Verkkovirhe

Savo Volley 2021-2022

Viestejä
3,521
Jonkinlainen panospeli tänäänkin kyseessä, tason mittaus. Savo alavireinen Akaassa, Valepalle selvä tappio Savolle cupissa.
Savolla pelikuntoisia mitat täyttäviä pelimiehiä pari kentällistä, Valepalla vähän vähemmän.
Tihumäki -Räsänen lienee mielenkiintoinen otatus, olettaen että ovat kentällä.Samoin Valepan saksan apu, mikä on miehen taso?
 
Viestejä
155
Hienoa peliä.
Pinnat tehdään hyvillä suorituksilla, ei naapurin virheillä (pl. Savon syöttö).
Ja: ekaan aikalisään mennessä EI YHTÄÄN JUJUA !
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
753
Hienoa peliä.
Pinnat tehdään hyvillä suorituksilla, ei naapurin virheillä (pl. Savon syöttö).
Ja: ekaan aikalisään mennessä EI YHTÄÄN JUJUA !
Olipa. Michelaun ensimmäinen hyökkäys pelin alussa oli powertip. Mutta hyvää peliä silti. Tuli peippoja myös Mäkiseltä ja Lelulta.
 
Viestejä
3,539
Savo Volley vetää yhä tiukemmin mestarin suosikin viittaa ylleen. Sitä ei voi ketään kiistää. Cupin voiton jälkeen heti perään uudestaan Valepan nollaus. Vielä jos 1,5 viikon päästä hoitaa kotipelinsä Valepaa vastaan niin kaikki muu kuin mestaruus on pettymys Savolle. Kiva nähdä miten selkeä ennakkosuosikin asema sopii Savolle.Toivottavasti saadaan ottaa halleihin normisti yleisöä kevään pleijareihin. Sitten ne pelimiehet punnitaan huutavan yleisömeren edessä. ps.en myöskään ole tuon Siltalan Rainen letkautusten ja tempausten suurin ystävä
 
Viestejä
2
Onpa hienoa peliä seurata!! Pakko antaa kyllä tunnustus selostaja/kommentaattori-parille, aivan timanttista selostusta ja kommentointia👍👍
 
Viestejä
10,309
Väkevästi Savo Volley jyräsi. Ojansivu tikissä ja keskitorjujat Jauhiainen ja Kovac torjuntatuulella. Michelaun jääminen Suomeen ja Savoon taisi olla se ratkaiseva tekijä kultamitalisateelle.
 
Viestejä
962
Ei tässä nyt kannata isommin pullistella! Valepa kun ekan olis voittanut tulos toinen mahdollisesti 👍Valepa pelas cupin alavireisesti ja korona osa totuus! Mutta kivapeli ja voitto Savolle. Tää mitään takaa!Valepa kyllä edelleen kärkisakki🙏Nautitaas tääilta Savon voitosta☝
 
Viestejä
2,686
Runkosarjan peleillä ei ole keväällä mitään väliä.. Ei aihetta juhlaan muuta kuin päävastustajalta tavallaan 6p, pitkä matka ja kaikki on mahdollista..
 
Viestejä
732
Kyllä varmaan taas Savon toimistolla harmittaa kovasti kun Dole peluuttaa aivan vääriä miehiä, kuten 20/+14 tehnyttä liigan tehokkainta hakkuria. Pitäisi ymmärtää että Räsäsen 9/+1 on se käänteentekevä juttu ettei kentälle eksy vääriä vaikutteita.

Josko se Tolvanen viisastuisi pleijareihin että saadaan ne oikeat miehet kentälle. Tiedä sitten kenen kannalta oikeat.
 
Viestejä
381
Savon otteluraportissa kerrottiin, että VaLePa hakee yhäti ratkaisua hakkuri ongelmaan. Mitäs siitä pitäis miettiä?
 
Viestejä
69
Olipa hieno nähdä hyvässä pelikunnossa (ja vielä nousevassa..) oleva Lelu kentällä! Savolla energinen pöhinä päällä. Lehdistötilaisuuksiakin mukava katsella, tuli sitten voitto tai tappio.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös