Verkkovirhe

VaLePa Mestaruus- ja Mestarien liigassa 2017-2018

Sponsori

Hyvin pitkälti olen Volleyballlin kanssa samaa mieltä. Valmentajien tulisi enemmän pystyä kehittämään pelaajien ominaisuuksia. Ducksin kohdalla kommentointi hyvinkin nappiin. Paremmassa henk koht valmennuksessa kehitystä pelaajissa olisi tapahtunut. Vastuu on myös pelaajilla. Haluaako oikeasti panostaa ja kehittyä ? Laiskuus ei ole hyve kehityksen kannalta. Jos minimi tekeminen riittää mukana olemiseen niin kehitystä ei tule. Kunnianhimoinen pelaaja kehittyy koska haluaa tehdä töitä sen eteen. Laji kuin laji niin lahjakkuudet ja kunnianhimoiset urheilijat pääsevät urallaan eteenpäin koska tahtotilla on eri luokkaa kuin perussuorittajalla. Kirjoitan tästä enemmän jatkossa
 
Viestejä
98
jäsen kirjoitti:
Konkari sanoi:
waltsu sanoi:
VaLePaa vastassa Domescus, Walsh, Scouten, McKay, Grant, ai niin ja Palokangas. Tähän on mestaruusliigassa tultu. Jos saadaan "halvemmalla" jenkkilästä pelimies niin turha kotimaisiin pelajiin satsata. Tässä suhteessa hatunnosto Lekan ja Ettan päättäjille.
+ Jeremy Davies. Palokangas kieliongelmaisena muukalaisena mukana.
Mietin pitkään alennunko vastaamaan.
Vastustan kaikenlaista rasismia, enkä pidä siitä, että se tulee myös tälle palstalle.
Ylläolevat nimimerkit pahentavat asiaa unohtamalla sujuvasti, että Valepassakin on ulkomaalaisia lentopalloilijoita.
Päätän tähän.
"WSOY:n Sivistyssanakirja vuodelta 2001 määrittelee sanan rasismi seuraavasti:
1 ennakkoluuloinen suhtautuminen toisrotuisiin ihmisiin ja oman rodun, heimon, kielen, uskonnon tai luokan pitäminen toisia parempana, mihin liittyy toisrotuisten syrjintä ja erilläänpitäminen eli segregaatio 2 myös muunlainen syrjintä (esim. ikärasismi, joka syrjii varttuneita tai vanhuksia)"

Jos puhutaan yleisesti ulkomaalaisista, niin se ei kyllä ole rasisimia. On typerää yrittää hiljentää keskustelu vetoamlla, rasismiin, kommunismiin, fasismiin jne.
 

Sponsori

En ymmärrä mistä tämä rasismikortti tähän keskusteluun mukaan vedettiin. Tosi kaukaa haettu. Mistä näitä ihmisiä oikein sikiää jotka tähän sortuu.
 
Viestejä
98
Mäkisen ja Suihkosen istuminen vaihtopenkillä ei vie miehiä eteenpäin. Molemmat pääsivät pelaamaan muutamassa pelissä, mutta eikö esim. Suihkosta olisi kannattanut peluuttaa VaLePan 1-sarja porukassa?
Siellä olisi oppinut kantamaan vastuuta ja päässyt pelejä ratkomaan. Minusta parempi kuin liigan vaihtopenkki.
 
Viestejä
4,780
Valepalla lähes kahden viikon tauko peleistä. Yllättävän usein lajissa kuin lajissa tämä näkyy ainakin alkupelissä melkoisena epävarmuutena ennen kuin pääsee taas rytmiin kiinni. Jos pääsee ensimmäisen pelin aikana lainkaan. Mestiskiekossa oli tänä keväänä hyvä esimerkki kun 7 peliä välierissä tahkonnut Tuto yllätti 1,5 vkoa huilanneen Keupa Ht:n ekassa finaalissa vieraskentällä vaikka moni luuli että puhki ne on välieräsarjan rasituksen takia. Pelituntuma on yllättävän tärkeä juttu näin keväällä kun playoffsarjoja pelataan. Levännyt joukkue ehtii aina enemmän miettimään tulevia asioita kuin koko ajan peleissä kiinni ollut joukkue.
 
Viestejä
916
Mukava Valkku kirjoitti: Mäkisen ja Suihkosen istuminen vaihtopenkillä ei vie miehiä eteenpäin. Molemmat pääsivät pelaamaan muutamassa pelissä, mutta eikö esim. Suihkosta olisi kannattanut peluuttaa VaLePan 1-sarja porukassa?
Siellä olisi oppinut kantamaan vastuuta ja päässyt pelejä ratkomaan. Minusta parempi kuin liigan vaihtopenkki.
Niinpä. Ja tällä palstalla on otettu Lakkapää silmätikuksi siksi, että siellä pelaa ulkomaalaisia ja "suomalaisjunnut roikkuu puolapuilla eikä kehity".
 
Viestejä
2,971
jäsen kirjoitti:
Mukava Valkku sanoi:
Mäkisen ja Suihkosen istuminen vaihtopenkillä ei vie miehiä eteenpäin. Molemmat pääsivät pelaamaan muutamassa pelissä, mutta eikö esim. Suihkosta olisi kannattanut peluuttaa VaLePan 1-sarja porukassa?
Siellä olisi oppinut kantamaan vastuuta ja päässyt pelejä ratkomaan. Minusta parempi kuin liigan vaihtopenkki.
Niinpä. Ja tällä palstalla on otettu Lakkapää silmätikuksi siksi, että siellä pelaa ulkomaalaisia ja "suomalaisjunnut roikkuu puolapuilla eikä kehity".
Onhan siinä kieltämättä vähän ristiriitaa.
Olisiko Rovaniemi joillekkin nuorille vähän syrjässä heidän mielestään.
Aamulla lähdetään sinne Rovaniemelle katsomaan niiden "ulkomaalaisten" pelaamista.
Kovia miehiä ovat kyllä Lakkapään ulkomaalaiset.
 
Viestejä
1,795
Hieman lässähtänyt finaalitunnelma Vexvellä. Sali ei jostain syystä ollutkaan tupaten täynnä. Liekö vaikutusta sillä että ottelu oli nähtävissä useammastakin "tuubista". Mitäs sitä vaivautua arki-iltana hallille kun kotisohvaltakin näkyy.

Väriä otteluun toi sortsihousuinen "Crocodile Dundee". Guymerin, Dee Peen ja Stapplesin maamies oli jostain syystä eksynyt paikalle. Hän halasi valepan pelajat kaikki ennen matsia ja kulki katsomossa jutustelemassa puheliaiden suomalaisten kanssa.
 
Viestejä
4,780
Ei ollut Valepalla mitään käynnistymisvaikeuksia pelitauon jälkeen vaikka niin vähän epäilin. Keskarit otti suurta roolia kun taas Upin vaisuhkot otteet saivat jatkoa. Ei huono mutta ei tuttua Upia. Aussiyp Tom D-P on erikoinen tapaus. Kun onnistuu on mies tulta ja tappuraa mutta epäonnistuneiden suoritusten unohtaminen tuntuu olevan ylivoimaisen vaikeaa hänelle.
 
Viestejä
1,386
Olipas jotenkin... no lässähtänyt tosiaan. Valepa sai kaiken näyttämään todella helpolta ja Hurrikaanin välieräpelistä ei tuntunut olevan mitään jäljellä. Alkupelissä oli vähän tuulettelua ja tunnetta mukana mutta loppuvaiheessa Valepan pelaajat lähinnä näyttivät sunnuntaipalloilevan ja naureskelevan keskenään. Henk. koht. on ruvennut jo ärsyttää kauden mittaan Valepan ylivoimaisuuden hehkutus mutta ei sitä turhaa vissiin suitsuteta. :D

No onneksi naiset tarjoilee tänäkin vuonna tasaisen finaalisarjan niin on jotain jännättävääkin! Vaikka toki naiset, tylsää, ei katota kuin kolmen voiton sarja. :whistle:
 
Viestejä
1,766
metriheikki kirjoitti: Ei ollut Valepalla mitään käynnistymisvaikeuksia pelitauon jälkeen vaikka niin vähän epäilin. Keskarit otti suurta roolia kun taas Upin vaisuhkot otteet saivat jatkoa. Ei huono mutta ei tuttua Upia. Aussiyp Tom D-P on erikoinen tapaus. Kun onnistuu on mies tulta ja tappuraa mutta epäonnistuneiden suoritusten unohtaminen tuntuu olevan ylivoimaisen vaikeaa hänelle.
Laitan vähän omaakin lusikkaani tuohon VaLePan kehumiseen. Eilen en pitkän automatkapäivän vuoksi ehtinyt kommentoimaan, mutta kyllä aamulla oli kutina, että VaLePa vie kyllä ottelun ihan selkeästi. Jos ei nyt 3-0, niin ainakin voiton korjaavat. Ovathan heidän väliset erät joskus olleet tiukkojakin, mutta nyt oli tuuliajoa siellä Loimaan pelissä, eikä minkäänlainen hurrikaani saanut pyöritysvoimaansa näkyviin.

Upin rooli oli vähäsempi. Lyhyesti sanoen. Eikä taida nykytilanteessa kasvaakaan. Olen ollut vähäsanainen Upia koskien, mutta minusta aikanaan yp:nä hänen roolinsa ja pelinsä olikin vaikuttavaa. Ihmettelin sitä hakkuriksi siirtymistä-anteeksi vaan- kenen valmentajan kuvioihin se sopi sitten? Vai ainoastaan maajoukkueen peliin?

Oivasen Matin esimerkkiä minä kaipaan, mies on kuin viilipytty. Kippari TÄYTYY osata myös leiskua! Ja vaikka pinnoja tuleekin, niin rooliin tulisi puhekin kuulua. Luonnettaan on vaikea muuttaa.

Kyllä VaLePan pelaajien plussalukemat olivat ylivoimaa verrattuna Loimaalaisiin.
Potentiaalia Loimaalla on, kuka ulkkareista sitten kussakin ottelussa esiin tulee - ja kovia lukemia tekee - niin sekään ei taida tällä hetkellä auttaa. Vastassa on rivikaupalla voimaa, niin puolustamaan kuin hyökkäämäänkin.

Jännäilläänhän taas seuraava matsi. Saako Hurrikaani edes kikka ykköstä, saati kolmosta esille?
 

Sponsori

Kyllä on Valepa liekeissä. Paljon on nega kommenttia saanut valmennus, peluuttaminen, joukkueen asenne ja ne yli-ikäiset, maajoukkuekelvottomat vanhukset. Mites nyt suu pannaan ku kukaan muu ei erää oo pystynyt loppupeleissä ottamaan ku Ducks. Ankkalauman suoritus nousee kyllä arvoon arvaamattomaan. Valepa kun oli paikka paikoin kusessa ankkojen kanssa mutta nyt välierässä ja finaalissa onneks päässy helpommalla.
 

Sponsori

Vaikka Valepa voittaisi kaikki finaalit 3-0 ja erät 25-0 niin vielä löytyis joku itkijä
 
Viestejä
190
Aika isoa roolia ottanut kahdessa finaalissa Valepan ylipalkkaiset Mesko ja Kunnari.
Tänään jopa kolmas ylipalkkainen pelaaja (Upi) osoitti heräilemisen merkkejä. :lol: :lol: :evil:
 
Viestejä
197
fiftie kirjoitti: Ihmekkös nuo väsyneitä on, kun avainpelaajia ei olla lepuutettu tarpeeks. Valepalla sellainen rosteri, että tähän olisi ollut aivan täydet mahdollisuudet. No, ei tätä pelkästään nyt voi laittaa väsyneisyyden piikkiin, sillä Ducks pelasi paikoitellen todella loistavasti! No, tärkeintä Valepalle, että selvisivät jatkoon, ja seuraavaksi sitten vaan Lakkapään kimppuun. Ei tule olemaan helppoa sekään sarja, ja hyvä niin!
Ai joku lajia tunteva asiantunnustelija Kokkolasta tietää nää pelutuukset Kurttilaa paremmin :lol:

Voi luoja mitä höpönassuja! Koska viimeinen erä hävitty ja eikö silloin pidä antaa pelata kun peli kulkee??
 
Viestejä
5,650
Kakkos kentän huoltaja menee jo siinä väärille raiteilleen, kun kuvittelee meikäläisen olevan Kokkolasta. Toisekseen, se että Valepa on ollut finaalien kahdessa ekassa pelissä ylivoimainen, niin ei tarkoita sitä, etteikö avainpelaajia olisi ollut mahdollisuus lepuuttaa enemmän. Argumentoi paremmin, höpönassu.
 
Viestejä
113
fiftie kirjoitti: Kakkos kentän huoltaja menee jo siinä väärille raiteilleen, kun kuvittelee meikäläisen olevan Kokkolasta. Toisekseen, se että Valepa on ollut finaalien kahdessa ekassa pelissä ylivoimainen, niin ei tarkoita sitä, etteikö avainpelaajia olisi ollut mahdollisuus lepuuttaa enemmän. Argumentoi paremmin, höpönassu.
Kakkoskentän huoltaja oli tässä tapauksessa väärässä, ei tarvitse olla Kokkolasta ollakseen tietämätön ja asiantuntematon. B)
 
Viestejä
1,473
fiftie kirjoitti: Kakkos kentän huoltaja menee jo siinä väärille raiteilleen, kun kuvittelee meikäläisen olevan Kokkolasta. Toisekseen, se että Valepa on ollut finaalien kahdessa ekassa pelissä ylivoimainen, niin ei tarkoita sitä, etteikö avainpelaajia olisi ollut mahdollisuus lepuuttaa enemmän. Argumentoi paremmin, höpönassu.
Vielä se jaksaa :evil:
 

Sponsori

Niin jos tarkentaa argumentointia että ei tarvi olla Kokkolasta, riittää ku on Tiikerit -kannattaja. Ja tää oli sit huummoria jos kaikki herkkänahkaset ei ilman lisäkommenttia tajua :p
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös