Verkkovirhe

Pelaaja- ja valmentajasopimukset 2019-2020

Viestejä
93
Hyvä kiinnitys Vampulalta!
Viime talvena europeleissä tuo Peric kiinnitti huomion passipelillään. Rennon ja vaivattoman näköistä touhua. Toivottavasti pääkoppa kestää, ja asenne. Ei kärsi olla liian "primadonna" suomalaisessa ympäristössä.
Euro jatkopeleissä Peric tosin taisi joutua kakkospassarin rooliin. En muista, johtuiko omasta pelaamisestaan, vai oliko hakkurista kiinni passarien peluutus.

Olisi varmaan Peric kelvannut muillekin mestari ja mitaliehdokkaille.
Kuinkahan on tuo Vampulan hyökkäysvoima , nyt kun oletettavasti passipeli on kunnossa.? Hakkurin paikalla ainakin ilahduttava kotimainen läpilyönti viime kaudella.

Talous ilmeisesti kunnossa, tuo Peric ei varmaan halvimpia ulkomaalaisia ole.... Onhan ilmeisesti nyt nähtävää uudessa kotisalissa.
Ehkä tuo somepersoona Peric tuo vipinää myös Suomen lentisilmapiiriin.
 
Viestejä
1,859
Kuinkahan on tuo Vampulan hyökkäysvoima , nyt kun oletettavasti passipeli on kunnossa.? Hakkurin paikalla ainakin ilahduttava kotimainen läpilyönti viime kaudella.
Kun Paloniemi on tällä hetkellä käytännössä ainoa yp rosterissa niin oletan että verkot on vesillä ulkomaiden suuntaan viime kauden tapaan kahden yp:n suhteen eli hyökkäävämpi (Bright) ja nostovarmempi (Nayara) mutta silti hyökkäämäänkin pystyvä yp hakusessa
 

Malttionvalttia

Pitää hankkia 2x hyviä yleispelaajia ja vieläpä ainakin yksi kova keskari. Libero-osasto ei ole vahvin valttikortti ja muut kotimaiset ovat vielä nuoria vaikka Iina ottikin viime kaudella isot askeleet eteenpäin. Hyvä passari ei yksinään riitä. Europeleissä Pericillä oli vahvat laiturit ja nostot toimi. Riittääkö kukkaron kapasiteetti tarjota Pericille mahdollisuus pelata vahvaa monen hyökkääjän kautta toimivaa passipeliä, mielenkiinnolla tätä jää seuraamaan. Liekköhän Viestillä jo hakkuri löytynyt, mielenkiintoista nähdä millainen super-hakkuri haaviin saadaan.
 
Viestejä
9
Joo en tiedä rahoista vampulalla mutta ainakin kolme peluria pitää hankkia jos on ajatusta yltää kuuden joukkoon sarjassa saati saada edes erävoiton europeleistä. Kaksi yleispelaaja ja huippu keskiarvo. Muuten tulee pitkä ja raskas kausi
 
Ylös