Verkkovirhe

"The Liitto ja the Liiton touhut"

Viestejä
46
Liitto on ilmeisesti linjannut, että junnuturnaukset pitäisi pelata, jopa vastoin sairaanhoitopiirin suosituksia. C-tyttöjen turnaus peruuntui, koska mikään joukkueista ei suostunut pelaamaan.

Mitä ajatuksia palstan asiantuntijoissa herättää?
Tässä päivitetty tilanne koronarajoitusten vaikutuksista Lentopalloliiton alaiseen toimintaa. Päivitys tehty perjantaina 27.11.2020

Lajiliiton yhtenä perustehtävänä on tarjota jäsenilleen mahdollisimman hyvät ja kattavat mahdollisuudet harrastaa lajia omalla tasollaan.
Tässä Koronatilanteessa näitä mahdollisuuksia pyrimme ylläpitämään siihen saakka, kunnes jokin viranomaismääräys toiminnan estää.
Lajiliitto ei pysty määrittelemään terveyteen tai yleiseen turvallisuuteen liittyviä rajoitteita. Ne ovat viranomaisten tehtäviä ja viranomaisten tekemiä määräyksiä lajiliitto sitoutuu noudattamaan.
Näissä poikkeusolosuhteissa tulee tiedostaa suositusten ja määräysten ero.
Suositukset??
 
Viestejä
20
Toisilla alueilla seurat noudattaa tiukasti suosituksia, toiset taas katsoo että mikä ei ole kiellettyä, on sallittua. Itse olisin toivonut että liitto olisi vielä junnujen helmikuun turnaukset perunut, tasapuolisen kohtelun nimissä. Osa pääsee nyt vasta treenaamaan saleille...
 
  • Tykkää
Reaktiot: JN
Viestejä
2,753
Hallitus on päättänyt mitä? Vai onko vain keskusteltu :(
Onko kenelläkään tietoa vai ovatko keskittyneet sämpylöiden syöntiin?

Asiasta toiseen Sami Itani (jota täälläkin on kehuttu) on saanut irtisanoutua siviilihommista. Johtaminenkin on vaikea laji, vaikka olisi minkälainen puhuja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös