Verkkovirhe

Tiikerit mestaruusliigassa 2016-2017

Viestejä
2,543
Tiikerit ovat tietääkseni löytäneet sen viimeisenkin pelaajan joukueeseen. Tiedotetta pukkaa alkuviikosta, joten enpä ilmoita nimeä. Senverran voin sanoa, että kyseessä taitaa olla 198 senttinen punapää :)
 
Viestejä
10,895
Jussi Juonio kirjoitti: Tiikerit ovat tietääkseni löytäneet sen viimeisenkin pelaajan joukueeseen. Tiedotetta pukkaa alkuviikosta, joten enpä ilmoita nimeä. Senverran voin sanoa, että kyseessä taitaa olla 198 senttinen punapää :)
Onko kyseessä kokonaan punainen pää vai mahdollisesti punaiset hiukset, tupee tai koko peruukki?
 
Viestejä
2,543
Einomies Porkkakoski kirjoitti:
Jussi Juonio sanoi:
Tiikerit ovat tietääkseni löytäneet sen viimeisenkin pelaajan joukueeseen. Tiedotetta pukkaa alkuviikosta, joten enpä ilmoita nimeä. Senverran voin sanoa, että kyseessä taitaa olla 198 senttinen punapää :)
Onko kyseessä kokonaan punainen pää vai mahdollisesti punaiset hiukset, tupee tai koko peruukki?
Kyllä ne hiukset on punertavat aj ikää sopivasti 26 vuotta.
Voinhan minä erehtyäkin, ennekin on sellaista sattunut :silly:
 
Viestejä
777
Jos olemme Jussin kanssa samoilla jäljillä on miehestä helposti Saussin korvaajaksi. Kova jätkä.
 
Viestejä
192
Uteliaisuus heräsi noiden Jussin antamien vihjeiden perusteella ja piti ryhtyä hieman "louhimaan" netin lentopallotietokantoja.

Mitään sisäpiirin tietoa ei ole - nytkään - vaan pelkästään Jussin kolme pointtia :): 1) 26-vuotias, 2) 198-senttinen ja 3) punapää. Senhän me kaikki taas tiedämme, että yleispelaajaa Tiikerit on ollut hakemassa.

Noihin raameihin ja väreihin löytyi yksi pelaaja. Olisi Tiikereissä sananmukaisesti "aluevaltaus". Nimittäin ensimmäinen kanadalainen pelaaja keltamustissa.

Miehen nimi on Steven Hunt. Viime kauden pelasi Thaimaassa, mutta... Sitä ennen kaksi kautta eräässä saksalaisessa seurassa, jota nyt valmentaa eräs suomalainen. Siis Dürenissä. Liekö Tiilikaisen Tommi tullut jälleen Tiikerien avuksi ja kuulostellut minkälainen Hunt oli Saksanmaalla pelatessaan? En tiedä, kuten sanottu pelkkää arvailua ja päättelyä.

Steven Huntin tiedot

Uusi seura siis ilmoitetaan "pian". Punapäisyyskin on kuvan perusteella kohdillaan. :)

Attached files
 

Ryynäsen Topi

Tahtoo tuo tiedottaminen useasti venyä "tuosta alkuviikosta..".

Joka tapauksessa kohtapuoliin pitääkin yp:n hankinta olla suoritettuna.
 
Viestejä
1,527
Sitten kun spikeriltä katkeaa lyijy kynästä tai loppuu muste, niin uusi ura urkenee varmasti sherlokkina. Olen tullut samaan tulokseen, esityösi ansiosta, eli jäljet johtavat vaahteramaahan.
Noita videoita katellessa voi hyvin yhtyä nopan aatoksiin punapään taidoista. Pipe kulkee kuin Lipellä...

Kautta ootellessa unohtuu myös olympiaveikkauksen huono tulos.
 
Viestejä
777
Jottei liikaa innostuta niin pikkulinnut ovat laulaneet ettei uusi libero olisi ihan niin hyvä mitä olisi toivottu..
 
Viestejä
1,527
noppa kirjoitti: Jottei liikaa innostuta niin pikkulinnut ovat laulaneet ettei uusi libero olisi ihan niin hyvä mitä olisi toivottu..
Kogan jälkeen varmaan kaikki tuntuvat huonoilta!
Annetaan Dennikselle kuitenkin mahdollisuus. Vertailupintaa kyllä löytyy!
 
Viestejä
2,543
Selvennettäköön nyt vielä, ettei minulla ole sisäpiirin kuin minkäänlaista muutakaan oikeata tietoa siitä, että Steve Hunt olisi Tiikereiden yleispelaaja. Perustuu täysin tuohon "nettianalyysiin" kuten Spikerillakin.
Uuden liberon kyvyistä tuskin kanattaa arvioita tehdä ennen kuin on ensimmäistäkään peliä nähty. Kogan veroista liberopeliä ei muuten oikein näkynyt mielestäni olympiaareeenallakaan. Erityisesti passipelissä Koga oli kyllä loistava.
 
Viestejä
2,543
Kyllä äsken tuli varmistus. Tiikereiden yleispelaajaksi tulee tämä kovakätinen :)
https://www.youtube.com/watch?v=n3ao7XZ2V1w
 
Viestejä
5,700
Toivottavasti on kova tekijä tämä Hunt! Nyt on kyllä vaan jo aikalailla ulkomaalaispelaajia joukkueessa. Onko Ropponen ainut suomalainen avauksessa? Toivotaan, että Jylhä ois kehittyny ja ois toisena yleispelaajana avauksessa. Leppälänkin toivoisin olevan aloituksessa, mutta sitten kolmas ulkomaalainen keskitorjuja ei olisi niin hyvä, mutta saas nähdä.
 
Viestejä
347
Ärsyttäviä noi videot, otsikko pitäisi olla "Amazing set by setter"...

Hunt on ihan pelimies ainakin niiden parin pelin perusteella mitä videolta on tullut nähtyä. Tsemppiä Kokkolaan tulevalle kaudelle!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös