Verkkovirhe

TV/netti näkyvyys

Viestejä
1,314
Mikä oli palstalaisten arvio Vantaan Korsosta tulleesta ensimmäisestä Fanikamera-lähetyksestä?
Se oli hyvä. Kamera tarpeeksi kaukana, että koko kenttä näkyy ja tarpeeksi tukevasti kiinni, niin ei kuva heilunut.
Hyvin tyytyväinen olisin, jos joka ottelusta peruslähetys olisi tuollainen. Siihen päälle sitten selostetut matsit, niin Ruudunkin mainospuheet toteutuisivat.
 
Viestejä
4,771
Tulipa katseltua pari erää "pallottelua" Venäjän liigan kärkikamppailusta Novosibirsk-Kazan. Mutta ei auta. Huippupallo vetää puoleensa. Siis Etta-Savo seuraavaksi seurantaan. :cool:
 
Viestejä
1,002
Viaplaylta tulee toinen miesten Italian cupin välierä Perugia-Modena. Ensimmäisen välierän vei Lube 3-2 Trentinon voitettua kaksi ensimmäistä erää. Melkoinen tähtikattaus on noissa Italian neljässä kärkijoukkueessa.
 

Ana

Kahtelin molemmat semit ja finaali tänään klo 19.00. ViaPlay on ihan kiva sovellus penkkiurheilijalle... Ja ite peleistä. Ihan maailman kärkiukkoja vilisee joukkueissa. Taso kuin eri planeetalta jos verrataan kotoliigaan.
 

Ana

Ja se eka välierä oli muuten äärimmäisen hämmentävä ja mielenkiintonen samalla. Trentinon Gianelli, Vettori, Lisinac, Russel ja Cebulj vei 2erää kuin pässiä narusta Luben Rezendeä, Simonia, Juantorenaa, Luxemburgin hakkuria ja kumppaneita. Peli Lubelle 2-3. Pienestä se on kiinni että kulkeeko se peli tuolla huipulla vai ei...
 
Viestejä
1,002
Ei mene Viaplayllakaan putkeen lähetykset. Italian cupin finaali, neljäs erä 15-15, lähetys siinä vaiheessa poikki🙈
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös