Verkkovirhe

beach Volley kesä 2015

Viestejä
5,059
Nyt kun Einomies on paikalla niin kysytäänpäs herran veikkausta (saa toki olla vankkaa tietoakin ;)) nuorten neitojemme voittomahdollisuuksista pian alkavassa EM-finaalissa hollantilaisia vastaan? Itse veikkaan että mestaruus tulee Suomeen
 
Viestejä
10,915
Larnacan hiekalla tanssivat naiset pitäisi saada Lumoon erien välillä tanssimaan. Olisi luultavasti tupa täynnä tanssin ystäviä ;).
 
Viestejä
117
Ratkaiseva kolmas peli 18.10 laola1 Itävaltaa vastaan. Team Kirami, one more year!
 
Viestejä
10,915
Tässä vaiheessa voidaan jo todeta, että beach volleyssa on menty kesän aikana paljon eteenpäin. Rintama on laajenemassa naisissa upeasti. Vielä kun saataisiin biitsiin satsaavia nuoria miespareja 2 kappaletta vuosien saatossa miesten world tourille.
 
Viestejä
67
Siinäpä onkin sitten tekemistä (miesten WT)... Taso on huikaisevan kova ja laaja maailmalla. Onko joskus ihan alkuaikoina joku pari meillä pelannut pelin pääsarjassa sinne karsintojen kautta pääseenä vai onko ketään? En ainakaan muista...

Ja näitähän ei lasketa mitkä ovat Åolandissa päässeet mahdollisilla villeillä korteilla...

Mutta samaa mieltä... Pari kovaa nuorta paria jotka määrätietoisesti päättäisivät hoitaa homman kotiin - niin olisi kova juttu... :woohoo:
 
Viestejä
16
Kylläpä on biitsimenestys ollut tällä kaudella hyvää! Riikan ja Tarun taivalta on hienoa seurata. Lisäksi junnujen hyvät suoritukset on mahtava juttu.

Liittohan palkkasi Kaipe Liukkosen biitsin päävalmentajaksi muutama vuosi sitten ja sen jälkeen suunta on ollut nousussa. Junnu tourilla on huima määrä osanottajia, mutta silti ollaan vielä melko organisoitumattomassa tilassa. Väittäisin, ettei yksikään maamme biitsiseuroista tee ns. "junnutyötä" muutamia kursseja lukuunottamatta. Lisäksi, ironista kyllä, vaikka maamme naisparit ovat maailmalla huimasti enemmän meritoituneita kuin miesparit, kesän kotimaisella kiertueella ei taidettu tarvita kertaakaan karsintaa pääsarjaan päästäkseen.

Ida Sinisalo ja Niina Ahtiainen treenaavat Tsekeissä paikallisessa biitsikeskuksessa, jossa somen mukaan fasiliteetit näyttäisi olevan erinomaisessa kunnossa. Heillä on oma valmentaja, treeniaikaa hallissa/ulkokentillä/kuntosalilla on riittävästi ja myös ulkomaanleiritys toimii. Ottamatta tässä kantaa leikin kustannuksiin, uskaltaisin väittää, että jos saisimme Suomeen luotua lähellekään samankaltaista mallia/toimintaa, esim. viiden-kuuden vuoden tähtäimellä maastamme voisi olla myös miespareja World Tourin pääsarjoissa.
 
Viestejä
3,452
Yhden 'valtakauden' loppu tuli päätökseen. Nyströmit lopettavat beach volleyn. Lähde ylen teksti-tv s. 213
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös