Verkkovirhe

Tiikerit mestaruusliigassa 2016-2017

Viestejä
10,895
innokas kirjoitti: Kaikella kunnioituksella ja Porkkakosken lojaalisuudella "omiansa" kohtaan, mutta Ankat olisi ollut suupala
Kyllä ankat näyttivät Hurrikaania vastaan todellisen luonteensa ja raidallinen nisäkäs olisi kaatunut ankkojen toimesta. Mutta makuasioista ei kannata kiistellä. Katsotaan taas tulevalla kaudelle, mitä eläinkunnassa tapahtuu.
 

Ryynäsen Topi

Kyllä se on tehtävä kokonaan uusiksi, niinkuin entisen alokkaan asento. Korjaamalla se ei parane.

Syytä on varmaan ollut niin "sysissä kuin sepässäkin".

Antwain Aguillard pelasi erittäin hyvän kauden keskimiehenä. Hänet pitäisin ensikaudenkin joukkueessa. Mies on kyllä ilmoittanut harkitsevansa pelaajauransa päättämistä.

Monta kysymysmerkkiä on jäljellä, kun aletaan rakentamaan uutta joukkuetta.

Päivänselvää on, että nyt on kuljettu se tie loppuun, että joukkue olisi näin voimakkasti ulkolaisten varassa, kuin tällä kaudella.
 
Viestejä
72
innokas kirjoitti: Kaikella kunnioituksella ja Porkkakosken lojaalisuudella "omiansa" kohtaan, mutta Ankat olisi ollut suupala
Samaa mieltä. Lakkapää pelasi erinomaista lentopalloa.Tiikerit hävisi tällä hetkellä kovassa tikissä olevalle joukkueelle.
 
Viestejä
2,543
Vesa kirjoitti:
innokas sanoi:
Kaikella kunnioituksella ja Porkkakosken lojaalisuudella "omiansa" kohtaan, mutta Ankat olisi ollut suupala
Samaa mieltä. Lakkapää pelasi erinomaista lentopalloa.Tiikerit hävisi tällä hetkellä kovassa tikissä olevalle joukkueelle.
Katsoin eilisen pelin areenalta, eipä Ankkojen peli mitenkään säväyttänyt ja luulenpa, että Hurrikaanikin voi olla suurista vaikeuksissa Lakkapään kanssa.
 
Viestejä
1,503
Sylvaanlahti kirjoitti:
rautakanki sanoi:
https://kp24.fi/uutiset/509538/tiikerien-talous-oli-veitsenteralla-menestysvuosien-aikana
Saako tällaista propagandaa oikeen linkittää ?

Käykö KUPS-Volleyt ???
Kun ravia pitäis mennä, ja lähteekin laukalle, käy yleensä huonosti. Pakko stopata vauhtia ohjaksista ja muut painuvatkin vauhdilla ohi.
 
Viestejä
197
Konkari kirjoitti:
Sylvaanlahti sanoi:
rautakanki sanoi:
https://kp24.fi/uutiset/509538/tiikerien-talous-oli-veitsenteralla-menestysvuosien-aikana
Saako tällaista propagandaa oikeen linkittää ?

Käykö KUPS-Volleyt ???
Kun ravia pitäis mennä, ja lähteekin laukalle, käy yleensä huonosti. Pakko stopata vauhtia ohjaksista ja muut painuvatkin vauhdilla ohi.
Jännä ettei tästä kaudesta puhuta mitään, tilanne on erittäin heikko! Kokkolassa fanit ovat jättäneet ja takaisin ollaan tulossa jos kovia nimiä löytyy. Ottakaa nyt järki käteen ja takaisin katsomaan pelejä. Tsemppiä seurajohdolle ja voimia rakentaa joukkuetta!
 
Viestejä
178
*HUUTONAURUA*!!!!!!!!!!!! Asia mistä oon pauhannu täällä jo useemman vuoden hahahahahahahahahaaa!!!! "Ei Tiikereillä todellakaan ole mitään maksuvaikeuksia" "Tää trolli koettaa vaan trollata, ei sillä oo mitään tietoo" hahahahahaahaha!!!! BOOM ja kohta on edessä sarjapaikasta luopuminen *HUUTONAURUA* Kröhöm, kerään nyt itteeni ja koetan olla enää hirveesti nauramatta... Ja *HUUTONAURUA* taas! Sori en vaan pysty oleen tällä hetkellä! Voi v***u ku oikein harmittaa että oon ollu oikeessa kaikki nää vuodet :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
 
Viestejä
5,699
Moshfet kirjoitti: *HUUTONAURUA*!!!!!!!!!!!! Asia mistä oon pauhannu täällä jo useemman vuoden hahahahahahahahahaaa!!!! "Ei Tiikereillä todellakaan ole mitään maksuvaikeuksia" "Tää trolli koettaa vaan trollata, ei sillä oo mitään tietoo" hahahahahaahaha!!!! BOOM ja kohta on edessä sarjapaikasta luopuminen *HUUTONAURUA* Kröhöm, kerään nyt itteeni ja koetan olla enää hirveesti nauramatta... Ja *HUUTONAURUA* taas! Sori en vaan pysty oleen tällä hetkellä! Voi v***u ku oikein harmittaa että oon ollu oikeessa kaikki nää vuodet :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Lääkkeet!

Oot muuten kumma kaveri, kun sulle antaa kritiikkiä jostain, niin et ikään niihin vastaa. Jauhat vaan tässä ketjussa näitä samoja. Huutonaurua sulle, isosti!
 
Viestejä
198
En laittanut linkkiä sen takia että kaikki väärällä lääkityksellä olevat tiikereiden menestyksestä katkeroituneet pääsevät pyöreässä huoneessaan huutonauramaan. Tiikerithän ovat hoitaneet kaikki velvoitteensa ainakin tähän asti. Seura on kuitenkin nuori ja takana ei ole mitään emäseuraa mistä rahaa voi lypsää esim. junnujen kustannuksella mikä on ollut joissakin seuroissa hyvinkin yleistä. Näitä liigaseurojen todellisia tilipäätöksiähän ei todellisuudessa tiedä muut kuin seuran hallitus ja toivottavasti tilintarkastajat. Joka seuralla on tainnut olla talous välillä plussalla ja miinuksella. Ettakin oppi kerralla ettei kannata rahalla kasata joukkuetta vaan pikkuhiljaa kasvattamalla. Vauhtisokeus on liian yleistä kaikilla menestykseen kiinni päässeillä seuroilla. Toivottavasti Valepalla. Hurrikaanilla ja Perpolla on raha-asiat edes jotenkin kunnossa. Kuitenkin tuommoisilla budjeteilla operoivien seurojen talous saattaa mennä äkkiäkin kuralle vaikka yhden ison sponsorin mennessä konkkaan.
 
Viestejä
22
Kyllä Porkkakoski, makuasioita! Todellisuudessa pientä ontuvaa sarkasmia, jonka takana kuitenkin kunnioitus luottamuksesta "omaan joukkueeseen". Ei mollaamista tai omaa turhautumista, kun voittoja ei enää sadellutkaan. Jatka samaan malliin! Sinunlaisia miehiä enemmän johonkin muuhunkin seuraan.
 
Viestejä
178
Nyt pienen nautiskelun jälkeen asiaa. Siellä Kokkolassa kaikkien jumaloima Tiilikainen kunnostautunut myös vanhassa kansanparannuskeinossa nimeltä kuppaus :woohoo: Kaveri haisto rahan ja hoisi kavereilleen ylihinnoitellut sopparit jotka munaton hallitus vaan nieli ja hyväksyi vaikka talousongelmat oli varsin hyvin tiedossa :woohoo: :woohoo: Taikuri Tommi tuli ja hokkuspokkus, kavereiden rahapussit täyttyi... simsalabim ja akraba v***n dabra seuralta hävis rahat, luottotiedot, maine ja kunnia :evil: :evil: :evil: Tiilikaisen aseman Kokkolassa tietäen, ei tässä nähdä mitään ongelmaa Kokkolassa :evil: :evil:
 
Viestejä
113
fiftie kirjoitti: Kyllähän niitä omia junnuja tosin voi harjoitusrinkiin ottaa, mutta ihan turhaa niitä on kokoonpanoon ottaa, kerta eivät ole riittävän hyviä. Ihan turha sen takia lähteä ottamaan, että sitten voi sanoa, että nyt on omasta kylästä poikia mukana, eikä ulkomaalaisia. Muutenkin turhaa kitinää, jos joukkueessa on vähän enemmän ulkomaalaisia ellei ne oo aivan tusinapelaajia. Suomessa on yksinkertaisesti liian vähän kovia lentopalloilijoita, sekä ylipäätään lentopalloilijoita. Helppoahan se on jossain Italiassa vaikka, kun lisenssoituja lentopalloilijoita on se miljoona, ja suomessa joku kymmenentuhatta ehkä.
Joo, ei omia junnuja enää kokoonpanoon. Toisten lautasilta vaan syömään ja lisää ulkomaalaisia. Kyllähän suomen huiput saa kokkolaan kun siellä on lentopallo keksitty ja siellä kehittyy ja pääsee sitä kautta ammattilaiseksi. Ja pitkät kesälomat.
 
Viestejä
2,543
No nyt kun kirjoittelun taso on taas saavuttamassa uuden pohjan. Haluaisin muistuttaa kaikkia, että tämä sairas yksilö Moshfet ei todellakaan ole Valalainen. Hävettää kyllä suunnattomasti, että tuollainen raukka on paljon lähempää. :evil:
 
Viestejä
192
Jussi Juonio kirjoitti: Hävettää kyllä suunnattomasti, että tuollainen raukka on paljon lähempää. :evil:
Yhdyn Jussin näkemykseen kaikilta osin, mutta tämä alkoi kiinnostaa. Kuinka läheltä Kokkolaa tämä kyseinen surullinen ihmisolento on? Alle sadan vai alle 50 kilometrin päästä Kokkolasta?
 
Viestejä
5,699
Jussi Juonio kirjoitti: No nyt kun kirjoittelun taso on taas saavuttamassa uuden pohjan. Haluaisin muistuttaa kaikkia, että tämä sairas yksilö Moshfet ei todellakaan ole Valalainen. Hävettää kyllä suunnattomasti, että tuollainen raukka on paljon lähempää. :evil:

Nyt rupes kyllä itseänikin kiinnostamaan, että mistähän suunnalta tämä kyseinen henkilö sitten on?
 
Viestejä
198
Tuon kepparin jutun myötä ja aiemmin oli kalevassa juttua ettan matkakuluista niin täytyy ihmetellä miten perpo saa jostain niin paljon rahaa että pystyy liigassa pelaamaan. Matkakustannukset pyörii 60000-100000 euron välillä ja siihen vielä päälle nippu ammattilaisia. Ja kun roviksella sponsorit on melko tiukassa kun ropsikin tekee vuodesta toiseen satojatuhansia tappiota. Ja tuskin Sastamalassa ja Loimaallakaan niitä sponssituloja paljoa enempää on tarjolla kuin Kokkolassa. Pääsylipputuloilla saadaan ehkä matkakulut kuitattua mutta ei niistä enää pelaajapalkkioita makseta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös