Verkkovirhe

Pelaaja- ja valmentajasopimukset 2019-2020

Viestejä
2,066
Plokia vastaan ottelun ratkaisupelaajia olivat kaikki kentällä olleet pelaajat. Huikea peli libero Milka Koskenkorvalta, yleispelaaja Veera Hämäläiseltä ja keskitorjuja Jonna Wasserfallerilta. Plokin valmentaja sanoi, että he jäivät rekan alle. Runkosarjan peleillä ei ole hirveästi merkitystä muuten, mutta kotietuahan niillä haetaan. Veret punnitaan vasta keväällä!
 
Viestejä
2,066
Vois se plokin valmentaja mennä potkimaan kotia sitä tuolia ,mitähän se tuoli oli tehnyt sille.🤔😂 Oli lähteä näyttö tabletit lentoon kans 😎
Koutsi elää täydellä tunteella peleissä. Valmentajan ei toki pitäisi, että järki pysyy päässä. Pelaajille myös aika raskasta.
 
Viestejä
169
Valmentaminen on helppoa kun pelataan samalla seitsikolla on sitten vastassa kuka vain. Kun tulee loukkaantumisia ja peli ei kuljekaan samoin niin saa jopa tuoli kyytiä. Yhtä asiaa en ymmärrä, Plokilla yksi parhaista suomalaisista yleispelaajista loukkaantuu niin hommataan tilalle keskipelaaja kai siinä jokin järki on en vaan tiedä mitä.
 
Viestejä
130
Jos ja kun samaa tasoa (mieluumin parempi hiha ;) ) kun toinen jenkki yp niin ilmottautuvat todella vahvaksi Suomen mestariksi :)
Hyvin on Kangasala pärjännyt tähän asti. Nyt kun alkaa tosipelit lähestyä niin kotimaiset saa antaa tilaa. Kangasala on aikaisemmillakin kausilla tehnyt täsmä hankintoja loppukaudesta.
 

Pohjoisen poika

Olihan tiukka rypistys tänään täällä Kuusamossa. Kotijoukkue laittoi kentälle kaikki 7 ulkomaalais”vahvistustaan”. Lukumäärä olkoon mikä vain, jos tuovat lisäarvoa joukkueeseen. Mutta jos Maxwellin ja Trotterin tasoisia pelaajia täytyy tänne raahata, ollaan heikolla Torangin jäällä.
 

Pohjoisen poika

Mikäs Trotterin pelissä on koko kauden otoksella vialla? Eikös tuo ole passareiden pistetilastossakin aika korkealla?

Sittenhän se on hyvä kun kerran passarien pistetilastossa korkealla. Minulle tuli väärä kuva kun katselin vahingossa yläparvelta passien laatua ja suuntia. Täytyy ehtiä katsomaan toinenkin peli tällä kaudella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös