Verkkovirhe

VaLePa Mestaruus- ja Mestarien liigassa 2017-2018

fiftie kirjoitti: Kakkos kentän huoltaja menee jo siinä väärille raiteilleen, kun kuvittelee meikäläisen olevan Kokkolasta. Toisekseen, se että Valepa on ollut finaalien kahdessa ekassa pelissä ylivoimainen, niin ei tarkoita sitä, etteikö avainpelaajia olisi ollut mahdollisuus lepuuttaa enemmän. Argumentoi paremmin, höpönassu.
:lol: , oot sää hassu ja kovaa kolahtaa. Jätetään argumentointi sulle kun nää tiedät. Käännetään asia niin, että nyt haet VaLePan pelistä sinäkin hyviä asioita, niitäkin paljon. Kentällä taitaa olla yksi kovimpia kentällistä mestaruusliigassa koskaan. Nautitaan pari peliä vielä siitä ja lopeta turha argumentointi.
 
Viestejä
1,537
Missäänhän en tietääkseni ole sanonut, etteikö Valepan pelissä olisi hyviä asioitakin. Kun finaalia johtavat Hurrikaania vastaan 2-0, ja Hurrikaani on kahdessa ekassa pelissä ollut aika aseeton, niin ei siinä hirveästi olekkaan ollut muita kun hyviä asioita, Valepan pelissä siis. Taas kun katsotaan mestareiden liigan pelejä, niin ensimmäistä lukuunottamatta Valepa ei paljoa pärjännyt. Tämä pelaajien lepuuttaminen lähinnä kohdistuukin siihen, että ns. "turhia" mestaruusliigan runkosarjan pelejä, vaikkapa Kokkolan Tiikereitä vastaan, niin ei olisi ollut avainpelaajia mikään pakko peluuttaa, vaan olisi voinut antaa nuorille yleispelaajille Mäkinen ja Suihkonen vastuuta, koska Valepa olisi silti voittanut runkosarjan, joten tästä ei olisi mitään haittaa joukkueelle ollut. Myöskin kakkospassari olisi tarvinnut peliaikaa, että Esko saa lepoa. No, siis sehän ei nyt välttämättä näihin finaaleihin mitenkään vaikuta, koska Valepa on ollut aika ylivoimainen tosiaan kahdessa ekassa pelissä.
 
Viestejä
1,537
Mukava Valkku kirjoitti: Hurrikaanin vastaanotto sortuu ihan liian helposti. Kun tulee pari epäonnistumista, niin epävarmuus tarttuu kaikkeen tekemiseen.
Tämä on totta kyllä. Ei oo Rumpusestakaan tässä sitten paljoa ollut apuja. Tuntuu myös, että Rumpunen ei saa sitten hyökkäyspäässä hirveästi mitään aikaan. Mäntylän pitäis pystyä ottamaan jotenkin isompaa roolia vastaanotossa. Helpommin toki sanottu kuin tehty. Valepalla on pari sellaista syöttäjää, joiden syöttöjä ei Hurrikaanit tahdo millään saada ylös.
 
Kyllä Jesse eilenkin otti isompaa roolia nostoissa etenkin kun D-P oli kentällä. Jesse otti monta aussipelajaa kohti tullutta leijasyöttöä nopeilla jaloillaan sormilla nätisti ylös D-P:n edestä kun tämä oli tuskaillut niiden kanssa alkupelin
 
Viestejä
1,537
metriheikki kirjoitti: Kyllä Jesse eilenkin otti isompaa roolia nostoissa etenkin kun D-P oli kentällä. Jesse otti monta aussipelajaa kohti tullutta leijasyöttöä nopeilla jaloillaan sormilla nätisti ylös D-P:n edestä kun tämä oli tuskaillut niiden kanssa alkupelin
No joo, totta. D-P:n pitäis kyllä saada parannettua tuota vastaanottoa, edes vähän.
 
fiftie kirjoitti:
metriheikki sanoi:
Kyllä Jesse eilenkin otti isompaa roolia nostoissa etenkin kun D-P oli kentällä. Jesse otti monta aussipelajaa kohti tullutta leijasyöttöä nopeilla jaloillaan sormilla nätisti ylös D-P:n edestä kun tämä oli tuskaillut niiden kanssa alkupelin
No joo, totta. D-P:n pitäis kyllä saada parannettua tuota vastaanottoa, edes vähän.
Ei siellä mikkään parantunut, paitsi yksi erä. Team with a feeling = "Team without any feeling."

Kyllä tunne puuttuu ja yritys Loimaalaisilta, mutta ei voi mittään, jos kokemus enemmän jyrää...
Katotaan, jos käärmekeittoa on jo Loimaalla tulella..??
 
Viestejä
1,267
Mestaruuslippikset kassiin ja kohti Kupittaata. Tiistaina olisi aika kruunata hieno kotimainen kausi hienossa hallissa. Turha sitä enää pitkittää kun Hurrikaani on jo sillassa.

Kaikki on tietysti mahdollista. Mutta kannustuksesta ei jää kiinni. VaLePa-fanit Topin johdolla saapuvat paikalle bussilasteittain.
 
Miksi VaLePa pelaa nyt näissä finaaleissa näinkin hyvin,kun olisi tarvittu pelata ja kovaa mestareiden liigassa,silloin peli oli aika kuraa.
Kukaan ei ollut sairastuvalla,vai onko vaan tasoero niin suuri.
Turha heitto,mutta tuohon Hurrikaanin sekaan 1 mies...vaikka Engapeth tai varsinkin Wilfredo Leon,niin peli olisi aika paljon toisen näköistä.Tiedän..ei riitä rahat ja muutakin,mutta pystyisi ratkomaan lähes yksin pelin.
Kovan tason yp Loimaan porukkaan tekisi ihmeitä,mutta kun sitä ei nyt ole,joten mennään näillä.
 
Ylös