Verkkovirhe

Tiikerit mestaruusliigassa 2015-2016

Viestejä
22
Valmentaja Tiilikainen on tuonut lentopallojoukkueen johtamiseen täysin uudenlaisen ulottuvuuden: emotionaalisen johtamisen. Siinä vedotaan ihmisen tunteisiin huomattavasti syvemmällä tasolla kuin perinteisessä pelko-ahneus-johtamisessa. Jos joukkueen yksilöiden tunteet voidaan nostaa etualalle ilman pelkoa kasvojen menettämisestä, voi olla, että joukkue hallitsee mitä tahansa tilannetta: tappio-/johtoasemaa ilman suuria pelkotiloja. Tiikereissä tämä näyttää toimivan tiedostaen tai tiedostamatta. Psykologisella tasolla Tiikerit vie muita joukkueita kuin legendaarista litran mittaa. Uskon, että Tommin viitoittama tie on Suomen tie isommassakin mittakaavassa. Ainoastaan innostava ja tunteisiin vetoava johtaminen tuo isoja tuloksia. Tottakai tarvitaan myös ammatillinen osaaminen, jolla pieniä yksityiskohtia hiotaan koko ajan. Sitä varten voi kuitenkin vaikka hankkia asiantuntijoita. OIkeita henkisiä liidereitä ei kovin helposti löydy turuilta ja toreilta.
 
Viestejä
542
Siellä mukavasti Maria Nisulalla mikki auki koko ajan... Hannulan kanssa palaveria ja mukavaksi lopuksi Mikko kertoo,että on aika lähteä käymään puskan juurella.
Ei kuitenkaan kysynyt,miten on hei,ehdinkö käydä paskalla!

Eipä tuo haitanne ketään.Mukava lisämauste.
 
Viestejä
361
Ihmettelen kaiken Tiikerihumun keskellä, miksi Antti Leppälä on niin näkymätön mies,ettei kuulu maajoukkueryhmään? Tärkeä rooli tämän päivän mestarijoukkueessa. Ilmeisen tärkeä rooli kentän ulkopuolellakin.
 
Viestejä
2,550
No niin nyt se on sitter tosiasia, etta Tiikerit vei loppuottlusarjan puhtaasti 3-0.
Suuri kiitos Valepalle loppuun saakka yrittämisestä tässä viimeisessä finaalissa täysi jäähalli sai nauttia hyvästä lentopallosta 4 erän ajan. Jouduin I seuraamaan ottelun Tv:n kautta mikä kyllä harmittaa aika tavalla.
 
Viestejä
5,754
Ylivoimaisesti paras joukkue voitti. Toivottavasti Ojansivu jatkaa ens kaudella Tiikereissä. Sai lähetyksessä sen kuvan, että suuntais ulkomaille pelaamaan ensi kaudella. Saas nähdä miten paljon vaakakupissa painaa tuo mestareiden liigan karsinta. Libero on myös kyllä pakko saada pidettyä. Parempaa ei varmasti ihan heti löydy, ja silloin saa maksaakkin kohtuu kivoja summia. Mielenkiinnolla jo odotan millaisen joukkueen saavat kasaan. :)
 
Viestejä
866
Jussi Juonio kirjoitti: No niin nyt se on sitter tosiasia, etta Tiikerit vei loppuottlusarlan puhtaasti 3-0.
Suuri kilos Valepalle loppen saakkarittämisestä tässä viimeisessä finalist täysi jäähalli sai nauttia hyvästä lentopallosta 4 erän ajan. Jounin IT-sektorn seuraamaan ottlua Tv:n kautta Mike kylmä harmitta.
Jaha, siellä on aloitettu juhlajuomien nauttiminen etuajassa, vai falskaako sormikoordinaatio vain silkasta riemusta? :D
 
Viestejä
777
Liigan huonoimmalla passarilla, keskitorjujalla ja valmentajalla voitettu TAAS mestaruus :evil: :evil:

HYVÄ TIIKERIT!!!!?
 
Viestejä
854
Lentopallo kirjoitti: Ihmettelen kaiken Tiikerihumun keskellä, miksi Antti Leppälä on niin näkymätön mies,ettei kuulu maajoukkueryhmään? Tärkeä rooli tämän päivän mestarijoukkueessa. Ilmeisen tärkeä rooli kentän ulkopuolellakin.
Samaa ihmettelin kun valinnat julkistettiin.
Tilastoja tutkimatta onko torjuntapuoli liian heikko ?
Hyökkayksessä selkeästi parempi kuin muutama valittu
 
Viestejä
2,550
Pussinpohja kirjoitti:
Jussi Juonio sanoi:
No niin nyt se on sitter tosiasia, etta Tiikerit vei loppuottlusarlan puhtaasti 3-0.
Suuri kilos Valepalle loppen saakkarittämisestä tässä viimeisessä finalist täysi jäähalli sai nauttia hyvästä lentopallosta 4 erän ajan. Jounin IT-sektorn seuraamaan ottlua Tv:n kautta Mike kylmä harmitta.
Jaha, siellä on aloitettu juhlajuomien nauttiminen etuajassa, vai falskaako sormikoordinaatio vain silkasta riemusta? :D
No kyllä liikutettu tila ja tähän kirottuun ennakoivaan tekstin syöttöön ja lähilasien puutteeseen voin vedota :)
 
Viestejä
72
Mossen trollauksiin ei kannata lähteä mukaan. Katkeran fanin katkeraa vuodatusta. Tiilikaisen moderni, aktiivisesti kannustava valmennustyyli vei voiton kulmien alta kyyräilevästä Pappa Krastinsin DDR- tyylisestä valmennuksesta.

Ei epäilystäkään Mestarin nimestä. Valepa koetti pyrristellä vastaan ja Upi toi vähän ryhtiä hyökkäyspeliin, mutta ei riittänyt. Hyvälle vastukselle kuitenkin täysi tunnustus ja sen tunnustuksen antoi myös kotiyleisö hopeatarjoilussa.

KIITOS TIIKERIT! KIITOS LELU! Toivottavasti tulet vielä joskus takaisin. :cheer:
 
Viestejä
1,766
Vielä täältä plh-pajastakin tai oikeammin mökistä isot onnittelut Kokkolan Tiikereille. Valmennus ja kaikki taustat mukaan lukien!

Juhlikaa ja viekää poika saunaan, mutta poika ehjänä sen kylvettyä! ;)
 
Viestejä
192
Onneksi olkoon Kokkolan Tiikerit! Sekä pelaajat, koko staffi että kaikki muut taustajoukkoihin kuuluvat. Aivan upeaa työtä!

Vaikka VaLePa nousi kolmannen finaalin neljännessä erässä suurin piirtein haudasta taisteluun mukaan, iso kuva ei muuksi muuttunut. Tiikerit oli miesten mestaruusliigan ylivoimainen valtias kaudella 2015-2016.

Kun voittaa kauden aikana pelaamistaan 41 virallisesta ottelusta (runkosarja+pleijarit ja kaksi Suomen Cupin ottelua) 40, voidaan puhua miesten lentopallossa likimain käsittämättömästä suorituksesta.

Tiikerit kasvatti pudotuspelien voittoputkensa uudelle kymmenluvulle, kun tämän päivän mestaruusottelun jälkeen ollaan tasaluvussa 20.

Jos vielä numeroleikkiä jatketaan, Tiikerit on pelannut vajaan 14 kuukauden aikana 53 sarja- tai cupin peliä ja voittanut niistä 52. Huimaa...

Erityistunnustus todellakin kuuluu koko joukkueelle. Tässä mestaruudessa nimittäin oli yksi erittäin iso ja täysin ennakoimaton erikoispiirre. Jos ennen kauden alkua olisi todettu, että Lelu Ojansivu pelaa runkosarjasta reilusti alle kolmanneksen ja istuu kahden finaaliottelun ratkaisuhetkillä penkillä, olisiko uskottu Tiikerien mestaruuteen? Eipä tietenkään.

Lelulle joka tapauksessa täysi tunnustus. Sitkeä mykoplasma ja sen jälkeen nilkkavamma veivät parhaan terän maan ykköshakkurin kintereistä. Siitä huolimatta Lelu pelasi fiksusti fysiikkansa pakottamien rajojen puitteissa ja keräsi tänäänkin kentän korkeimman saldon - vajaassa kolmessa erässä. Kova ukko.

Tiikerien onneksi Antti Ropponen kehittyi peliaikaa saatuaan aimo harppauksin. Ei tuntunut nuorta miestä huimaavaan, kun tuli käsky astua kentälle kaikkein tiukimmissa paikoissa. Perjantaina Vammalassa ja tänään 2816 silmäparin edessä Kokkolan jäähallissa.

Kuka sitten oli Tiikerien kauden hahmo? Tästä ei ole mielestäni kahta puhetta. Japanilaislibero Taichiro Koga esitti temppuja - niin uskomattomilla pelastuksillaan kuin ennennäkemättömillä passiratkaisuillaan - joita Suomen liigakentillä ei ole ikinä nähty. Koga asetti liberopelille aivan uuden standardin.

Pitää myös totta kai kehua, edelleenkin nuorta koutsia, Tommi Tiilikaista. Tiilikaisella tosin alkaa olla menestysvuosien myötä ehkä aavistuksen liiankin selkeä tietoisuus omista kyvyistään.

Osuvasti tässä Hippo Taatilan mainiossa blogikirjoituksessa Koripalloniilo katsastaa mestaruusliigan finaalien ensimmäisen osaottelun todetaan:

"Lentopalloväelle puhuessani olen saanut kuvan Tiilikaisesta eräänlaisena nuoren sukupolven Gregg Popovichina, joka tietää kykynsä ja arvonsa, ja jolla on harvemmin toleranssia yksinkertaisille kysymyksille."

Aivan loistava pelkistys! Gregg Popovich, 67, muuten on NBA-seura San Antonio Spursia 20. kauttaan valmentava ääriarvostettu koutsi, joka todella kuittaa tyhmänä pitämänsä kysymykset tylyllä tavalla. Kuvaan luonnollisesti kuuluu, että "Pop" itse eikä kukaan muu arvioi kysymysten fiksuusasteen. Harvoin ylittävät rimaa. Todettakoon vielä, että Popovichin komennossa San Antonio on voittanut viisi NBA-mestaruutta. Tavoittelee taas tänä keväänäkin tiukasti pyttyä.

VaLePa:lle finaalisarja oli suuri pettymys. Iso takaisku tuli jo EM-kisoissa, kun Urpo Sivulan akillesjänne petti. "Upi" oli tänään taas kehissä, mutta ymmärrettävästi vielä kaukana huippuvireestä. Paikkaajaksi hankitusta Jesus Chouriosta ei Upin saappaiden täyttäjäksi lopulta ollut. Jesus ilmestyi ratkaisijana liian epätasaisesti.

Ehkä VaLePa:n finaalifloppausta - kai ottelusarjan puhdasta 0-3-tappiota voi sellaisena pitää? - kuvasti karuimmin joukkueen luottomiehen vaikeudet. Kaksi ensimmäistä peliä Olli Kunnari pelasi miinuksilla. Tänään plussaa tuli kolme yksikköä, mikä tarkoitti finaalisarjan +/- -saldoksi pyöreää nollaa. On sanomattakin selvää, että tuota kuoppaa muiden oli mahdotonta täyttää. Helposti tulee mieleen, että "Kunulla" oli jotain vaivaa, loukkaantumista tai sairastelua, taustalla. Niin kauaksi hän jäi omasta totutun korkeasta tasostaan.

Vaan elämä jatkuu. Piakkoin selvinnee, aikooko Tiikerit käyttää mahdollisuutta kokeilla siipiään Mestarien liigassa. Toivottavasti rahkeet siihen riittävät. Tippaakaan erittäin vaikeasti saavutettavia Suomen mestaruuksia väheksymättä, mutta sitä huumaa eletään Kokkolassa jo kolmatta kertaa neljän vuoden aikana.

Nyt olisi aika kokeilla jotain aivan muuta(kin). Luulisi tämän inspiroivan sekä Tommi Tiilikaista että pelaajia. Ketkä ikinä sitten keltamustissa ensi kaudella pelaavatkaan.

Vaan se on sitten jo kokonaan toinen tarinansa.
 
Viestejä
1,530
Olihan tapahtuma!
Olihan peli!
On kiitosten aika:
Kiitos Valepa!
Kiitos Valepa-fanit!
Kiitos Tiikerit tästä ihanasta kaudesta!
Nyt saunotaan, juhlitaan, levätään...

"We're leaving together...."
 

Ana

Huonoin valmentaja, huonoin passari ja huonoimmat fanit.. Nämä yhteen niin tulee mestaruus... Terveisia vain parille hepulle. Joo. Eipä sen kummemmin nyt jaksa ottelua käyä läpi mutta 2kautta putkeen ja Tiikerit ei oo hävinny pudotuspeli matsia... Se on aika hämmentävää. Jotaki on tehty oikein. Nyt saunataan ja naatitaan :)
 
Viestejä
1,530
spikerin kannattais harkita nimimerkin vaihtoa vaikka writer:ksi koska sen verta hyvää tekstiä tulee kerta toisensa jälkeen!
Hienoa! B)
 
Viestejä
49
Onnea Tiikerit, parhaasta ei jäänyt epäselvää. Mutta kaikki loppuu aikanaan ja niin tämänkin Tiikerilauma leviää muille maille valmentajasta lähtien.
Nyt edessä uuden rakentaminen, eli paljon työtä edessä että samanlaisen poppoon saa kasaan
 
Viestejä
192
mikko laurell kirjoitti: spikerin kannattais harkita nimimerkin vaihtoa vaikka writer:ksi koska sen verta hyvää tekstiä tulee kerta toisensa jälkeen!
Hienoa! B)
Kiitos paljon. Mennään kuitenkin näillä - nimillä. :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös