Verkkovirhe

beach Volley kesä 2015

Viestejä
5,059
Kesä lähestyy joten avataanpa oma topic biitsipallolle myös. Jonkun verran on jo kevään aikana turnauksia pelailtu ympäri maailmaa ja upeasti niin naiset kuin miehetkin selvittivät tiensä olympialaisten jatkokarsintoihin. Taru Lahti-Riikka Lehtonen on ollut oivassa vireessä, siitä hyvänä osoituksena parhaillaan menossa oleva Prahan turnaus. Lohkovoittajina suoraan pudotuspelien toiselle kierrokselle ja siitäkin voitto kanadalaisparista. Upeeta naiset! klo 17 vastaan asettuu jälleen kanadalaispari jotka on sijoitettu 7:ksi, suomalaiset on rankattu sijalle 16. Ei muuta kun samaa rataa vaan eteenpäin B)
 
Viestejä
10,915
Riikka ja Taru todella liekeissä ja Rion valot hehkuvat jo etäällä. Mutta kovaa duunia pallo kerrallaan
 
Viestejä
108
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Riikka ja Taru todella liekeissä ja Rion valot hehkuvat jo etäällä. Mutta kovaa duunia pallo kerrallaan
Tulevana viikolla Moskovan Grand Slamissä on hyvä mitata tasoa, kun mukana on parhaimmat parit. Toivottavasti Lahti- Lehtonen selvittävät karsinnat ja jatkavat hyviä suorituksia vaativampien vastustajien kanssa. Rion Olympialaiset taitaa olla aika etäinen haave tällä hetkellä.
 
Viestejä
10,915
Jura kirjoitti:
Einomies Porkkakoski sanoi:
Riikka ja Taru todella liekeissä ja Rion valot hehkuvat jo etäällä. Mutta kovaa duunia pallo kerrallaan
Tulevana viikolla Moskovan Grand Slamissä on hyvä mitata tasoa, kun mukana on parhaimmat parit. Toivottavasti Lahti- Lehtonen selvittävät karsinnat ja jatkavat hyviä suorituksia vaativampien vastustajien kanssa. Rion Olympialaiset taitaa olla aika etäinen haave tällä hetkellä.

Haaveita tarvitaan tai oikeastaan unelmia, etäisiäkin. Eiköhän mimmit (jos kaikki menee putkeen) hoida itsensä Rion hiekalle.
 
Viestejä
10,915
Riikka ja Taru jatkavat hyviä esityksiään. Nyt he ovat menossa jatkoon Grand Slam -turnauksessa. Hyvä Riikka ja Taru!
 
Viestejä
1,504
Miten on voitu saada beach volleyn SM-kiertueen TorneoPal-nimisen systeemin ylläpitämä tulospalvelu niin sekaiseksi? Ottelut, päivät, kierrokset ja tulokset ovat sikinsokin ja ei Lentopalloliittoakaan voi kehua tiedottamisesta, linkki sekaisin olevaan tulospalveluun löytyy jostain teknisen tiedotteen tekstin keskeltä. Tulokset-otsikkokin löytyy liiton biitsisivun vasemmasta palkista, mutta ei tuloksia. Kierroksia on esimerkiksi Kouvolan ohjelman mukaan 9, välierät ja loppuottelut pelataan kuitenkin jo kierroksilla 4-5. Aikaisempien vuosien hyvä taso tiedottamisessa ja tulospalvelussa on romahtanut todella pahasti pahnan pohjalle. Kärryillä ottelutilanteista ei pysy, ellei ole itse ottelupaikalla tuijottamassa tulostaululta käsin kirjoitettua kaaviota. Tulospalvelu löytyy alla olevasta linkistä, ihmetelkää ja ihailkaa. Kannattaa klikata tulospalvelusivun ylälaidassa olevia Englannin ja Suomen lippuja vuorotellen ja nauttia kansainvälisyydestä ihaillen käännettyjä tekstejä, etenkin vasemmassa ylälaidassa englanniksi käännetty "Aikuiset" on erinomainen.

http://beachvolley.torneopal.fi/taso/sarja.php?sarja=SM2
 
Viestejä
10,915
Tuli tänään piipahdettua Hietsussa. Saunan ja paluu olivat ainakin uutta. Lahelan paavi oli liikkeellä kesätamineissa. Kävimme läpi Bakun reissun antimet sekä tuli puitua myös Maailmanliigan käsirysymäiset kättelyt viime viikonloppuna. Joensuun Aki oli liikkeellä ja minulla oli suuri kunnia huuhdella kitusiani Akin tarjoamalla Sol-oluella. Pöytäseurueessamme kävimme myös Kinder-munista vai oliko se Tinder-palvelusta.

Rento tunnelma Hietsussa ja muutama pelikin tuli katsottua. Uusia kasvoja näkyi kentillä ja pallo liikkuu sähäkästi verkon toiselta puolelta toiselle puolelle. Aki oli huomannut Kurpan Maurinkin, joka oli rautapitoisella juurilla. Footbalancen sandaalit olisi saanut viidenkympin alennuksella.
 
Viestejä
1,801
Onko Sastamalan/Huittisten suunnalla Biitsiturnauksia loppukesästä? Mitään ilmoittelua ei ole ollut havaittavissa.
 
Viestejä
5,059
Olipas mukavan kovatasoinen finaali miehissä Hietsussa. Niin vaan "maaseudun poijjaat" väänsi kotihiekallaan kisanneet Nurmisen/Suonikon kanveesiin. Kiitos vielä livestriimistä asianosaisille vaikka sade välillä kuvan pimensikin.
 
Viestejä
49
Oulussa tai tarkemmin Vihiluodon Torpalla turnataan ensi viikonloppuna. Kovatasoinen turnaus tulossa. Paikalla miesten puolella viime vuoden mestari Anssi Hakala ja u-18 mestari Janne Marttila. Naisissakin näyttäisi niminaisia paikalle tulevan

https://www.facebook.com/events/512575122226878/
 
Viestejä
5,059
Team Kirami.fi Haavisto/Vahela iskussa kotimaan kentillä. Tänään jo kolmas voitto SM-kiertueella Lahden Satamassa. Naisissa voiton veivät nuoret tähdet Sinisalo-Ahtiainen
 
Viestejä
10,915
yhdyshenkilö kirjoitti: Buumia on, mutta tiedottaminen ei ole yltänyt edes lasten kenkiin.
Tiedotuksen ontumiseen on useinkin selityksenä, että tiedotukseen ei ole erillistä vastuuhenkilöä. Tiedotus ei hoidu kaikkien muiden toimien ohella. Tiedottet on näin somenkin aikaan edelleen kirjoitettava.
 
Viestejä
5,059
Riikka ja Taru aloittavat EM-kisapelinsä aivan näillä hetkillä itävaltalaisparia vastaan Klagenfurtissa. Peliä voi seurailla Laolalta. Ja Hasu-Parkkinen tulessa klo 18,vastassa pari Saksasta
 
Viestejä
10,915
Eka erä jäi näkemättä, mutta toisen erän lopussa Riikan ja Tarun peli tuli turhan varovaiseksi ja lisäksi tehtiin pari omaa helppoa virhettä. Siihen meni tämä avausmatsi. Uutta matoa koukkuun ja lohkossa vielä kaksi peliä jäljellä, joten kaikki auki.
 
Viestejä
5,059
Näin juuri. Erää johdetaan selkeästi, nytkin parhaimmillaan 10-5 ja vielä 13-9 ja 17-14 mutta sit kun peli pitäisi ns.tappaa niin iskee varovaisuus ja odotellaan vastustajan tekevän virheitä. Erän loppuvaiheessa johtoasemassa pitää aina olla kaasu pohjassa eikä antaa toisille edes mahdollisuutta tulla erään mukaan omien pehmeiden ratkaisujen myötä. Mutta tosiaan pelit jatkuu ja oppiahan näistä aina tulee.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös