Verkkovirhe

Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

Viestejä
8,545
Torstaina alkaa kolmen ottelun Loimu-trilogian ensimmäinen osa Lumon hornankattilassa. Vantaa Ducksin yksi kauden päävastustajista, Raision Loimu saapuu Joel "Jobu" Laakson johdolla taistelemaan tarjolla olevista sarjapisteistä. Armottoman tärkeä ottelu.
 
Viestejä
1,233
Taitaa olla nyt 4 seuraavaa peliä ankoilla mistä voisi ottaa pisteen/pisteitä, sitten tulee Savo helmikuun alkupuolella Varkaudessa ja siitä on jo vaikeampi saada.
Toivotaan että ankat saa pelinsä kulkemaan, Tonihan antoi jo viimepelissä viitteitä kunnostaan.
Piipari Karhulasta joukkueen mukaan.
 
Viestejä
363
Kannattaa myös muistaa että kärkipään mestaruusliigaseurojen runkopelaajat ovat ammattilaisia, heille maksetaan palkkaa ja pelaaminen on heidän työtään . Sitä taustaa vasten heidän suorituksia arvioivat etenkin ne ketkä sen palkan maksavat, tulosurheilua tämäkin.Ammattimiehiltä vaaditaan ammattimiehen otteita kaikkialla työelämässä, tulos tai ulos on raakaa realismia myös urheilussa.
Lainasin tän tuolta toisesta topicista. Tulosurheilusta on kyse ja joku aina maksaa lystin. Työelämässä ei kylläkään toteudu tulos tai ulos, kun laiskuus ei ole nykyisin irtisanomisen perusteena riittävä :). Mutta mutta... pelaajien on hyvä tiedostaa vastuullisuutensa. Ei pelata itselleen harrastukseksi vaan esim. maksavan yleisön on saatava rahoilleen vastinetta kuin myöskin talkoolaiset omalla vapaaehtoistyöllään mahdollistavat monessa seurassa pelaajien edesottamukset. Toivovat varmasti vapaa-aikansa käyttämisestä vastineeksi myös näkevänsä työtätekevän joukkueen. Ja sitten sokerina pohjalla ne tahot, jotka antavat rahaa jotta yleensäkin rattaat pyörivät. Kyllä pelaajien on ymmärrettävä se tosiasia, että jos tulosta ei synny ja tekeminen ei miellytä maksavia tahoja niin kyllä pelit loppuvat samalla kertaa kuin maksajien into rahoittaa. Tiedän Ducksin kohdalla merkittäviä tahoja, jotka eivät jaksaneet enää tätä vuodesta toiseen taapertamista ja lopettivat rahoituksen. Tiedän myös, että jos taas ollaan karsinnoissa, niin lisää sponsoreita jää pois. Pelaajat on siis todella isossa roolissa siinä, miten seuralla kulkee taloudellisesti. Menestys tuo yhteistyökumppaneita, rahaa ja yleisöä, paskat peliesitykset ei. Tämä on niin yksinkertainen asia ymmärtää että jotta. Jos pelaaminen menee harrastamisen puolelle, niin sitten tulisi pysyä pois Mestaruusliigasta ja pelailla puulaakipelejä. Toisaalta, mitä väliä, jos maksavat sitten harrastuksensa itse. Ducksin valmennuksen ja pelaajien olisi nyt syytä herätä tähän tosiasiaan kun kautta ja pelejä on vielä jäljellä. Joukkue on parempi kuin mitä sarjataulukko osoittaa. Mistä krinnaa ? Eikö treenaaminen maistu? Hämmästyttää, että joululomalla otetaan hieman etäisyyttä lentopalloon (valmentaja kertoi itse) kun eka sarjapeli on pelattu lokakuun alussa. Joko se joulukuussa alkaa maistumaan lentopallon pelaaminen puulta. Varsinkin kun puoli vuotta kesäaikaan saa olla ilman Mestaruusliigapelejä. Kyllä sitten kannattaisi miettiä jotain helpompaa lajia, jos motivaatio on tuota tasoa. Mölkky ? Petankki ? Ja joo tiedän, positiivinen ajattelu, se vasta on poikaa. Optimisti saa olla ja positiivisesti ajatteleva, mutta tyhmä ei tarvi olla. Positiivisesti ajattelemalla ei lentopallopelejä voiteta. pitää tehdä vähän muutakin. Tämä tästä tältä erää.... ja sitten kirjoitukseni alasampujat jatkakoon tästä ;)
 
Viestejä
8,545
Lauantaina Vantaa Ducksilla Loimu-trilogian kakkososa. Ferreiran sopimuksen hyvässä yhteisymmäryksessä tapahtunut purku tuo uutta sähinää Kerttulan kamppailuun. Windson oli hurjassa iskussa Lumossa ja tappoi palloa kuin raivo härkä. Piia Korhosen veli Paavo tuurasi tänään hakkurin paikalla. Paavo sai koneensa ottelun edetessä käyntiin, ja saattaa olla vielä kova luu, kun pääsee peliin sisään.
 
Ylös