Verkkovirhe

Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

Viestejä
10,870
Torstaina alkaa kolmen ottelun Loimu-trilogian ensimmäinen osa Lumon hornankattilassa. Vantaa Ducksin yksi kauden päävastustajista, Raision Loimu saapuu Joel "Jobu" Laakson johdolla taistelemaan tarjolla olevista sarjapisteistä. Armottoman tärkeä ottelu.
 
Viestejä
2,970
Taitaa olla nyt 4 seuraavaa peliä ankoilla mistä voisi ottaa pisteen/pisteitä, sitten tulee Savo helmikuun alkupuolella Varkaudessa ja siitä on jo vaikeampi saada.
Toivotaan että ankat saa pelinsä kulkemaan, Tonihan antoi jo viimepelissä viitteitä kunnostaan.
Piipari Karhulasta joukkueen mukaan.
 

Sponsori

Kannattaa myös muistaa että kärkipään mestaruusliigaseurojen runkopelaajat ovat ammattilaisia, heille maksetaan palkkaa ja pelaaminen on heidän työtään . Sitä taustaa vasten heidän suorituksia arvioivat etenkin ne ketkä sen palkan maksavat, tulosurheilua tämäkin.Ammattimiehiltä vaaditaan ammattimiehen otteita kaikkialla työelämässä, tulos tai ulos on raakaa realismia myös urheilussa.
Lainasin tän tuolta toisesta topicista. Tulosurheilusta on kyse ja joku aina maksaa lystin. Työelämässä ei kylläkään toteudu tulos tai ulos, kun laiskuus ei ole nykyisin irtisanomisen perusteena riittävä :). Mutta mutta... pelaajien on hyvä tiedostaa vastuullisuutensa. Ei pelata itselleen harrastukseksi vaan esim. maksavan yleisön on saatava rahoilleen vastinetta kuin myöskin talkoolaiset omalla vapaaehtoistyöllään mahdollistavat monessa seurassa pelaajien edesottamukset. Toivovat varmasti vapaa-aikansa käyttämisestä vastineeksi myös näkevänsä työtätekevän joukkueen. Ja sitten sokerina pohjalla ne tahot, jotka antavat rahaa jotta yleensäkin rattaat pyörivät. Kyllä pelaajien on ymmärrettävä se tosiasia, että jos tulosta ei synny ja tekeminen ei miellytä maksavia tahoja niin kyllä pelit loppuvat samalla kertaa kuin maksajien into rahoittaa. Tiedän Ducksin kohdalla merkittäviä tahoja, jotka eivät jaksaneet enää tätä vuodesta toiseen taapertamista ja lopettivat rahoituksen. Tiedän myös, että jos taas ollaan karsinnoissa, niin lisää sponsoreita jää pois. Pelaajat on siis todella isossa roolissa siinä, miten seuralla kulkee taloudellisesti. Menestys tuo yhteistyökumppaneita, rahaa ja yleisöä, paskat peliesitykset ei. Tämä on niin yksinkertainen asia ymmärtää että jotta. Jos pelaaminen menee harrastamisen puolelle, niin sitten tulisi pysyä pois Mestaruusliigasta ja pelailla puulaakipelejä. Toisaalta, mitä väliä, jos maksavat sitten harrastuksensa itse. Ducksin valmennuksen ja pelaajien olisi nyt syytä herätä tähän tosiasiaan kun kautta ja pelejä on vielä jäljellä. Joukkue on parempi kuin mitä sarjataulukko osoittaa. Mistä krinnaa ? Eikö treenaaminen maistu? Hämmästyttää, että joululomalla otetaan hieman etäisyyttä lentopalloon (valmentaja kertoi itse) kun eka sarjapeli on pelattu lokakuun alussa. Joko se joulukuussa alkaa maistumaan lentopallon pelaaminen puulta. Varsinkin kun puoli vuotta kesäaikaan saa olla ilman Mestaruusliigapelejä. Kyllä sitten kannattaisi miettiä jotain helpompaa lajia, jos motivaatio on tuota tasoa. Mölkky ? Petankki ? Ja joo tiedän, positiivinen ajattelu, se vasta on poikaa. Optimisti saa olla ja positiivisesti ajatteleva, mutta tyhmä ei tarvi olla. Positiivisesti ajattelemalla ei lentopallopelejä voiteta. pitää tehdä vähän muutakin. Tämä tästä tältä erää.... ja sitten kirjoitukseni alasampujat jatkakoon tästä ;)
 
Viestejä
10,870
Lauantaina Vantaa Ducksilla Loimu-trilogian kakkososa. Ferreiran sopimuksen hyvässä yhteisymmäryksessä tapahtunut purku tuo uutta sähinää Kerttulan kamppailuun. Windson oli hurjassa iskussa Lumossa ja tappoi palloa kuin raivo härkä. Piia Korhosen veli Paavo tuurasi tänään hakkurin paikalla. Paavo sai koneensa ottelun edetessä käyntiin, ja saattaa olla vielä kova luu, kun pääsee peliin sisään.
 
Viestejä
1,314
Ankkafaneille on mukavaa, että otteluissa on panosta. Päättyykö Loimu-trilogia Vantaa Ducksin voittoon? Keskiviikkona Lumossa luvassa kunnon vääntö.
Trilogian päätöksestä lienee turha odottaa elävää kuvaa?
Olisi perhanan mielenkiintoista nähdä minkälainen pajavasara se Leeson on hakkurin paikalla.
Edellisen ottelun tilastojen perusteella melko tehokas silläkin tontilla.
 
Viestejä
3,492
Palomuuriko siellä tökkii vai yhteydet? Kuulin Leppävirralla että siihen ”kamera”kännykkään ei saa korttia suoraan laittaa vaan pitää serverin kautta kulkea, väitän että toimis varmemmin suoraan mutta belgiasta hoidettavan pistepäivityksen takia varmaankin pitää sen stanan serverin kautta..
 
Viestejä
418
Tänään oli Ankoilla asennetta - valmennusta myöten.
Syöttöä oli selkeästi kohennettu - siis vaikeampaa ja varmempaa, hyvä.

Ei sen kummempaa petrausta tarvittu kun homma alkoi pelittää.
 
Viestejä
10,870
Runosuoneni sykähteli eilisen voiton kunniaksi.

Maistuu Ducksin voitto hyvältä,
tunne tulee sydämestä syvältä,
joukkue oli tahtoa vahvaa,
niin kuin olis kääntänyt energistä kahvaa,
Elmosta ottivat mallia ankat
ja tekivät teot vankat.
 
Viestejä
2,970
Runosuoneni sykähteli eilisen voiton kunniaksi.

Maistuu Ducksin voitto hyvältä,
tunne tulee sydämestä syvältä,
joukkue oli tahtoa vahvaa,
niin kuin olis kääntänyt energistä kahvaa,
Elmosta ottivat mallia ankat
ja tekivät teot vankat.

Einomiehen runosuoni sykkii.
Seuraavaksi sitten ankoilla on Hurmos, sitten saa jo pistää parastaan Savo tulee yrittämään ottaa pisteet itselleen.
Onnittelut Loimun kaadosta Lehtosesta näköjään kuoriutumassa kelpo pelaaja.
 
Viestejä
10,870
Huomenna jälleen kauden tärkeimpiä pelejä eli Hurmoksen kohtaaminen Joensuussa. Eittämättä ns. 6 sarjapisteen peli. Ankat antoivat myrskyvaroituksen. Hurmoksen hurmos on kuitenkin katkaistava. Muuten tulee nettipeli, hilleri. Onneksi Ducksin rosterissa on leveyttä. Hurmos ei samalla tavalla tulvi pelimiehiä.
 

Ryynäsen Topi

Ducks aloittanut tosi vahvasti Hurmosta vastaan. Äärimmäisen tärkeä peli molemmille joukkueille.

Hävinnyt osapuoli saattaa olla yksi karsija sarjapaikkansa puolesta.

Lakkapää näyttää alistuneen jo karsijan paikalle.
 
Viestejä
418
Tulihan se voitto Hurmoksesta.
Kaksi ekaa erää voitettiin ihan uudella Ankka-ilmeellä.

Alkukauden tyypillinen piirre oli, että tuonne 20 pinnan vaiheille oltiin pelissä mukana, ja sitten tuli romahdus.
Nyt on kaikin puolin jämäkämpää tekemistä.

Hyvä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös