Verkkovirhe

#sportstoo

Viestejä
4,873
Tässä tullaan siis siihen lopputulokseen kun laillisesti kaveria ei voi irtisanoa ja kaveri ei itse eroa, niin annetaan sen vaan jatkaa ja unohdetaan kaikki mitä tehnyt?
Tältähän tämä nyt pahasti vaikuttaa:mad:. Mutta kuten jo aiemmin olen kirjoitellut niin toivon että "lokaa" sataa niskaan pelaaja/sponsorisopimusten muodossa ja katsojien vähenemisenä koska jotainhan tässä on tapahduttava jos ei itse päätekijää saada toiminnasta pihalle. Muutenhan näillä tutkimisilla ja "rangaistuksilla" ei ole mitään käytännön merkitystä ja se risoo meikäläistä tämän päätekijän myöskin aiemmat toilailut tietäen suuresti. Ylimielinen ja luotaantyöntävä ihmistyyppi.
 
Viestejä
1,421
Mikäli tuo pelaajien allekirjoittama kirje on todella olemassa, se on kyllä törkeintä, alhaisinta ja vastenmielisintä mitä olen tämän lajin parista aikoihin kuullut.

Miltähän mahtaa niistä pelaajista tuntua, jotka ilmoituksia ovat tehneet ja nyt entiset joukkuekaverit tukevat manageria?
 
Viestejä
336
Nilkkimäinen teko on kerätä adressia joukkueen pelaajilta. Joukkueen jäsentä on häiritty seksuaalisesti ja häirintään syyllistynyt pistää sopimussuhteessa seuraan olevia pelaajia kesken kauden kirjoittamaan vetoomusta itsensä puolesta. Tähän ei pysty kuin sellainen, joka kuvittelee olevansa maailman napa.
Lentiskerhon nimen voisi vaihtaa muotoon Hämeen Häirintä. Siitä helpon lyhenteen HäHä. Nimen muutoksella voisi kuitata myös vanhat synnit, jälleen kerran.
 
Viestejä
4,684
Villehän on valittu Hattulan kunnan kunnon kuntalaiseksi 2 vuotta sitten. On kennelliiton ylituomari, toimii vapepassa, eli vapaaehtoisessa pelastuspalvelussa, on osallistunut MM-kisoihin koiraurheilussa ja voittanut vaikka mitä. Toiminut 30 vuotta naislentiksessä. Rovaniemellä ja sitten ollut Tarmon, Korppujen, HPK:n ja nyt kerhon tukipilari. Naisten majussakin ollut joku toimi. Ja tietenkin liigajutuissa. Eihän Tämmöinen henkilö voi olla nilkkimäinen tai ainakin on hemmetin hyvä sumuerho ollut suojana.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
245
Villen lähtöä odotellen... Enkä jää kyllä tätä henkilöä kaipaamaan. Tapahtunee mieluummin ennemmin kuin myöhemmin?
 
Viestejä
9
Onko näin että mitään muuta keinoa ei ole purkaa työsopimusta, kuin maksaa erorahat rikotusta työsopimuksesta? Onko Kalliomäki tehnyt edes virallista ja laillista työsopimusta seuran kanssa? Pitkään seuratyössä olleille ei olisi edes poikkeuksellista että mitään laillisia työsopimuksia ei löydy tai ole voimassa.
Eihän nyt kuitenkaan niin ole, vaikka täälläkin sitä koitetaan kovasti todistella. Tuossa se on hyvin selkeästi kerrottu:
Työnantajalla ei kuitenkaan ole velvollisuutta antaa varoitusta, jos irtisanomisen perusteena on niin vakava palvelussuhteeseen liittyvä rikkomus, että työnantajalta ei voida kohtuudella edellyttää palvelussuhteen jatkamista. Tällaisessa tilanteessa rikkomuksen on oltava niin vakava, että henkilön olisi ilman varoitustakin pitänyt ymmärtää menettelynsä moitittavuus.

Kyseinen teksti löytyy aika pikaisesti usealta sivustolta, jossa työntekijöitä, sekä työnantajia opastetaan irtisanomistilanteissa ja varoitusten antamisessa. Esimerkiksi tuolta: Työnantajalla on oltava irtisanomiseen asiallinen ja painava syy

Edelleen, seuran on turha piiloutua pykälien taakse. He voivat itse päättää, pitävätkö rikkomusta vakavana ja ymmärsikö Kalliomäki käyttäytyvänsä väärin ilman varoitustakin. Päätöshän on tehty, eivät pidä.

Sen kanssa nykyisten seuraihmisten täytyy elää, osanottoni😥
 
Viestejä
157
EHe voivat itse päättää, pitävätkö rikkomusta vakavana ja ymmärsikö Kalliomäki käyttäytyvänsä väärin ilman varoitustakin. Päätöshän on tehty, eivät pidä.
Eivätkä voi. Sen on päättänyt suomalainen oikeuskäytäntö jo kauan, kauan sitten.

Ei tämä oikeasti voi olla näin vaikeaa.

Täytyy todella toivoa, että nämä ihmiset eivät koskaan toimi työnantajina.
 
Viestejä
1,795
Kyllä se Kaijansinkkokin sitten puolen vuoden jälkeen erosi. Ei kylläkään seuran toimien seurauksena, vaan median, fanien ja kumppanien paineen myötä. Verkkovirheen kirjoittajat eivät ehkä sitä painetta saa aikaiseksi, mutta hämeenlinnalaiset mahdollisesti.
Kyllä näitä sivuja selailee yllättävän moni lajin piirissä vaikuttava.
 
Viestejä
587
Eikö tuota käyttäytymistä ole pitkään jo kateltu.Puhuttu on mutta mitään ei ole tehty.
Surullista on että pelaajien pitää edustaa seuraa missä ajatellaan rahan menettämistä eikä tueta pelaajia asiassa joka vaikuttaa pitkään nuoren elämään.
Seurat jotka tukevat toimintaa farmina pitäisi miettiä minkälaiseen ympäristöön vievät nuoria kehittymään.
 
Viestejä
13
Kalliomäki on huijannut pelaajia aikojen alusta asti. Mm. Palkkojen maksuissa ja verojen maksua kiertämällä.
Tämä seksuaalisen häirinnän tulisi ehdottomasti olla viimeinen niitti herran uralle lentopallon parissa. Vaan ei. Hyvä veli kerhot jauhavat.
Niin kauan kuin tätä hyväksytään, taidan jättää jokaisen lentopalloseuran pelin katsomatta. Kalliomäki pilaa koko lajin Suomessa, ei vain Hämeenlinnassa.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
774
Puutumme tässä välissä sen verran, että nimetyn / tunnistettavan henkilön syyttäminen julkisesti perusteettomasti rikoksesta on lähes poikkeuksetta kunnianloukkaus. Ja jokainen kirjoittaja vastaa itse julkaisemastaan tekstistä.
 
Viestejä
1,049
Puutumme tässä välissä sen verran, että nimetyn / tunnistettavan henkilön syyttäminen julkisesti perusteettomasti rikoksesta on lähes poikkeuksetta kunnianloukkaus. Ja jokainen kirjoittaja vastaa itse julkaisemastaan tekstistä.
Tämähän on kyllä kaikilla tiedossa, koska laki-asijantuntijoita on pilvin pimein molempiin suuntiin😃
 
Viestejä
157
Hyvä kannanotto.

Mutta ei se kaupunginhallitukselta ole. Eräiden poliitikkojen henkilökohtainen yleisönosastokirje.

Kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jari Koskinen yllättäen ei osaa ottanut... Eivätkä Kokoomus, Persut tai Keskusta tai kukaan näistä puolueista. Ylipäänsä siis vähemmistöä kunnan päätöksenteossa edustava muutama nimi.

Toki tuo nyt Koskiselle varmasti painetta luo toimia toisin.
 
Viestejä
9
No niin, tätähän on jo odoteltukin, politiikka mukaan keskusteluun.

Kokoomus on ollut ainakin viisi vuotta sitten hyvin edustettuna Lentopallokerhon hallituksessa, joten kaupunginhallituksen puheenjohtajan Jari Koskisen kannanotto juontaa varmasti juurensa niistä suhteista. Vasemmistolle ei tainnut kuitenkaan mennä läpi moinen "suoraselkäisyyden" todistelu, joten saaga jatkuu ja jatkuu. Varmasti niin kauan, kunnes joku ottaa oikeasti vastuun.

Maine on mennyt tekijältä, se on ollut tietysti väistämätöntä. Vähättelyn, vastuun väistelyn, huonojen päätösten ja tiedottamisen seurauksena kärsii koko seura, hallitus ja heidän yrityksensä. Nyt saadaan oma puoluekin mukaan Via Dolorosaan.

Jatkakaa vaan samaan malliin, niin tulevaisuuden rakentaminen käy täysin mahdottomaksi❤️😢
 
Viestejä
9
Juuri nyt kannattaisi katsoa myös Ylen vaalitentti..
Kaikilla puolueilla suuri huoli lasten liikkumattomuudesta ja toimeen pitää tarttua kaikilla sektoreilla. Yllättävää!!😳😃

"Nollatoleranssi häirintään ja kaikilla pitää olla oikeus harrastaa turvallisesti."
Tästä oli myös konsensus ja hyvin selkeää myös Orpolle.
Juna liikkuu nopeasti Helsingistä Hämeenlinnaan valistamaan herroille Koskinen, Romo ja Kalliomäki, paljonko on nolla. Samalla voisi antaa oppitunnin, mitä tarkoittaa suoraselkäisyys.
Toisaalta poliitikon ammatti ei anna kovin hyvää pätevyyttä näiden asioiden opettamiselle.
 
Viestejä
642
Hämeen Sanomien yleisönosastolta
”Kysymys Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtajalle Jari Koskiselle (kok.): mitä sinun mielestäsi sana suoraselkäinen oikein tarkoittaa? Minun mielestäni se tarkoittaa henkilöä, johon voi joka tilanteessa luottaa ja joka puolueesta, uskonnosta ja sukupuolesta huolimatta kohtelee kaikkia reilusti ja huomaavaisesti. Se ei todellakaan tarkoita tyyppiä, joka urheuilumanagerina toimiessaan pitää tapanaan tehdä seksistisiä huomautuksia ja ihmettelee jälkeenpäin, että miten se nyt tuosta otti itseensä sekä samalla leimaa kohteensa julkisesti hiukan herkkänahkaiseksi. Mutta oli hyvä, että tämäkin mielipide-eroavaisuus tuli esiin ennen vaaleja.”
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös