Verkkovirhe

VaLePa järjestää seuraavat kolme vuotta Suomen Cupin lopputurnauksen

Viestejä
161
Kaupissa pelataan sunnuntaina ennen miesten finaalia klo 15 todella mielenkiintoinen naisten 1-sarjan ottelu Kuortane-Rantaperkiön isku.

En tykkää kovasti nuorten lupausten hehkuttamisesta, koska polku jo liigatason pelaajaksikin on monesti pitkä ja kivikkoinen, mutta tämä -04/-05 syntyneiden tyttöjen ryhmä on aika kova. Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan, missä menee Suomen kärki 14-16 vuotiaissa. Mielestäni se menee korkeammalla kuin koskaan, kuten pitääkin.

-02/-03 ikäiset, jotka pelasivat ykköstä syyskauden, pelaavat kevään vieraspelejä liigajoukkueita vastaan. Kyyti on ollut aika kylmää. Tämä nuorempien ryhmä pelasi kakkosta syksyn ja nyt kevään siis ykköstä. Oma valistunut veikkaus ( olen nähnyt molemmilta useita pelejä ) on, että jo tällä hetkellä nuoremmat laittavat koville tuon vanhemman ikäluokan🤔
Se pitää kuitenkin muistaa, että Kuortaneella eivät ole kaikki maajoukkuepelaajat, joten ikäluokkien välisistä eroista ei kannata liikaa tehdä johtopäätöksiä pelkästään Kuortaneen pelien perusteella.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
103
Tämä Suomen Cup on Liiton alaisuudessa. Miksi valita yhden liigajoukkueen pääsponsorin nimi Cupille. Toinen asia olisi se, että Cup-paikkakuntia kuitenkin kierrätettäisiin muihin kaupunkeihin.
Nyt on yksipuolista.
Eiköhän yksinkertainen syy ole taas kerran raha, ei persaukiset paljon pysty ehtoja saneleen, ilman ulkopuolista sponsoria koko cuppi olis todennäköisesti haudattu ja kun näitä sponsoreita ei liiemmin myöskään näytä löytyvän kuin Valepalta, niin ei kannata nyt taas tästäkin vetää hernettä muiden nenään.
 
Viestejä
609
Eiköhän yksinkertainen syy ole taas kerran raha, ei persaukiset paljon pysty ehtoja saneleen, ilman ulkopuolista sponsoria koko cuppi olis todennäköisesti haudattu ja kun näitä sponsoreita ei liiemmin myöskään näytä löytyvän kuin Valepalta, niin ei kannata nyt taas tästäkin vetää hernettä muiden nenään.
Eihän tähän paljon ole lisättävää.
 
Viestejä
609
Huhheijjaa kun tulee sunnuntaina jännä matsi!

Jännä yksityiskohta tän päivän 5 eräisestä ottelusta: Savon keskipelaajilla yhtä paljon hyökkäyspisteitä (1) kuin liberolla :D
 
Viestejä
1,640
B-junnuja kuulemma 16 joukkuetta, F-junnuja 34 joukkuetta, näin luki Aamulehdessä?
Jaa-a. Mitäs joukkueita ne on, kun vain A,-pooli pelaa Kauppisentterissä. Muita lauantain turnauspaikkakuntia ovat Helsingin Viikki, Pihtipudas, Kerimäki, Jyväskylä jne. Näin ainakin tulospalvelu kertoo.
 
Viestejä
2,322
Naisten loppuottelusta tulee mielenkiitoinen. Vastakkain on kaksi joukkuetta, joilla ei mestaruussarjassa nyt mene ihan kauhean lujaa.

Karhun loukkautuminen vei Plokin "kuviot uusiksi". LP Viesti taas on Euroopan kentillä väläyttänyt välillä (tappioista huolimatta), mutta mestaruussarjassa tulee liian paljon ns "ohi pelejä/eriä". Taitaa hihapuolella LP:n suurin ongelma? En usko 3-0 peliin kummallekkaan. Ploki on erikoistunut 3-2 voittoihin mestaruussarjassa, olisikohan tänään taas sen aika ;)
 
Viestejä
40
Taitaa olla nin että Yle ja televisiointi määräävät aikataulut.Molempina päivinä noihin kellonlyömiin saakka talviurheilua Ylen kanavat pullollaan
Pelisilmän puutetta liiton henkilöiltä. YLEn kanssa pitäisi pystyä ymmärtämään marssijärjestys. Marraskuusta maaliskuulle katsellaan viikonloppuna talvilajeja koko päivän ajan. Nytkin joudumme lauantaina ja sunnuntaina katselemaan aluksi kuinka norjalaiset ottavat vähintään viisi voittoa kumpanakin päivänä. Vasta sen jälkeen tulee muiden lajien aika. Jatkossa siis cupin loppuottelu johonkin muuhun ajankohtaan kuin em. ajanjaksoon. Minusta paras paikka olisi alkukaudesta.
 
Ylös