalloerään ykkössijoitettuja hollantilaisia vastaan päättyi Riikan ja Tarun EM-taival. Toisenkin erän voitto olisi taannut jatkopaikan mutta ei tällä kertaa. Hasu-Parkkinen sen sijaan jatkaa tänään klo 18 italialaisparia vastaan 1.kierroksella
 
Viestejä
10,915
Parviaisen Esa taisi jossain twiitissä todeta, että JKL:n finaaleissa pelaavista taitureista viidellä on kokemusta KoVen liigapaidasta. Määttäsen Mirohan tuon pinkkipaidan pukee edelleen päälleen.
 
Viestejä
5,059
Huomenna edessä ikimuistoinen miesten SM-finaali Jyväskylässä. Vuodesta 2004 parina hiekkakenttiä kiertänyt Timo Haavisto-Toni Vahela lopettaa yhdessä pelaamisen Timon upean uran tullessa päätökseen tämän kauden jälkeen. Mentaliteetilla kerran vielä pojat metsästämään historiallista 5:tä Suomen mestaruutta ja ennen kaikkea nauttimaan hetkestä. Toki vielä tänä kesänä edessä olympiakarsinnat Liettuassa joten jos siellä menestystä tulee niin kuka tietää.......?????? One more year? Kiitos ja kumarrus tähän astisesta ;)
 
Viestejä
10,915
Naisissa Lehtonen/Lahti saa varmasti kovan vastuksen Hasu/Parkkisesta. Minulle ei olisi ylläri, vaikka junnut veisivät finaalin.
 
Viestejä
4,755
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Naisissa Lehtonen/Lahti saa varmasti kovan vastuksen Hasu/Parkkisesta. Minulle ei olisi ylläri, vaikka junnut veisivät finaalin.
Ei nyt sentään.
 
Viestejä
49
Junnujen SM kisat myös Jyväskylässä, ei näytä olevan tiedottamisen tarvetta tuloksista. Saammeko viikonpäästä ehkä voittajat jonkun yksityiseen Facebookiin??? Lentopallossa sama juttu, useimmat järjestävät seurat lentopallossa onneksi saavat tulokset realiajassa ulos.
 
Viestejä
10,915
Reaaliaikaisuus on nykyään lähes must. Mediakin mainostaa aina seuraavansa tapahtumia hetki hetkeltä. Tiedottaminen kyllä onnistuu, kun turnauksiin nimitetään tiedotusta hoitamaan henkilö, joka taitaa sen ja hänellä on toimivat vempaimet ja yhteydet. En tarkoita matkakirjoituskonetta ja kirjekyyhkyslakkaa.
 
Viestejä
98
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Reaaliaikaisuus on nykyään lähes must. Mediakin mainostaa aina seuraavansa tapahtumia hetki hetkeltä. Tiedottaminen kyllä onnistuu, kun turnauksiin nimitetään tiedotusta hoitamaan henkilö, joka taitaa sen ja hänellä on toimivat vempaimet ja yhteydet. En tarkoita matkakirjoituskonetta ja kirjekyyhkyslakkaa.
Liitossa on "tiedottaja" ollut aivan liian kauan ja kehittynyt jo lähes faxiasteelle. Sinne kaivattaisiin kyllä ihan oikeata tiedottajaa.
 
Viestejä
108
Kimmo Nurminen tekee arvokasta taustatyötä ja kritiikki on
täysin kestämätön. Menkää itse sinne Radiokadulle istuskeleen kipeällä selällä ja kirjoitelkaa niitä tiedotteita.
 
Viestejä
10,915
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Naisissa Lehtonen/Lahti saa varmasti kovan vastuksen Hasu/Parkkisesta. Minulle ei olisi ylläri, vaikka junnut veisivät finaalin.
Hasu/Parkkinen haastoivat mestarit hyvin toisessa erässä. Mutta näiden nuorien aika tulee vielä. Tänään hienosti hopeaa ja Lahti/Lehtonen mestareiksi.
 
Viestejä
5,059
Timo Haavisto-Toni Vahela 5.SM-kulta ja yhteiselle taipaleelle kotimaan hiekoilla arvoisensa päätös. KIITOS jännittävistä ja hienoista hetkistä joita otteitanne seuratessa on vuosien varrella saanut kokea.
 
Viestejä
864
yhdyshenkilö kirjoitti: Junnujen SM kisat myös Jyväskylässä, ei näytä olevan tiedottamisen tarvetta tuloksista. Saammeko viikonpäästä ehkä voittajat jonkun yksityiseen Facebookiin??? Lentopallossa sama juttu, useimmat järjestävät seurat lentopallossa onneksi saavat tulokset realiajassa ulos.
Tulospalveluna tunnutaan pitävän lopputulosten julkistamista sitten joskus. :evil:
Otteluiden tulokset näkyviin ja mielellään heti pelien päätyttyä on todellista tulospalvelua. Tämähän onnistui Jyväskylässäkin aika hyvin aikuisten osalta, miksei junnujen??
Mitähän Kalevan Kisoissa yleisurheilijat tuumaisi jos tulokset esim 100m:n juoksusta tulisi koko kisojen loputtua.
Tänä päivänä löytyy välineitä yhteyksien ottamiseksi tulospalveluihin.
 
Viestejä
5,059
Riikka ja Taru jäivät harmillisesti karsintoihin Long Beachin Grand Slam-turnauksessa. Tätä ei ollut tapahtunut ennen tänä kesänä.Mutta Rion haave on edelleen hengissä. Seuraavaksi taistellaan tärkeistä rankingpisteistä Puolassa ensi viikolla
 
Viestejä
10,915
F
metriheikki kirjoitti: Riikka ja Taru jäivät harmillisesti karsintoihin Long Beachin Grand Slam-turnauksessa. Tätä ei ollut tapahtunut ennen tänä kesänä.Mutta Rion haave on edelleen hengissä. Seuraavaksi taistellaan tärkeistä rankingpisteistä Puolassa ensi viikolla
Pikkuisen ollut alavireistä Lehtonen/Lahti -parilla. Jatkuva reissaaminenkin pitkin maapalloa vaatii veronsa. Rion haave onneksi edelleen elossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös