Verkkovirhe

Tiikerit mestaruusliigassa 2016-2017

Ryynäsen Topi

Yksitoista tuntia yhteen palaan jäähallitalkoissa. Huolehdin kalustekuljetuksista, talkoolaisten organisoinnista ja niiden hankinnasta ja monesta muusta asiasta. Nyt olen todella väsynyt.

Kuitenkin olen (lähes aina) iloinen, kun saan auttaa Tiikereitä. Nukutun yön jälkeen olo on taas hyvä.

Uskallan väittää, että monen Mestaruusliigajoukkueen talous olisi täysin kestämätön, ilman talkoolaisten panosta.

Saa vaan kauhulla odotella, milloin valtiovalta alkaa verottamaan talkootyöstä, kuten muistaakseni muutama vuosi sitten ehdotettiin. Silloin se ei onneksi mennyt läpi. Moni seura olisi saanut panna pillin pussiin ja ovet säppiin.
 
Viestejä
113
Ryynäsen Topi kirjoitti: Yksitoista tuntia yhteen palaan jäähallitalkoissa. Huolehdin kalustekuljetuksista, talkoolaisten organisoinnista ja niiden hankinnasta ja monesta muusta asiasta. Nyt olen todella väsynyt.

Kuitenkin olen (lähes aina) iloinen, kun saan auttaa Tiikereitä. Nukutun yön jälkeen olo on taas hyvä.

Uskallan väittää, että monen Mestaruusliigajoukkueen talous olisi täysin kestämätön, ilman talkoolaisten panosta.

Saa vaan kauhulla odotella, milloin valtiovalta alkaa verottamaan talkootyöstä, kuten muistaakseni muutama vuosi sitten ehdotettiin. Silloin se ei onneksi mennyt läpi. Moni seura olisi saanut panna pillin pussiin ja ovet säppiin.
Talakoot kannattaa tehä salaa eikä huuvella joka kerta hotsportilla, kohta on muuten verokarhu velkaisenki seuran kimpussa. :S
 
Viestejä
164
on sensuroitu kirjoitti:
Ryynäsen Topi sanoi:
Uskallan väittää, että monen Mestaruusliigajoukkueen talous olisi täysin kestämätön, ilman talkoolaisten panosta.
Ohhoh. Luulin että vain Kokkolassa on talkoolaisia.
:eek:hmy: niin minäkin :woohoo: kokkolalaiset talkoot ovat varmaan kuitenkin jotenkin erilaisia talkoita :woohoo:
 
Viestejä
777
Eikhön se ole aika jättää tämä palsta. Suurin osa kommenteista pelkkää vittuilua Tiikereitä kohtaan ja harvemmin mitään pelillisiä asioita tulee keskusteltua.
 
Viestejä
4,882
noppa kirjoitti: Eikhön se ole aika jättää tämä palsta. Suurin osa kommenteista pelkkää vittuilua Tiikereitä kohtaan ja harvemmin mitään pelillisiä asioita tulee keskusteltua.
Onko sinulla pienintäkään ajatusta mistä moinen voisi johtua :whistle:
 
Viestejä
2,543
metriheikki kirjoitti:
noppa sanoi:
Eikhön se ole aika jättää tämä palsta. Suurin osa kommenteista pelkkää vittuilua Tiikereitä kohtaan ja harvemmin mitään pelillisiä asioita tulee keskusteltua.
Onko sinulla pienintäkään ajatusta mistä moinen voisi johtua :whistle:
Olien päättänyt etten osallsitu näihi Tiikereitä kadehtivien typerysten kirjoitteluun,mutta nyt tuli minulekin raja vastaan Valepalaisten nimerkkieen, ainakin osa teistä kai on oikeasti Valepan faneja, kirjoittelu on HÄPEÄLLISTÄ ja SÄÄLITTÄVÄÄ. Tiikeriden talkoporukan työ noiden jäähallipelien takia on aika lailla eri luokkaa kuin muiden vaikka toki kaikkialla sitä tehdään. Topi Ryynänen on kirjoitustensa perusteella helposti tunnistettava pitkän linjan lentopallomies ja hyvä yst'väni. Hän laittaa itsensä kokonaan likoon vetäessään Tiikereiden talkoo porukkaa. Tälle syksylle jäähalli rakennettiin jo kolmannen kerran, jääkiekkokauden ollessa käynnissä tuo työ on sangen vaativaa ja se on tehtävä todella nopeasti. Arkipelien kohadalla leipätyötkin muodostavat melkoisen haasteen.. Erityisen loukkavaa on se, että Valepalalaiset väheksyvät Toin työtä. Onko muistinne todellakin noin lyhyt? Kauden avausottelun Valepa halusi pelata Porin jäähallissa joka pikavauhtia kiekko-ottelun jälkeen rakennettiin lentopalloareenaksi. Kukahan sen tek, juuripa Topi Ryynäsen johtama Tiikereiden talkooporukka, saaden suurta kiitosta Valepan seurajohdolta.
Eipä niissä talkoissa tainnut näkyä On sensuroitua, Sylvaanlahte eikä Metriheikkiäkään. Topi on syystäkin ylepä tekemästään työstä ja teitää sen, että todelliset Valepan toimihenkilöt eivät ole tuon loanheiton takana, jota täällä harrastatte. Mikä saa ihmisen kirjoittelemaan nimettömn näitä loukkauksia tänne Tiikeritopicille. Varmaan yksi syy on kateus Tiikerit on ollut neljänä viime vuonna vakuuttavan ylivoimainen. Nimimerkki Lokakuu tuolla jo ehdotti ammatiauttajien apuun turvautumista, minä en usko senkään auttavan, luonnevikoja on hyvin vaikea korjata.
Taidanpa seurata Nopan esimerkkiä.
 
Viestejä
198
Tähän Topin kommenttiin verottajan puuttumisesta talkootyöhön. Tällä hetkellä taitaa olla verottajan kanta sellainen että jos talkootyöt tehdään ry:n hyväksi ja eikä talkoilla kilpailla yritysten kanssa niin homma on OK. Mutta jos Tikrujen edustusjoukkue olisi Oy tai menisitte esim. remontoimaan Hollihakaa niin silloin pitäisi verot maksaa talkootyöstä.
 
Viestejä
10,895
Kyllä Tiikerit voi olla tyytyväisiä mm. keskustelun aktiivisuuteen. Keskustelun tasossa on välillä hakemista, mutta selvästi Tiikerit on brändi, joka herättää tunteita. Jotkut "kaunaveikot" menevät välillä yli, mutta jotenkin kestän heidät tällä palstalla, kun ei heidän kanssaan tarvitse nukkua samassa huoneessa kuukauden yhteisellä lomamatkalla. Itse jatkan omalla tyylilläni ja tulen kyllä vielä Hollihakaan, kun selvästi tarjoilutkin ovat siellä vähintään Pielaveden tasolla, jos ei ylikin.
 
Viestejä
1,318
Taitaa Hollihaka tulla ankoille aika tutuksi kevätalven ja kevään myötä. Aluksi 2 runkosarjan ottelua ja luultavasti sitten vielä 2 tai 3 puolivälieräottelua.
 
Viestejä
185
Jokaisella saitilla on trolleja. Niitä ei vain saa ruokkia. Lopettavat tuon länkyttämisen kun ette kiinnitä mitään huomiota.
Onnittelut Tiikereille ja kaikille miesten ja naisten liigaporukoille taustoineen. Pelaaminen liigassa ei onnistu missään ilman palkallista ja talkoo väkeä eikä ilman tuhansia työtunteja.
 
Viestejä
192
Samaa mieltä muutaman edellä kirjoittaneen kanssa. Itsekään ei ole enää aikoihin jaksanut kirjoittaa palstalle, jossa ei ole minkäänlaista moderointia. Kuka tahansa voi trollata niin paljon kuin hyvänsä.

Ylivoimaisena vähemmistönähän nämä jostain hyvin syvältä pimeydestä kumpuavaa kaunaansa kantavat, surulliset ihmisolennot ovat. Tehokkaasti kuitenkin onnistuvat myrkyttämään keskustelua.

Voihan tällaista tietysti koettaa nimittää vaikka sananvapaudeksi, mutta joku tyyli ja roti pitäisi tämän arvokkaan asian käytössä olla. Ei siinä mitään, että kirjoittamisen taidossa on kauniisti sanottuna hajontaa. Jokainen kyvyillään. Vaikka sitten vaatimattomilla.

Siinä sen sijaan on paljonkin mitään, että ainoaksi lisäarvoksi (?) keskusteluun jotkut tarjoavat suomeksi sanottuna pelkästään alastonta... niin... sitä itseään. Sekin vielä yleensä erittäin tökerösti muotoiltuna.

Oleellisesti vilkkaamalla keskustelusaitilla eli jääkiekon Jatkoaika.comissa vastaavalla trollailulla tulisi ensin "pelikielto" ja sen jälkeen - jos ei malli muutu - lähtisivät kirjoitusoikeudet. Täällä taas on ikuinen lupa mihin tahansa verbaalioksennuksiin.

Totta kai kannattajien kesken voidaan olla voimakkaastikin eri mieltä, väitellä ja polemisoidakin. Oman kannan tueksi vaan pitäsi kyetä esittämään argumentteja, jotka keskustelukumppanit sitten punnitsevat kevyiksi tai vähemmän kevyiksi. Tästä käytetään yleisnimeä keskustelu.

Se taas on tyystin eri asia kuin käydä ilkkumassa ja lällättelemässä, kun joku häviää jollekin. Ainahan joku voittaa ja joku häviää, joku on aallonharjalla ja joku hieman alempana. Joku nousussa joku laskussa. Se on urheilua.

No mutta. Tämä oli tietenkin täydellisen turha kirjoitus. Katsotaan jos vielä kevään korvalla innostuisi kirjoittamaan itse asiasta (lentopallosta, mestaruusliigasta, Tiikereistä ja muista joukkueista). Tämähän meni asian vierestä että heilahti. Pahoittelen.
 
Viestejä
10,895
tora kirjoitti: Taitaa Hollihaka tulla ankoille aika tutuksi kevätalven ja kevään myötä. Aluksi 2 runkosarjan ottelua ja luultavasti sitten vielä 2 tai 3 puolivälieräottelua.

Pelataan nyt ensin runkosarja päätökseen. Reipas kymmenen matsia jäljellä, joten paljon ehtii vielä tapahtua. Toiveparina puolivälierissä olisi Ducks vs. Tiikerit ja ankkojen kotiedulla. Se on vielä toistaiseksi nuoren miehen märkä uni.
 
Viestejä
127
Leppälän sanoin: Olen pettynyt joukkueen esitykseen. Nyt varmaan nähtiin joidenkin Tiikereiden viimeinen esitys. Rahat tiskiin ja uusia pelaajia tai valmentajia hankkimaan.
Olipa mukava kuunnella Ilkka Tanttisen asiantuntevaa kommentointia. Mikki olisi vaan saanut olla paremmin asetettuna suun eteen.
 
Viestejä
1,795
Spikerillä hyvä kirjoitus mutta meikäläisen mielestä muutaman nimimerkin alatyylisestä kirjoittelusta ei kannata mieltänsä pahoittaa.

Vaikka mielensäpahoittaminen on nykyään muotia niin teattereissa kuin elokuvissakin.

Jätetään ne kirjoitukset omaan arvoonsa ja sen sijaan että lopetettaisiin kirjoittelu niiden takia näillä saiteilla niin lisätään kommentointia ja mielipiteiden ilmaisemista. Asiallisesti tietysti. Ja vaikka hauskasti, jos pystyy. Harvalla tietysti on sellaisia eeppisiä, lyyrisiä ja draamallisia kirjoitustaitoja kuin eräällä n 7500 kommenttia kirjoittaneella nimimerkillä mutta jokainen taputtelee näppäimiä tyylillään. Ja mukava niitä on yleensä lukea jos pysytään asiassa.

Hurrikaanifanit lopettivat hottikseen kirjoittelun muutama kausi sitten. Se oli jo suuri tappio palstalle.

Tietysti lisääntynyt otteluiden televisiointi ja striimaaminen on vähentänyt tarvetta selostaa otteluiden kulkua sinänsä jälkikäteen kirjallisesti. Mutta mielipiteitä maailmaan ja tälle palstalle sopii vaikka kuinka paljon.

Kirjoittelemisiin...
 
Viestejä
720
kyllä taas tuli katseltua tuutin täydeltä lentistä muailmalta missä nämät vähän isommat lentis maat paukuttaa palloa ,italia,venäjä,ja puola ovat ihan omaa luokkaansa seuratasolla mestaruus liigoissa! ja eilen italian porukat näytti kazania vastaan miten otetaan erään kohti typ 10-15 aikaa video katseluilla ja nopeutetuilla vaihdoilla missä ei kirjurit ja tuomaristo pysy mukana niin näitä vaihtoja jauhetaan minuuttitolkulla erässä! meni vähän väärään katekoriaan mutta ei kait se täälläkään pahaa tee! ;)
 
Viestejä
127
Kävin loppuviikolla työmatkalla Kokkolassa ja siellä kuulin paikallisessa ravintolassa kun kolmen hengen miesporukka puhui lentopallosta. Tiikereitä haukuttiin ja tiedettiin että kaksi usalaista pelaajaa saa kohta luvan lähteä. Eaton on varmaan toinen mutta onko Hatch sitten se toinen. Tuskin liigan parasta yleispelaajaa ollaan vaihtamassa huononpaan.
 
Viestejä
113
on sensuroitu kirjoitti: Kävin loppuviikolla työmatkalla Kokkolassa ja siellä kuulin paikallisessa ravintolassa kun kolmen hengen miesporukka puhui lentopallosta. Tiikereitä haukuttiin ja tiedettiin että kaksi usalaista pelaajaa saa kohta luvan lähteä. Eaton on varmaan toinen mutta onko Hatch sitten se toinen. Tuskin liigan parasta yleispelaajaa ollaan vaihtamassa huononpaan.
Liigan "paras" yleispelaaja huntti taitaa olla kanadalainen.
 
Viestejä
127
Viänänen kirjoitti:
on sensuroitu sanoi:
Kävin loppuviikolla työmatkalla Kokkolassa ja siellä kuulin paikallisessa ravintolassa kun kolmen hengen miesporukka puhui lentopallosta. Tiikereitä haukuttiin ja tiedettiin että kaksi usalaista pelaajaa saa kohta luvan lähteä. Eaton on varmaan toinen mutta onko Hatch sitten se toinen. Tuskin liigan parasta yleispelaajaa ollaan vaihtamassa huononpaan.
Liigan "paras" yleispelaaja huntti taitaa olla kanadalainen.
No niinpä onkin. Eatonin ja Hatchin paikalle tulee siis uusia pelaajia. Eihän Hunttia voi muutenkaan vaihtaa.
 
Viestejä
2,543
No niin yksi Vale-Valepalainen siis tunnistautui, työmatkalla, ei voi kuin nauraa :p :sick: :blink: :blush: :evil:
Kyllä Vale-Valepalaiset tietää :sick:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös