Verkkovirhe

Suomalaiset maailmalla

Viestejä
1,513
Nikula Narbonneen (Ranska Pro A)Vaikka Narbonnen viimekausi meni penkin alle kasaa joukkue nyt selvästi uskottavampaa jengiä. Aiemmilla kausilla pyörinyt 4-8 sakissa.

Nikulalle varmaankin ihan hyvä peliliike. Näkyvyys Ranskan liigasta Puolaan ja Italiaan on eri luokkaa kuin Romaniasta ja Portugalista. Toki aiemmissa jengeissä päässyt antamaan näyttöjä mestarien liigassa.

Ranskan liigassa riittää ensikaudella siis seurattavaa suomalaisten osalta jälleen.
 
Viestejä
1,513
Nooa Marttila Ranskan Nice:n (lähde: Ranskalainen paikallislehti).

Joukkue on pyörinyt edeltävät vuodet pudotuspeliviivan alapuolella (14 joukkueen sarja). Nyt huhut kertovat että tavoitteena on nostaa profiilia, tämän puolesta puhuu mm. Kanadan maajoukkue-yp:n Ryley Barnesin siirto Tourcoingista, Barnesia pidetty sarjan yhtenä parhaista yleispelaajista. Muita mielenkiintoisia nimiä mm. USA:n Mason Briggs (tappelee mm. Goochin kanssa siitä kenestä tulee seuraava ykköslibero Shojin eläköidyttyä) ja kovapomppuinen vähän Kofin tyylinen Merrick McHenry.

Toistaiseksi yleispelaajina on julkaistu Barnes ja Ranskalainen -02 syntynyt Matteo Schalk joka pelasi kohtuu paljon viimekaudella. Barnes on aloituksessa, mutta on toistuvasti kärsinyt pienemmistä ja suuremmista loukkaantumisista joten saa nähdä pystyykö pelaamaan kaikkia pelejä. Schalk on tälle sarjatasolle heikko hyökkääjä, kohtuullinen mutta selvästi Nooa Marttilaa heikompi vastaanottaja, ei erityisen hyvä torjuja ja erittäin heikko syöttäjä.

On mahdollista että muita ns. "avauksen" yleispelaajia ei olla hankkimassa, huomioiden kuinka paljon Schalk pelasi viimekaudella, tällöin Marttilalla kyllä selväkin iskunpaikka päästä aloitukseen etenkin jos ison pallon hyökkäys kehittyy.
 
Viestejä
1,141
Toivotaan, että nuorempikin Marttila pääsee nyt hyvään oppiin ja saa vastuuta. Kaverissa on potentiaalia ja kehityksen jatkuessa edessä varmasti loistava tulevaisuus. Myös maajoukkueessa.
 
Viestejä
503
450119864_10161645384779357_5538787725753498478_n.jpg
 
Viestejä
5,059
Viestejä
374
Tsekin extraliigassa ensi kaudella melkoinen tukku Suomessa pelanneita pelaajia: Daniel Thiessen, Casey Schouten, Renars-Pauls Jansons, Eugene Stuart, Jeremie Murray, Jiri Hänninen, Greg Petty, Justin Lui, Jere Heiskanen ja Louis Pineau... Nuo löytyi Volleyboxista, kaikilla joukkueilla ei ollut vielä listoja. Kärkiporukoiden osalta ainakin nimien perusteella vaikuttaa hyvätasoiselta liigalta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös