Verkkovirhe

Olli Kunnari miesten maajoukkueen valmentajana

Viestejä
3,835
iso Ollista (Kunnari ;) ) majupäävalmentaja, Mesko koordinaattori ym. kehittäjä liiton hommiin...:unsure:
Tämmösiä kylillä nyt puhutaan, jää nähtäväksi
 
Torstaina kerrotaan.

Miesten lentopallomaajoukkueen mediatilaisuus

Aika: Torstaina 22.2.2024 klo 11

Tarjolla: Torstain kunniaksi Veljesten hernekeittolounas ja kahvia sekä pannukakkua mansikkahilolla & kermavaahdolla

”Veljesten uutta sukupolvea on saatu jo ajettua sisään - nyt on aika ottaa seuraava rohkea askel kentän laidalla. Kohti vuosittaista arvokisaputkea lähdetään nyt uusilla sisukkailla eväillä myös joukkueen taustojen osalta. ” - Tapio Kangasniemi, urheilutoimenjohtaja, Suomen Lentopalloliitto -

Miesten lentopallomaajoukkue pelaa tulevana kesänä Euroopan Kultaista liigaa sekä EM-karsintoja. Lähivuosina siintää edessä MM-kilpailut 2025, EM-kilpailut 2026, MM-kilpailut 2027 ja Los Angelesin olympialaiset sekä EM-kilpailut 2028.

Tervetuloa kuulemaan Veljesten tuoreimmat kuulumiset ja tapaamaan avainhenkilöitä!
 
Viestejä
5,708
Mites se sitten menee, että esimerkiksi Kunnarin ollessa päävalmentaja, niin valmentaako myös Akaata vai pelkästään maajoukkuetta?
 
Viestejä
5,708
Mites mielestäsi pitäisi tehdä? Eihän maajoukkuetoimintaa koko vuotta ympäri ole.
No olihan Sammelvuo aluksi pelkästään maajoukkuevalmentaja jne. Eikö tässä nyt ollu tarkoitus tehdä ympäri vuotista toiminnasta? Lähinnä mietin, että miten suunnittelivat tekevänsä kun en tiedä.
 
Viestejä
3,563
Eipä pitäisi olla ongelmaa, aika moni mj valmentaja on ollu seuravalmentajana yhtäaikaa, varmaan itsestä kiinni haluaako (ja palkasta pystyykö vain mj) jatkaa Akaassa.
 
Viestejä
1,436
Itse en pidä huonona ajatuksena, että majuvalmentaja olisi seurakauden nimenomaan kotimaan liigassa. Siinä on kuitenkin eri tavalla kotimainen pelaajamateriaali koko ajan "näytillä" kuin muuten. Toki ympärivuotisessa pestissä ehtisi varmasti seuraamaan hyvin kattavasti kaikenlaisia sarjoja, mutta riittääkö siihen liitolla resurssi?
 
Viestejä
4,716
Hienoahan olisi, jos näiden kahden tyypin tietotaidolla ja kontakteilla, saataisiin semmoista reeniä aikaiseksi, että tämä 25-30:n lahjakkaan pallopalloilijan ryhmä kehityisi ja saataisiin sijoitettua Euroopan kentille. Päähän on jo auki, joten eikun lisää pökköä pesään. Täällä odotellaan reppu pakatuna seuraavia arvokisoja. Onkin aikamoinen putki tulossa. Ihan oikea kisaputki.
 
Viestejä
4,889
Tervetuloa kuulemaan Veljesten tuoreimmat kuulumiset ja tapaamaan avainhenkilöitä!
Niin ja missä?
Ajattelinkin jo etteikö ketään muu tähän tartu? Ite kanssa pyörittelin silmiäni että mihinköhän päin tässä kuuluisi suunnistaa jos haluaisi tiedotustilaisuuteen osallistua:unsure::rolleyes:. Mutta kai se sille pienelle piirille joka tässä lajissa pyörii on itsestään selvää:eek:
 
Viestejä
279
Eikö striimiä? Onpa nykyaikaista. Ei tällä tavalla kyllä lajia nosteta yleiseen tietoisuuteen. Hernesopan vieressä hiljaa kuiskutellaan, ettei vaan kukaan kuule. Ei oo todellista!
 
Viestejä
357
Kerrotaanko siellä sitten vain, että maajoukkueen valmennusryhmän kokoonpanoa mietitään vielä? Aika lässähdys tästä nyt tuli...
 
Viestejä
4,889
Nyt on Tase onnistunut piilottamaan jutun niin ettei mistään löydy mitään tietoa. Kaiketi lukkojen takana, The Liiton toimistolla. Toivottavasti soppa riittää. 🙄🤪
Ei se niin tärkeää ole infota missä tällaisia pikkujuttuja kerrotaan. Pääasia että asianomaiset ovat löytäneet paikalle. Ei näin.
 
Viestejä
4,716
Niin tai on ollut niin kova mediryntäys, että tilat loppuneet kesken ja pitänyt rajoittaa ihmismassan tuloa. Tai jos nyt edes Perkiö olisi paikalla, niin Aamuinen lehti antaisi jotain ulos. Sitten se todennäköisin vaihtoehto. The Liiton sivuilla on tiedote, jonka kaivelevat esiin vain ihan oikeat fanit. Parannettavaa, todennäköisesti, onneksi jää. Sekin on positiivista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös