Verkkovirhe

VaLePa 2014-2015, mestaruudesta mestaruuteen

Viestejä
190
Paikalla oltiin ja pari kommenttia näkemästäni. Cedic oli kyllä selkee man of the match, ei kahta sanaa, teki melkeinpä mitä tahtoi. 3 virhettä ja 3 torjuntaan lyöntiä koko pelissä ja näistä puolet neljännessä erässä, jonka Valepa voitti selvästi. Neljännessä valepa sai muutenkinCedicin kuriin, vaimennuksia ja puolustuksia. Eli Cedic kuriin niin valepalla ei oo mitään hätää, enkä jaksa kyllä uskoo, että Cedic pystyy pelaan neljää unelma peliä tässä sarjassa. Eli jos hurrikaani haluaa tästä parista jatkoon niin muiden tarvii nostaa tasoaan.

Massen pelätty syöttö ei ollut parhaassa vireessä, muutama pommi jotka Elvis nosti kuppiin. Veikkaan että massen syöttö aiheuttaa enemmän hankaluuksia valepalle Loimaan kotisalissa.

Petrun peli on kyllä pahasti hukassa, ikävää katsottavaa, ihme on jos mies toipuu vielä ratkaisupelaajaksi tänä keväänä. Ja se on harmi hurrien kannalta koska huippuvireistä petrua hurrit tarvisi jos haluaa finaaliin. Hienosti kyllä nuorempi Vuorinen paikkasi varsinkin vastaanotossa ja syöttönurkassa oli hyvä, mutta verkolla ei vielä tehot riitä. Eemeli pelasi ok pelin.

Valepa pelasi hyvää peruspeliä mitä se on pelannut koko kauden, se ei vaan tässä vaiheessa kautta riittänyt. Mossen kanssa samaa mieltä, että ihan turhaan Antti haki ratkaisu hetkillä Ollia, tänään olisi voinut pyörittää muidenkin kautta enemmän. Ollilla järjestään kahden ja kolmen miehen torjunta varsinkin erien loppupuolella, eikä Ollikaan ihan joka kerta ihmeisiin pystynyt.

Mutta summa summarum, en ole huolissa, Cedic edes pikkusen paremmin pihteihin niin tästä hyvä tulee.
 
Viestejä
10,895
Moshfet kirjoitti: Jaa, Cedicki oli kova. Hurrikaani pelas aivan taitojensa ylärajoissa(kaikki muut paitsi määttä ja aivari tietty). Esko sitte lopulta pelas pelin hurreille. Muutama hieno passi mutta liian putkinäkö hommaa ja passia vaan Kunnarille vaikka muualtaki kuolis. Cedicki vei kyllä hakkureiden taiston mut osin johtunee siitä et Hoggis ei saanu tavaraa.

Antilla edessä silmälääkärillä ja optikolla käynti. Putkinäön kanssa ei ole leikkimistä:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Putkin%C3%A4k%C3%B6

Silmäasemalta voi aloittaa:

http://www.silmaasema.fi/toimipisteet/silmaasema-vammala/
 
Viestejä
306
Nyt tarvittais taas Oivas Mikkoa. Ei tulppaanimaan pojan tehot riitä alkuunkaan, mikä ei kai ollut yllätys kenellekään. Pronssipeli häämöttää.
Tarttis tehrä jotain. Ja äkkiä.
 
Viestejä
10,895
Ana kirjoitti: Mosse ehottomasti.
Ollut muuten yllättävän hiljaa.

Minulla ei ainakaan ole ollut yllätys VaLePan hakkurin vaisuus. Sir Hoggis ei vaan ole sen tason vahvistus, joka kantaa vastuun jatkoon pääsystä. Liigan keskitasoa, mutta ei finaaliin pääsyn tae.
 
Viestejä
777
Verkkovirhe kirjoitti: Nyt tarvittais taas Oivas Mikkoa. Ei tulppaanimaan pojan tehot riitä alkuunkaan, mikä ei kai ollut yllätys kenellekään. Pronssipeli häämöttää.
Tarttis tehrä jotain. Ja äkkiä.
Sama kohtalo olisi ollut edellis vuonna ellei hoggis olisi loukkantunut. jotenkin tästä jopa nauttii ;)
 
Viestejä
1,796
Joku ehdotti meikäläistä valepan valmentajaksi. Ei ole vielä ainakaan kännykkä soinut ja meikä jatkaa eteläeuroopan kiertomatkaa. Ja tuskin H Hautamäki soittaisi vaikka ValePa olisi tippumassa ykkössarjaan. Piti tässä vähän lomailla ja tulla sitten seuraamaan VaLePan finaalimatseja. Nyt seurataan etänä tuskaisena Hurrikaanin ja Cedikin menestystä.

Vesasen Anssia ehdotin hakkuriksi. Se siitä. Nyt tuli mieleen sellainen taktinen veto että jospa ei torjuttaisi Cedikkkiä ollenkaan seuraavassa matsissa. Antaa kaverin vaan luulla että vastassa on sarjan parhaat torjujat ja antaa serbin riehua täysillä. Ei sitä kumminkaan kiinni saa. Nyt on hyppinyt jo yli sata kertaa passiin kahdessa viime matsissa. Varmasti joskus väsy tulee. Ja jos ei tule niin on KOVA jätkä. Ja silloin Hurrit ansaitsevat voittonsa.

Hoggikseen uskon loppuun asti. (Tuli se sitten ennemmin tai myöhemmin; se loppu) Hakkurin hyvyys ei ole yksistään siitä kiinni kuinka lujaa mikasaa parkettiin paiskoo. Kaveri osaa torjua ja puolustaa myöskin. Ja syöttää.

Uskon myös VaLePan jatkoon. Joukkue on tasaisempi kuin kaikki vastustajansa. Tietysti voi käydä niin että esim Vladimir jaksaa juuri sen verta että VaLePa tippuu ja sen jälkeen on puhti pois; olkapää täynnä kinesioteippiä ja finaaleihin mennään buranan voimalla.

Hienon vastuksen Villen vitja valepalle kumminkin antaa.
 
Viestejä
2,543
Nyt täytyy sanoa, että olen aikalailla samoislla linjoilla Valtsun kanssa Hurrikaanin peli on liikaa Cedicn huippupelin varassa. Vaikka kotiedun takia toivonkin Hurrikaanin selviävän voittajaksi panen panoseni Valepalle juuri tuon tasaisuuden vuoksi.
 
Viestejä
10,895
Waltsulla usko omiin kuten pitääkin olla. VaLePan momentum on käsillä. Mikäli 3. kohtaamisesta tulee tappio, niin tämä välieräpari on taputeltu. Eetullahan on myös vaivaa, joten onko se jokin syy hänen torjuntojensa vähyyteen eilen Loimaalla. Torjunnoissahan Hurrikaani oli eilen valovuoden edellä. Sir Hoggis varmaankin hyvä niin torjunnoissa kuin puolustuksessa, mutta kyllä hakkurin tehtävä on takoa palloa parkettiin. Jokohan Elviss saa hakkurin tontin ja Mäkisen Sakari yypeeksi.
 
Viestejä
1,796
Mitään ei ole taputeltu ennekuin on neljä voittoa plakkarissa. Onhan se nähty monta kertaa.

Eetun käsi on oireillut jo monta vuotta. Eihän tollaisia torjuntamääriä kestä kenenkään käpälät vaikka olisi kummoinen rautakoura. Ja vastustajat lyö vuosi vuodelta vaan kovempaa. Muutama vuosi sitten pelasi varmaan viiden kilon kipsin kanssa; ja hyvin silloinkin ehti torjuntaan. Peliuran jälkeen Eduard tuskin löytää itseään huippupianistin tai kirurgin ammatista. On sorminivelet sevverta mutkalla lentopallouran seurauksena.

Mutta antaa tulla vaan Hurri-Vladimir ja kumppanit. Mitä lujempaa lyötte sen kovempaa pallo paukkuu omille varpaille.
 
Viestejä
540
Waltsulla on ainakin oikea asenne,antaa tulla vaan... voitetaan silti.
Uskoa täytyy löytyä,muuten ei tule mitään.
Tilanne on silti vasta 2-0,mutta jos se on tämän illan jälkeen 3-0,niin sitten on kyllä aika tiukka paikka.Kyllä totuus on,että hakkurin on pakko onnistua,muuten homma menee vaikeaksi.
 
Viestejä
1,796
Piti ihan palata reissusta Vexvelle katsomaan kuinka huonossa jamassa ValePan peli nykyään on. Ihan paavin vatikaaniin asti oli kantautunut juttua että suomen lentopalloliigan runkosarjan ykkönen on rämpinyt pahasti pudotuspeleisssä. Hakkuri huono, yp:t hätää kärsimässä, torjuntoja nolla per matsi.

Noh

Tänään hakkuri tehot 20 (+11), laiturit 13(+9) ja 17(+4), keskitorjujat 10(+10) ja 12(+11). 13 torjuntaa, vastustajalla 5... Väärä hälytys; taidan lähteä takaisin lomalle.

Ensimmäisessä erässä loimaalaiset antoivat vielä hyvän vastuksen mutta siitä eteenpäin voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Ainoastaan Ma Oivasen aloitussyötöt hieman horjuttivat kotijoukkueen vastaanottoa. Ugikselle neuvo: ota se aikalisä jo toisen perättäisen ässän jälkeen eikä kolmannen tai neljännen. Muuten Suomen maajoukkueelle ilmeisesti hyviä uutisia, MaO alkaa olla kunnossa.

Ja Valepan tasaisuus alkaa purra.

Partaleuka-Vladimirkin on hakkuri muiden hakkureiden joukossa. Alussa riehui mutta sitten räiski päin torjuntaa ja peipit ei mieheltä onnistuneet ollenkaan. Ville laittoi aloituskuusikkomiehiä vaihtoon neljännessä erässä reippaasti. Oliko ajatuksena säästää jo seuraavaan matsiin. Vuorinen korvasi tällä kertaa Koukin. Oliko Kuokilla jotain vaivoja; laittoi verkkarit päälle heti vaihtoon mennessään. Ei aikomustakaan palata kentälle. Mini-mini-man Lipp passaili, ihan kelvollisesti kylläkin. Kannattaisiko muuten hänen kohdaltaan yrittää vastustajan hyökätä tulevissa matseissa.

Vuorisen näkeminen kentällä aina ilahduttaa. Pitkästä aikaa Hurrikaanilla edes yksi oma kasvatti joka on melkein aloituskuusikkotasoa.

Torstaina sitten taas törähtää. Loimaalla jatkuu mielenkiintoinen pleijarisarja.
 

30

Viestejä
19
Hieno ottelusarja meneillään, niin kentällä kuin katsomossa. Lyhyt välimatka takaa kovaäänisen kannatuksen molemmille joukkueille. Tulee ihan mieleen muutaman vuoden takainen finaalisarja.

Jatketaas samaan malliin - puolin ja toisin :)
 
Viestejä
1,796
Perskules kun ei päässyt tänäänkään paikalle. Aika vaisua on valepan laitureiden touhu ollut livescoren mukaan. Ei edes Olli saanut kunnolla kuolemaan.

Aikamoinen kiirastorstai sastamalaisilla tänään Loimaalla. Josko pitkäperjantai muuttaa suunnan. Huomenna Vexvelle.

Kirvestä ei ole vielä heitetty kaivoon. Eihän tässä tarvita kun kolme voittoa enää
 
Viestejä
1,796
Tänään on varmaan tupa turvoksissa Vexvellä. Olisikohan yleisöennätyksen paikka. Mitataan kuinka monta meitä oikeesti hana-areenalle mahtuu.

Toivottavasti kenelläkään ei ole nuppi turvoksissa; ainakaan liikaa; ettei häiritse ottelun seuraamista.

Viime Vexvematsissa oli piha täynnä Vuorisen liikenteen busseja. En tiennytkään että Kasperilla ja Kasimirilla on toimintaa myös liikennöitsijäpuolella.

Toivotaan että valepa pystyy edes hieman pistämään hanttiin ylivoimaista vastustajaa vastaan ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös