Verkkovirhe

Tiikerit mestaruusliigassa 2016-2017

Viestejä
1,527
mikko laurell kirjoitti: Joo, se kovan luokan YP ei taida olla kuitenkaan enää Romans Sauss, joka on jo tehnyt sopimuksen ensi kautta varten.
Romans Sauss vs Matti Hietanen :pinch:
Hienoja pelimanneja molemmat!
Romans Saksaan Tiilikaisen oppiin!
 
Viestejä
2,543
mikko laurell kirjoitti:
mikko laurell sanoi:
Joo, se kovan luokan YP ei taida olla kuitenkaan enää Romans Sauss, joka on jo tehnyt sopimuksen ensi kautta varten.
Romans Sauss vs Matti Hietanen :pinch:
Hienoja pelimanneja molemmat!
Romans Saksaan Tiilikaisen oppiin!
Tommi vei luottopelaajan mukanaan, menetystä vaan molemmille. Kiitos Roman mainioista pelivuosista Tiikereissä.
 
Viestejä
72
Ryynäsen Topi kirjoitti: Tiikerien uusi valmentaja Mäkihannu toteaa tämänpäivän (11.6.) Keskipohjanmaassa: Seura on jättänyt tarjouksen "kovan luokan" yleispelaajalle. - Tarjous on sisällä, toivottavasti myönteinen vastaus tulee piakkoin, Mäkihannu kertoo.

Tämä "piakkoin" tarkoittaa juhannukseen mennessä. Tai viimeistään heinäkuun alussa, jolloin Mäkihannu perheineen tulee Kokkolaan ja yhteisharjoitukset alkavat.

Kovan luokan hankintaa tarvitaankin, sillä Tiikerien kovimmat kilpakumppanit ovat saaneet hyviä vahvistuksia rosteriinsa. Viimeisenä Hurrikaani hankki Mikko Oivasen. Näin ympyrä sulkeutuu ja veljekset Matti ja Mikko ovat ensikaudella samalla puolen verkkoa.

Tiikerien kovan luokan yleispelaaja, jolle tarjous on tehty, on mitä ilmeisemmin Matti Hietanen. Hietanen pystyy tarvittaessa tuuraamaan Rane Ropposta hakkurin tontilla, jos sellaiseen on tarvetta.
Hietas Masahan se on. Aloituskuusikko lähti mutta Masa jos saataisiin rosteriin niin eipä paljoa kalpene porukka näiden uusien sopimusten myötä. Ihan luottavaisena voi lähteä taas mestaruusjahtiin.
 

Ryynäsen Topi

Matti Hietanen saanut rahakkaan tarjouksen ulkomailta.

Tiikerit ei pysty kilpailemaan noin kovaa tarjousta vastaan.

Melko varmaan Matti hyväksyy tuon ulkomaantarjouksen.

Seurataan tilannetta.
 
Viestejä
192
Taitaa olla niin, että Tiikerien verkot on heitetty pakon edessä merta edemmäksi. Ei vain ole sopivaa kalaa nuottaan uinut.

Kotimaista ykköskorin yleispelaajaahan ei enää ole saatavilla. Jommalta kummalta Amerikan mantereelta tai sitten Australiasta sopivan miehen luulisi löytyvän. Hinta-laatu -suhteen arvioinnissa on omat haasteensa. Sitä Tiikerien johdossa varmaankin parhaillaan puntaroidaan.

Ensi viikon alussa - vaiko jo tämän viikon lopussa eli heinäkuun 1. päivänä? - on uusi koutsi Jukka Mäkihannukin jo Kokkolassa. Tarkoitus kaiketi oli, että tuossa vaiheessa keltamusta jengi olisi kasassa. Ehkä kolmatta keskaria lukuunottamatta. Tiukkaa tekee, kun tätä kuukautta on enää jäljellä reippaat kaksi vuorokautta.

Näillä näkymin Tiikerien tulevan kauden avausseitsikossa on siis kaksi (2) kotimaista pelaajaa (Antit Leppälä ja Ropponen). Eihän se ole kuin yksi vähemmän kuin viime vuonna, mutta yhtä kaikki melko vähän.

Odotellaan uutisia tiikeritalosta.
 

Ryynäsen Topi

Tervetuloa Tiikereihin uusi toiminnanjohtaja Sanna Päivärinta!

Toiseen asiaan: Kaleva-lehden tiedon mukaan Ettan tehokaksikko Olli Kuoksa-Juha keihäskoski suunnittelevat kovanluokan lentopallotapahtumaa Oulussa Raksilan jäähallissa marraskuun 12. päivänä.

Suunnitelman mukaan lauantain tapahtumassa kohtaisivat ensin naisten liigajoukkueet PÖLKKY Kuusamo-WoWo Rovaniemi.

Toisena pelinä on suunnitelmien mukaan miesten liigapeli Etta-Tiikerit.

"Jos siellä ei ole kolmetuhatta ihmistä, se on sama kaikkien täällä lopettaa nämä lentopallohommat, Kuoksa naulaa."

Aivan mahtava suunnitelma. Ei muuta, kun hihat heilumaan, että tapahtuma toteutuu.
 

Ryynäsen Topi

Ei enääs suunnitelma, vaan toteutus.

Ettan sivustolla markkinoidaan jo täyttä häkää Superlauantaita Raksilan jäähallissa.

Tulee varmaan hieno ja upea tapahtuma. B)
 
Viestejä
2,080
Koillissanomat kirjoittaa Raksilan superpäivästä, että asiasta pidetään neuvottelu kahden viikon kuluttua. Onkohan tuosta yleensäkään sovittu vielä mitään kenenkään kanssa? Sinänsä olisi hienoa, jos tapahtuma toteutuu, mutta rahasta varmaan keskustellaan puolin jos toisinkin.
 
Viestejä
192
Päivän (pe 1.7.) Keskipohjanmaassa Tiikerien uuden toiminnanjohtajan valintaa koskevan uutisen yhteydessä myös Matti Hietanen oli saatu kommentoimaan ensi kauden kuvioitaan.

Hietasen ympäripyöreiden lausuntojen perusteella Tiikerit ei vaikuta todennäköiseltä vaihtoehdolta. Ihan niin kuin näilläkin palstoilla on jo todettu. Tosin ei tunnu tässä vaiheessa olevan Vilppulan Tähdelle varmaa vielä mikään...

Keskipohjanmaan uutinen 1.7.
 

Ryynäsen Topi

Kille kirjoitti:

Kyllä Topi tietää, Lauri Jylhän armeijapalveluskin on ohi jo syyskaudella. :)

Tämä kommentti oli tarkoitettu täydeksi piruiluksi, että asia ei olisi näin.

Lauri ja Lasse Jylhä vapautuvat armeijan harmaista 29.9. Pari viikkoa ennen sarjakauden alkua.

P.S. Tommi Tiilikainen vuoden miesvalmentaja. Mestaruusliigan tähdistössä neljä Tiikerien pelaajaa: Kehoe, Koga, Siirilä, Sauss.
 
Viestejä
5,699
Nyt on kyllä tosiaan toivottava, että Ropponen ois koko kauden aivan hurjassa vireessä, sekä Lauri Jylhä ois menny eteenpäin, ja ottais vastuuta oikeen kunnolla! Ei ole joukkue materiaaliltaan kovin kummoinen ellei nyt tosiaan tule sitten jostain joku aivan hullu yleispelaaja ja keskitorjuja. Onkohan uus valmentaja niin paha paikka monelle, kun ei ole saatu houkuteltu riittävästi kovia pelimiehiä joukkueeseen? Mestareiden liigan karsintakaan ei vissiin sitten riittävästi houkuttele pelaajia?
 

Ana

Vanhoja meriittejä turha enään muistella. Mielenkiintosta nähä mitä tuleva kausi tuo tullessaan. Paria äijää vaille joukkue valmis.. Veikkaus on että voimasuhteet tulee muuttuhun pariin viime kauteen verrattuna.
 

Ryynäsen Topi

Ana kirjoitti:

Vanhoja meriittejä turha enään muistella. Mielenkiintosta nähä mitä tuleva kausi tuo tullessaan. Paria äijää vaille joukkue valmis.. Veikkaus on että voimasuhteet tulee muuttuhun pariin viime kauteen verrattuna.

Näin on.Yhtään pistettä emme saa mukaan syksyllä alkavaan uuteen sarjakauteen vanhalta joukkueelta vaan työ alkaa taas uudestaan.

Puuttuva yleispelaaja, jota koko ajan kartoitetaan, voi olla melkoinen sateentekijä, tai sitten ei. Vanha viisaus: "pelit ratkaistaan laidasta" pitää kyllä melko pitkälti paikkansa.

Kolmas keskipelaaja ei ole läheskään yhtä isossa roolissa, kuin puuttuva yp. Siksi peukut pystyyn, että hankinnassa onnistutaan.
 
Viestejä
2,543
fiftie kirjoitti:
Jussi Juonio sanoi:
Mulla on aavistus keskarista pitkä mies Euroopasta :)
Pian varmaan tulee tietoakin.
Ahaa! Onko tämä nyt siis sen tason kaveri, että pelaa avauksessa?
Jos olen oikeassa on Tiikereillä kolme hyvää keskitorjujaa, joista ainakaksi on avauksessa. Tämä tarkoittamani kaveri on tosi pitkä.
 
Viestejä
198
Päivän Keppanassa juttua Jukka Mäkihannusta:
http://www.kp24.fi/uutiset/teemat/1480/416287/Tiikereiden-p%c3%a4%c3%a4valmentaja-pit%c3%a4%c3%a4-siit%c3%a4-ett%c3%a4-h%c3%a4nelt%c3%a4-ja-joukkueelta-odotetaan-paljon-En-ota-paineita-
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös