Verkkovirhe

"The Liitto ja the Liiton touhut"

Viestejä
207
Sitä samaa mitä muissakin yhdistyksissä missä on valtuusto. Valvoo hallituksen toimintaa ja hyväksyy talousarviot ja tilinpäätökset. Yhdistyksissä valtuustolla ei ole operatiivista vastuuta.

Kannattaa vilkaista yhdistyslakia ja yhdistyksen sääntöjä niin sitten on yhdistyksen elinten roolit selvillä.
Jos oikein muistan, Golfliitto, Koripalloliitto ja joku muukin urheilujärjestö on lakkauttanut liittovaltuustonsa.

Sen on heillä korvannut kahden vuoden välein kokoontuva suoraan seurojen edustajista koostuva Liittokokous joka valitsee hallituksen aina kahden vuoden toimintakaudelle. Tuollaisesta on keskusteltu useammassakin lajiliitossa eli olisikohan kyse tästä asiasta
 
Viestejä
289
Mielenkiinnosta etsiskelin otteluiden tilastoja (LML).

Aiemmin paikka oli Torneopal, mutta the Liiton sivut on uusittu, eikä vastaavalle tasolle (ainakaan minun kyvyilläni) enää löydä.

Siis kaipaan: ottelun pelaajakohtaista tilastoa.
Onko menty (taas) ojasta allikkoon ?

Näköjään koko Torneopal on Netvisorin alla, ja ei taida lentopalloonkaan linkittyä.
 
Viestejä
289
Meinaakko että Tulospalvelu on hukassa?
Kyllähän tuo löytyy ja näkyy, mutta ottelun pelaajakohtaiset tilastot tässä kiinnostavat.
Tuolta Dataprojectista löytyy kaipaamaani tietoa, mutta esim. eilisestä Ducs-TuTo pelistä on tilastoitu vain 2 erää, vaikka ottelu kesti 5.
1697707707582.png
 
Viestejä
602
Pistetääs tänne vaikka kun kerran urheiluliitoista on kyse! Ei voida kuin haaveilla täällä suomessa! Tietenkin väestöpohja eri mutta kuitenkin! Melkein 9 miljoonaa uutta rekistynyttä joukkuelajiurheilijaa v 2023🙏😱😱😱
IMG_4436.png
 
Viestejä
602
Ja siinä 20 suurinta liittoa saksassa! On tekemistä suurmaita vastaan lajissa kuin lajissa kun heillä on talenttia mistä ammentaa😱😱
 
Viestejä
602
Tuossa parempi versio
 

Liitteet

  • Screenshot 2023-11-17 at 13-23-07 Größte Sportverbände Deutschlands 2023 Statista.png
    Screenshot 2023-11-17 at 13-23-07 Größte Sportverbände Deutschlands 2023 Statista.png
    90.8 KB · kertaa luettu: 147
Viestejä
492
Viestejä
1,323
Kappas, tulin tuomaan saman uutisen.

Tälle päätökselle (tai tulkinnan tiukkenemiselle) on kyllä äärimmäisen vaikea nähdä mitään järkevää perustetta. Kuten tuossa myös Pitkänen kommentoi, ei tarvitse edes puhua naisten peliasusta vaan miehetkin niitä pitkiä lahkeita käyttävät kylmyyden tai vaikka kompression vuoksi. Samalla logiikalla myös hihat tulee kieltää, koska eihän tässä nyt voi takana mitään naisten lyhyisiin housuihin liittyvää olla? Eihän sentään?

Aivan järjetöntä. Yhtenäiset peliasut on tärkeät, mutta jos sitä shortsia ei kertakaikkiaan saa pidennettyä muutamaa senttiä niin ne shortsien väriset trikoot ei siellä alla kyllä ketään häiritse.

Ja olisipa kyllä mielenkiintoista tietää, onko tuomari huomauttanut vaikkapa Mikko Eskon lahkeista. Vähän skeptinen kyllä olen.
 
Viestejä
386
Tuossa vähän vedotaan FIVB sääntöihin mutta mitä se FIVB:lle kuuluu miten Suomen mestaruusliigassa pelataan täällähän voi pelata vaikka pilkkihaalareissa jos keskenään sovitaan mutta sitten jos mennään MM-kisoihin niin siellä tietysti pitää pelata niiden kisojen sääntöjen mukaan
 
Viestejä
1,323
Tässähän olisi mestaruusliigan mahdollisuus tehdä vaikka isompi ulostulo siitä, että meillä saa jokainen päättää aivan itse omien lahkeidensa pituudesta, kunhan lahkeiden päällä on kaikilla sama asu.

Että ihan edelläkävijäksi voisi ryhtyä.

Mikäs maa se nyt oli joka rantakäsipallon puolella teki saman linjauksen.

Onhan tämä naurettavaa että biitsiä pelatessa saa olla vaikka se haalari yhtenäisten bikinien alla (kuten ehdottomasti kuuluukin) mutta sitten sisähallissa on takareiden oltava esillä, koska yhtenäisyys.
 
Viestejä
940
Voisiko PaHa hiukan avata tuota yhtenäistä pukeutumista sääntöjen näkökulmasta?

Itse olen sitä mieltä, että linja pitäisi olla löysempiä. Nyt hukkuu turhaa energiaa kirjaamisiin ja pohtimisiin. Alla esimerkki, mitä peleissä nykyään kirjataan pöytäkirjaan. Miten tuo kehittää lajia?

Ps. Jos puututaan ja kirjataan staffin housun mallit ja värit ylös, niin kohteliasta olisi puhua Hämeenlinnan Lentopallokerhosta, tai vaikka pelkästä Hämeenlinnasta, eikä HPK:sta, jota seura ei ole ollut muutamaan vuoteen😊
 

Liitteet

  • Screenshot_2023-12-21-09-33-54-49_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg
    Screenshot_2023-12-21-09-33-54-49_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg
    632.9 KB · kertaa luettu: 117
Viestejä
1,323
"eivät vaikuta kompressiovarusteilta", onko tämä tarkistettu pelaajilta? Vai todellako tehdään niin, että tuomari (päätuomari?) katselee kentän laidalta että kenen housut ja hihat on kompressiot ja kenellä ei?

Täytyy rehellisesti sanoa että en todellakaan tiennyt, että tällaisia huomioita tehdään ja olen yllättynyt. Enkä niin positiivisesti.

Ymmärrän erittäin hyvin, jos ko. kohtaan kirjataan esimerkiksi "nro 20 kahdella pelaajalla äkillisen poissaolon ja farmiedustuksen vuoksi" tai "Liberon paita ei riittävän erottuva muista pelipaidoista" mutta tuollainen hihojen ja shortsien pituuden kyttäys on naurettavaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös