Verkkovirhe

Tiikerit mestaruusliigassa 2018-2019

Viestejä
134
Sekin ihme nähtiin, että palstan huhuilu piti jopa paikkansa :D Niken suhteen siis. Hieno homma, ja vaikka taustalla onkin pitkä pelaamattomuus, niin eiköhän tuon tasoinen kaveri saa aika nopeasti juonesta kiinni ja ole yp-puolella iso apu. Nyt kun ankkoihin on vielä aika hyvä kaula rykäisty, niin karsintojen välttämiseksi ankat tarvii jo aikamoisen ihmeen. Kunhan nyt runkosarja hoidetaan kunnialla loppuun, niin Niken apu tulee tarpeeseen myös jatkossa.
 
Viestejä
566
Oli mukava kuulla tuosta pregame haastattelusta kuinka paljon Seppänen on jo nyt auttanut joukkuetta harjoituksissa. Ja myös kehuja seuran suuntaan siitä, että on saanut rauhassa kuntouttaa itseään ja olla mukana harjoituksissa.
Nyt sitten kerätään hyvän työn hedelmiä. Pohja tälle kaikelle on varmaankin luotu jo 2013/14 kaudella. Tuskin kaveri olisi tänne viitsinyt tulla, jos hommat olisivat silloin olleet ihan perseestä.
Mikään sateentekijä tulee tuskin runkosarjassa vielä olemaan. Epäilenpä, että ei ole sunnuntaina edes avauksessa.
Mutta kyllä tuo helpottaa Hännisen työskentelyä varmasti valtavasi henkisellä puolella. Ei tarvi joka ilta olla tikissä, kun tietää että joukkueessa on toinen pallontappaja YPn tontille.
Kudrajsovs on näköjään pistetty työmyyrän rooliin ja selviytyi Ducksia vastaan loistavasti lukuunottamatta Nurmisen syöttöputkea. Hoiti Breilinin kanssa melkein kaikki nostot ja Hänninen oli vapaa riehumaan hyökkäyksissä.
Ainoa negatiivinen tässä on tosiaan nuoremman Mäkisen kohtalo. Olisin itse kovin mielelläni nähnyt, että tämä kausi olisi ollut vihdoinkin läpimurtokausi. Muutaman hyvän pelin on pelannut, mutta jostain syystä vastuu on jäänyt aika vähälle.
Nyt on MKS:llä kyllä sellaiset kortit kädessä, että pitkälle voidaan mennä. Toivotaan, toivotaan.
 
Viestejä
1,052
Tiikereiltä oikein hyvä peli tänään. Loimu oli kyllä Oskari Keskistä lukuunottamatta taas sitten todella huono. Seppäseltä hyvä peli vähillä virheillä, vaikkakin 37 % hyökkäystehot ei vielä kovin hyvät ole. Rekomaa tappoi keskeltä 10/10 ja otti kaksi koppia vielä päälle sekä yhden ässän teki. Loistava peli häneltä! Vastaanotto oli kokonaisuudessaan okein hyvää myös ja siitä olikin Määtän helppo jaella passia. Hakkuripeli nyt ei ollut kyllä hyvää. Sen pitää ehdottomasti vielä parantua ja paljon!
 
Seppäseltä hyvä peli vähillä virheillä, vaikkakin 37 % hyökkäystehot ei vielä kovin hyvät ole.
Tartutaan tähän sen verran, että mainittua hyökkäysprosenttia parempi mittari on hyökkäysindeksi. Hyökkäysindeksiä laskettaessa huomioidaan pelaajan kaikki suoritukset (tapot, virheet ja eloonjääneet pallot). Tällöin saadaan paras mittari pelaajan hyödyistä omalle joukkueelle. Hyökkäysindeksi korreloikin yksittäisenä tilastona kaikkein eniten voittojen ja häviöiden suhteen.

Koska Seppäsellä ei pelissä ollut lainkaan hyökkäysvirheitä, on hyökkäysindeksi 37%.
Jos vertailuun otetaan muita sarjan kärkipelaajia, niin sieltä löytyy seuraavia lukemia:
-Eemeli Kouki 35%
-Erik Sundberg ja Andrus Raadik 34%
-Tomi Rumpunen 32%
-Tapio Toiviainen ja Peetu Mäkinen 31%
-Jiri Hänninen, Enderwin Herrera ja Miro Määttänen 30%

Yleisesti ottaen 30% ja siitä ylöspäin oleva hyökkäysindeksi yleispelaajalle on SM-liigassa jo hyvä lukema.

Toki mitä pienempi otanta, niin sitä enemmän tilastot valehtelee... mutta eiköhän Niklas kunnossa ollessaan melko korkealle tässä päädy ;)
 
Viestejä
566
Olipas hauska olla väärässä Seppäsen pelikunnosta. Aivan jäätävä esitys 10kk pelitauon jälkeen.
Ja kutospaikan hyökkäys on löytynyt taas. Buividsilla vähän yski hyökkäyspäässä, mutta 1. erässä sai syöttöputkella hyvän kaulan Tiikereille tärkeässä paikassa.
Loimulla selkeä ongelma liberon kanssa. Liian helppoa vastustajalle, kun saa suunnata syötöt liberolle.
Mielenkiintoista nähdä miten Tiikereillä tällä viikolla sujuu, kun tulee 3 peliä viikkoon ja treenaaminen jää vähemmälle. Kierrätystä varmaankin tehdään.
 
Tiikereiltä oikein hyvä peli tänään. Loimu oli kyllä Oskari Keskistä lukuunottamatta taas sitten todella huono. Seppäseltä hyvä peli vähillä virheillä, vaikkakin 37 % hyökkäystehot ei vielä kovin hyvät ole. Rekomaa tappoi keskeltä 10/10 ja otti kaksi koppia vielä päälle sekä yhden ässän teki. Loistava peli häneltä! Vastaanotto oli kokonaisuudessaan okein hyvää myös ja siitä olikin Määtän helppo jaella passia. Hakkuripeli nyt ei ollut kyllä hyvää. Sen pitää ehdottomasti vielä parantua ja paljon!
Kyllä tosiaan oli ilo katsella Ruutu+:lta Tiikereiden peliä. Nikke S ja muut myös esittivät minusta melkein kauden parastaan.
Savo oli lauantaina vaientanut Loimun liekkiä, nyt Tikrut puhalsi sen täysin sammuksiin.

Tuleekohan Tiikerifaneja 16.2. Kiuruvedelle Savo Volley -otteluun?
 
Tällä hetkellä kyllä!
Niin, eipä kyennyt Gutzman sen paremmin kuin Koppanenkaan Rekomaata pitelemään ja noidenhan piti olla liigan kärkeä keskariosastolla. Jostain syystä Loimun valmentaja halusi vielä helpotta tilannetta vaihtamalla venezuelalaishakkurin keskitorjujaksi, hän ei ollut mukaan yhdessäkään torjunnassa sen huomasi myös Kalle Määttä :)
 
En valitettavasti PLH. Minulla on. Olut niin paljon terveysongelmia, ettävaikka viime aikoina onkin ollut parempaa niin päätin jättää väliin :( Olisi kyllä ollut mukava tavata ja rupatella :)
Terveyttä jatkossa Tiikerimiehelle! Taidanpa ajaa noin 100 km suuntaansa otteluun la-ip.
Tänään sitten YLE Areenalla Kemerovo-VaLePa klo 14.
 
Ylös