Verkkovirhe

Suomalaiset maailmalla

Keskustelun aiheena oli lentopalloseurojen resurssit kotimaassa ja ulkomailla, yhteys suomalaisten pelaamiseen maailmalla on vielä nähtävissä mutta ylläpito siirtänee muualle jos niikseen tulee...

Vielä viimeisenä oikaisuna:

Näissä "ihmeellisissä" lajeissa kuitenkin kaikki parhaat pelaajatkin on yleensä amatöörejä, joten ei ne ihan hirveästi pääse tienamaan nekään.
Vaikka miten ihmeelliseltä laji tuntuisi, on selvää ettei amatöörit kentällä ole pelaamassa jos otteluita käy katsomassa lähemmäs satatuhatta ihmistä. Moneen kertaan ihmetellyssä aussifutiksessa esimerkiksi keskipalkka pelaajilla 300 000 AUD, tähtipelaajilla miljoonan. Krikettimiljonäärejä taas on varmaankin maailmassa enemmän kuin suomalaisia minkään sortin miljonäärejä.
 
Viestejä
312
Mestaruusliigan seurat pohtivat uusia suunnitelmia
Varsin"viisailla" mestaruusliigan päättäjillä ja seuroilla on ajatuksia ja visio. Viimeviikolla näin menestyneen kauden jälkeen on kokoonnuttu ja päättetty uudesta strategiasta. Suomalaisen liigalentopallon murheet ovat kaikki historiaa. Lentopallo on nyt brändi ja kaikki ovat valmiita seuraamaan lajia ja maksamaan lisää rahaa. Päätettiin myös pelaajapolusta eli ulkomaalaispelaajia tuskin enää tarvitaan.
 
Viestejä
1,984
Keskustelun aiheena oli lentopalloseurojen resurssit kotimaassa ja ulkomailla, yhteys suomalaisten pelaamiseen maailmalla on vielä nähtävissä mutta ylläpito siirtänee muualle jos niikseen tulee...

Vielä viimeisenä oikaisuna:Vaikka miten ihmeelliseltä laji tuntuisi, on selvää ettei amatöörit kentällä ole pelaamassa jos otteluita käy katsomassa lähemmäs satatuhatta ihmistä. Moneen kertaan ihmetellyssä aussifutiksessa esimerkiksi keskipalkka pelaajilla 300 000 AUD, tähtipelaajilla miljoonan. Krikettimiljonäärejä taas on varmaankin maailmassa enemmän kuin suomalaisia minkään sortin miljonäärejä.
Juu no krikettiä en ottanutkaan tähän. Tiedän, että siinä kyllä lajin parhaat tienaa. Ja hyvä, kun korjasti tuon aussifutiksen homman.
 
Viestejä
675
Ei mitenkään. Lähti jutut "vähän" eri aiheeseen. :D
No kyllähän raha aina liittyy asiaan jos puhutaan ammattilaisuudesta, sehän on ihan selvä asia. Parikymppinen nuori ammattilainen ei ensimmäiseksi ajattele rahaa jos on mahkuja siirtyä ulkomaille pelaan , rakkaus lajiin on se mikä vetää mutta jos uhraat lajille 10-15 v aikuisena niin kyllä siitä pitäisi saada käypä korvaus muuten se homma loppuu.
 
Viestejä
675
Jokohan nämä tuoreet mestarit Eemi ja Late ovat kotiutuneet Kuortaneelle vai juhlitaanko mestaruuksia pitkän kaavan mukaan?
No näyttää ainakin että nämä joukkueen tärkeimmät miehet ovat kunnossa, siitä on hyvä rakentaa muuta joukkuetta.:):)
 
Getting to know – Team Finland’s captain and setter Eemi Tervaportti:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

Poiminta:
As a pro, he will have several years to enjoy but playing some day back in Finland is not out of his mind. “I am quite sure that it will happen but 36 matches during the regular season are too many for me,” Tervaportti quips.
Itsekin kiinnitin tuohon huomiota, piikkiä tulee liiton suuntaan.
 
Ylös