Verkkovirhe

Savo Volley 2020-2021

Viestejä
184
Onko Kerminen lopettemassa uraansa maajoukkueessa (ja kenties kokonaan), kun Savo Volleyn videolla kertoo näytösottelun olevan varmasti hänen viimeinen Suomessa pelattava peli?
 
Viestejä
3,546
Meinasin takertua samaan mutta heräs epäilys että olisiko lipsahtanut sammakko suusta ja tarkoittanee että tämän vuoden viimeinen peli Suomen kamaralla..
 
Viestejä
212
kun Suomen maajoukkueen libero Lauri Kerminen päätti pelata ainoan Suomessa tällä kaudella pelattavan ottelun Leppävirralla.
 
Viestejä
3,008

Einomiestä tästä oli vähän kiinostunut, en tiedä riittääkö tämä tyydyttämään tiedonnälkää.
Osakkaaksikin pääsee.
 
Viestejä
10,895
Einomiestä tästä oli vähän kiinostunut, en tiedä riittääkö tämä tyydyttämään tiedonnälkää.
Osakkaaksikin pääsee.

Kiitos Spede. Homma saatiin liikkeelle. Onnittelut. Toivottavasti ilo kasvaa Savossa tämän osakeyhtiön myötä.
 
Viestejä
3,008
Ihan kohta Leppävirran suuntaan, otan päätuomarinkin kyytiin mukaan.
Mielenkiintoista nähdä Savon joukkue kokonaisuudessaan vai liekkö Markus vielä Latvian maajoukkueen mukana.
Useat joukkueet jo pelanneet harjoituspelejä ja näyttää että tiukka sarja tulossa ainakin 4-5 suosikkia mestariksi.
 
Viestejä
1,766
Kyllä oli aivan mukava käydä katsomassa Savo Volleyn ja Warriorsin hyväntekeväisyysottelua. Oli hupiottelu ja oli harjoitusottelu. Kyllä konkareiltakin löytyi erinomaisia hyökkäyksiä (mm. Tatu Säisä) ja liberona Late tietysti maailmanluokkaa. - Mutta vähemmälle ei jäänyt SaVon libero Niklas Breilin. Minusta aivan mahtavaa pallonpoimintaa. ja koko ottelun ajan. Niklas on hieno lisä joukkueessa, LOISTAVA libero. -- Lelu syötti muutaman peräkkäisen ässän, sitten taas helppoja sekä oikealla että vasemmalla kädellä!
Kyllä minusta hyviä mainintoja saavat -tosin oli vain leikkipeli kyseessä - myös Mikko Räsäsen hyvät syötöt ja kovat lyönnit, Malachi Murchin syötöt (varmoja).

Ilo kasvaa varmaan kauden alettua reilun 3 viikon kuluttua.
Vielä erotuomarista: Hauskuutta oli, kun E.Niskanen talutettiin kesäshortseissa ja aurinkolasit silmillä avustajan sekä opaskoiran saattamana tuomaritornille.
 
Viestejä
3,008
Sawolaenen varmaan tietää tai ainakin on hyvä aavistus paljonko oli eilen Leppävirran huippuhupiottelua seuraamassa, mielestäni aika paljon oli.
 
Viestejä
3,546
Maksimissaan 400, hyvät turvavälit niin ehkä vähän hämäs meitä molempia..? Eikä todellakaan mitään tietoa eikä hajua, ihan hatusta heitän nämä luvut.
 
Viestejä
3,546

Savo viettänyt eilen joukkueen, staffin ja toimiston väen yhteistä päivää, uusi huoltajakin näköjään saapunut jo kaupunkiin..
 

Ryynäsen Topi

Näyttää siltä, että Savo Volleyn tiimissä on tällähetkellä ainakin yksi uusi nimi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös