Verkkovirhe

VaLePa 2014-2015, mestaruudesta mestaruuteen

Viestejä
1,119
Heti vaan matoa koukkuun ja työstämään jo ensi kautta. Budjetti kaksinkertaiseksi ja sillähän saisi kaapattua jo Tiilikaisen valmentajaksi. Huippuvalmennuksella heti samantien Kunnarinkin ura vanhoilla päivillä vielä uuteen nousuun. Krastinsia, Kurppaa ja Mäkistä lukuunottamatta koko muu joukkue uusiksi. Ykköspassariksi tai ainakin Kurpan varamieheksi Tiilikainen varmaan saisi järjestettyä Ollin tai miksei M Eskonkin.
 
Viestejä
2,550
Kassu kirjoitti: Heti vaan matoa koukkuun ja työstämään jo ensi kautta. Budjetti kaksinkertaiseksi ja sillähän saisi kaapattua jo Tiilikaisen valmentajaksi. Huippuvalmennuksella heti samantien Kunnarinkin ura vanhoilla päivillä vielä uuteen nousuun. Krastinsia, Kurppaa ja Mäkistä lukuunottamatta koko muu joukkue uusiksi. Ykköspassariksi tai ainakin Kurpan varamieheksi Tiilikainen varmaan saisi järjestettyä Ollin tai miksei M Eskonkin.
Hah, ha nytkös se Tiilikainen onkin hyvä valmentaja ;)
 
Viestejä
10,903
waltsu kirjoitti: Täällä Valepa-topicissa on havaittavissa pienoista jälkiviisautta. Ugista ollaan erottamassa ja vaaditaan uudistumista. Siis mitä. Uusia hyökkäyskuvioita vai mitä uutta.

Valepa voitti runkosarjan. Miehet olivat terveinä. Miksei siis jatkettaisi samalla kokoonpanolla pudotuspeleissä.

Nyt tuli seinä vastaan välierissä. Ja ansaitusti. Hurrikaani vaan oli kovempi.

Ugis kyllä pyöritti sarjan aikana palettia yhdessä vaiheessa aikakin runsaasti. Kunu liberona. Elviss hakkurina. Ja Sakke laiturina. Mauri sai peliaikaa passarina aikas paljon.

Tänään pääsi itse A Vesanen hakkurin paikalle kun Hoggis oli pehmennyt. Harmi ettei Lempäälän jättiläinen saanut yhtään passia. Hoggikseen olen uskonut loppuun asti. Harjoituksissa ja lämmittelyssä tämä lentävä hollantilainen on ollut hurja. Onko sitten vaan niin että tämä symppis kaveri ei pelitilanteessa pysty ottamaan sitä tappajan meininkiä.

VaLePan rosteri on kapea. Mutta sen selittää aivan varmasti yksi tekijä. Raha. Jos on massia hankkia vaihtonurkkaukseen lauma maajoukkuepelaajia niin siitä vaan. Millään muulla joukkueella; ehkä Tiikereitä lukuunottamatta; ei ole ollut varaa hankkia kovia vaihtopelajia montaakaan.

Tästä raha-ratkaisee ilmiöstä sai konkreettisen muistutuksen tänään kun Loimaan lippukassalla pyydettiin 25 eur sisäänpääsystä. Vexvellä sisään pääsi 20 eurolla.

Sitten pitää myös muistaa vanha viisaus, että mestaruuden saavuttaminen on helpompaa kuin mestaruusviitan puolustaminen ja uusiminen. Waltsu on myös oikeassa. Rahatilanne tuskin Sastamalassakaan ylimaallinen. Niillä hankituilla hiluilla on mentävä.
 
Viestejä
1,799
Jaahas. Sitten ronssipeliin Vexvelle.

Mielenkiintoisin asetelmin tähänkin lähdetään. Loimu on huilannut. Missä vireessä Upi ja maajoukkueveljekset. Valepalla takana raskas ja huonosti päättynyt sarja Hurrikaania vastaan.

Jaksaako himmeämmät mitalit kiinnostaa. Kuinka Ugis on saanut porukat pelivireeseen.

Kannustuksen puutteesta Valepan joukkue ei ole koskaan kärsinyt. Se nähtiin Loimaalla myös selvässä tappioasemassa. Tänäänkin mölyä riittää.

Nautitaan nyt vielä kun on pari peliä jäljellä ennen kesälomaa.
 
Viestejä
1,799
Ihan hyvin oli Valepa palautunut välierätappiostaan. Pari ensimmäistä erää kotijoukkue pelasi iloisesti rallatellen; Loimu oli ihan vastaantulija. Pitkä erätauko teki taas tutut tepposet ja hävittiin kolmas. Neljäs oli tasaista vääntämistä mutta pari hyvää yksilösuoritusta käänsi ottelun kotijoukkueelle.

Loimun herra hidalgo oli hyvään flowhun päässyt Upi. Lähes pitelemätön välillä. Tietää hyvää mj kuvioille. Maajoukkueveljekset Rumpunen pelasivat ailahtelevasti. Ossi oli vaihdossa yllättävän paljon.

Valepan Hoogendoorn oli ilmeisesti päättänyt näyttää arvostelijoilleen kykynsä ja kuittasi parhaat saldot joukkueesta. Laidasta kuoli, kuusi ässää ja huom jälleen ainakin kolme huippupuolustusta. Kyllä kaveri pelata osaa. Harmi kun ei kulkenut vähän aikaisemmin. Kunu oli ihmeen vaisu. Selkätuen kanssa näytti pelavan. Oliko jotain vaivaa ja onko ollut jo pitempään se jäänee arvoitukseksi. Mäkinen pelasi Ollin paikalla viimeisessä erässä. Ja ihan kelvollisesti.

Huomenna Raisiossa jatkuu
 
Viestejä
164
waltsu kirjoitti: Valepan Hoogendoorn oli ilmeisesti päättänyt näyttää arvostelijoilleen kykynsä ja kuittasi parhaat saldot joukkueesta. Laidasta kuoli, kuusi ässää ja huom jälleen ainakin kolme huippupuolustusta. Kyllä kaveri pelata osaa. Harmi kun ei kulkenut vähän aikaisemmin.
Osaako pelata kovia matseja, välierät ja Cup-finaalit ovat menneet alakanttiin. Pronssimatsit eivät yllä ihan samalle tasolle.
 
Viestejä
4,950
Sylvaanlahti kirjoitti:
waltsu sanoi:
Valepan Hoogendoorn oli ilmeisesti päättänyt näyttää arvostelijoilleen kykynsä ja kuittasi parhaat saldot joukkueesta. Laidasta kuoli, kuusi ässää ja huom jälleen ainakin kolme huippupuolustusta. Kyllä kaveri pelata osaa. Harmi kun ei kulkenut vähän aikaisemmin.
Osaako pelata kovia matseja, välierät ja Cup-finaalit ovat menneet alakanttiin. Pronssimatsit eivät yllä ihan samalle tasolle.
Täytyy muistaa sekin tosiasia että verkon toisella puolella on myös vastustaja joka vaikuttaa pelien kulkuun. Ihan aina ei oma tekeminen vaan yksinkertaisesti riitä. Väitän että Tiikerit ja Hurrikaani ovat astetta kovempia joukkueita kuin Loimu. Se lyönti mikä saattaa jäädä Loimun kenttään ei jää esim. Oivasen torjuntapelin ansiosta Hurrikaanin kenttään. Ja passien laatu............ :whistle: vaikuttaa muuten hommaan myös jonkin verran
 
Viestejä
1,799
Tänään taas nähdään kenellä kulkee ja kenellä ei. Loimun metallinnälkä on varmaan hurja. Upi on huippuvireessä ja VaLepan laiturit ei. Tai sitten toisinpäin. Tai kaikki väsyneitä ja raihnaisia.

Viimeistä viedään kumminkin tänään Vexvellä. Kannattaa lähteä katsomaan.

Liput 20 eur.
 
Viestejä
10,903
Onnittelut Sastamalaan pronssista! Mitali on himmeämmänkin värinen. Itse itsekin ilosta, jos Korsoon saisimme toisenkin kerran pronssiset mitskut äijiemme kaulaan. Loimu ei sitten kuitenkaan saanut kammettua ex-mestaria hana-areenan tatamiin.

Mielenkiintoista nähdä millaisella joukkueella VaLePa jatkaa. Saako Sir Hoggis vielä mahdollisuuden?
 
Viestejä
10,903
ihmettelijä kirjoitti: Oliko se Hoogendoorn huono vai tekikö A. Esko siittä huonon näköisen?

Ei riitä asiantuntemukseni vastaamaan kysymykseen. Vastaus vaatii korkeampaa valmennuksellista osaamista.
 
Viestejä
1,799
Valepa aloitti kautensa voitolla Hurrikaanista ja päätti kautensa voittoon Loimusta. Runkosarjassa 29 voittoa ja 4 tappiota. Topicin mukaisesti ei menty mestaruudesta mestaruuteen, mutta melkein. Täytyisikö ensi kaudeksi muuttaa nimi vaikka: VaLePa- mitalista mitaliin. 2011 hopea, 2012 kulta, 2013 pronssi, 2014 kulta ja 2015 pronssi.

Jotain Sastamalassa on tehty oikein.

Tietysti tästä kaudesta jäi jossiteltavaa.

Tänään kotijoukkue pelasi jälleen vapautuneesti, iloisella ilmeellä. Libero Korhonen on kehitellyt loppukaudesta pelaajaesittelyihin erilaisia koreografioita. Tänään tuli kentälle pilkkijakkaran kanssa ja ehti pilkkiä hetken aikaa. Liekö saalistanut pronssia vai kuvasiko esitys kohta alkavia lomapäiviä. Pilkkimään ei pääse enää viereiseen Rautaveteen; Jamo taitaa lähteä ansaitulle pohjoisenlomalle.

Loimu koitti sinnitellä parempaansa vastaan. Upi väläytteli välillä. Vanhempi Rumpunen oli iskussa. VaLePan pelaajista yllätti Elviss. Kova hyppysyöttö pysyi ruudussa koko ottelun ajan ja laidasta kuoli. Hoggis ei ollut huonompi. Kunnari melko normaalissa vedossa. Palkittiin joukkueen parhaana. Osa palkinnosta kohdistui varmaan koko kauteen.

Olisihan noita iloisia velikultia katsellut muutaman ottelun enemmänkin. Kiitos kumminkin pelaajille ja valmennukselle ja joukkueenjohdolle hyvästä kaudesta. Talkoolaiset teki taas hirmu-urakan. Heillekin kiitos.
 
Viestejä
2,550
Onnittekut Valepalle pronssimitaleista, sympatiani oli tuttujen kaveeiden takia Loimun puolella, mutta tulos ei jättänyt tilaa jossittelule, :)
 
Viestejä
1,799
Tänään luki paikallisessa alma-median julkaisussa että VaLePa on aloittanut systemaattisen rakennustyön kohti mestareiden liigaa. Ensi vuonna Suomen mestaruus ja sen jälkeen villin kortin haku Mestereiden liigaan. Tuore seuran puhjoht on tällaisia suunnitellut.

Kovat ovat siis tavoitteet ja kovat panokset piipussa.

Hyvä näin. Yrittää pitää.

M Eskon värvääminen oli askel tähän suuntaan ja ryhmään on tulossa muitakin kovia vahvistuksia. Näin puolestaan toiminnanjohtaja H Hautamäki kertoi.

Mielenkiinnolla; oikeastaan vesi kielellä; odottelemme koska uudet vahvistukset voidann julkaista.
 
Viestejä
307
VaLePan hallitulle riskille ja vyölaukku täynnä rahaa olevalle rahoittajasetämiehelle full support.

Eihän se enää ole mikään motiivi pallotella Suomen amatööriliigassa, kun maailmalla on kaikenlaisia houkutuksia.

Taisi jäidä viime kaudesta todella paljon hampaankoloon, kun passariosasto ei ollut aivan huippuluokkaa, hakkuripeli petti pahemman kerran ja yleispelaajaosastolla operoitiin yhdellä huippupelaajalla.

Joukkue tulee todellakin rakentaa jo olemassaolevilla rahoilla, eikä niillä mahdollisesti menestyksestä tulevilla haamurahoilla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös