Verkkovirhe

Naisten Mestaruusliiga 2018-19

Viestejä
169
Näkisin kuitenkin niin, että jos on pienikin mahdollisuus siihen, että naisten liigasta saadaan niin toimiva ettei pelaajia lähde saman tasoisiin joukkueisiin ulkomaille kannattaa seurojen tarttua tilaisuuteen. Enkä usko että todellisia naisten liigan kehittämispalavereita olisi pidetty liikaa ja tässä olisi hyvä kehityskohde.
 
Viestejä
1,989
Otteluohjelma oli jo aika monelta kantilta ja hyvin käsitelty, kiitos asiantuntemuksesta. Vampula taisi makustaa Kuusamoon lentokonella liigakarsintaan jokunen vuosi sitten. Se taas, että pitkän matkan takaa tuleva pitäisi kahden vieraspelin välillä välipäivän tuntuu aika kaukaa haetulta vaihtoehdolta. Oma veikkaukseni on, että Pölkky - Vampula sarja katkeaa neljästä pelistä ja molemmat joukkueet matkustavat yhtä paljon. Se kumpi menee jatkoon, selviää täysin urheilullisesti pelaamalla. Ja mitä enemmän on katsojia, se on aina vaan parempi.
 
Viestejä
1,795
Onnea Iidalle ja kiitos. Onnea Lp Vampulalle hyvästä kaudesta. Pienestä jäi jatko kiinni mutta eiköhän tästä seura saanut hyvää potkua seuraavalle kaudelle.
 
Viestejä
1,989
WoVo naisten liigakarsinnan ykkönen. Onnittelut WoVolle liigapaikan uusinnasta. Tänään pelasivat pitkälti junnujen voimin yhdellä ulkomaisella keskarilla vahvistettuna. Kyllä Puijolla on mietittävää miten liigassa pärjää kun viime kauden liigan heittopussi voitti molemmat kohtaamiset. Yliopisto-opiskelu menettelee hyvin vielä 1-sarjassa, mutta ahkera pitää olla jos pelaa liigassa ja samalla opiskelee täysipainoisesti (yliopistossa)!
 
Viestejä
1,386
Eiköhän sekä Puwolla että Wovolla ole nyt hengähtämisen ja tuumaustauon paikka. Rovaniemen säilyminen liigakartalla on koko pohjoisen Suomen junnuille tärkeää! Pohjoisimmasta lisenssiseurasta on Kuusamoonkin vajaa 600 kilometrin matka, Rovaniemelle "vain" puolet siitä.
 
Viestejä
169
Vielä vähän menneestä kaudesta. LpViesti mestaruus,joka oli tavoitteena, jäi tavoitteistaan Suomen cupissa ja eurokentillä eli yksi kolmesta toteutui. Hämeenlinna hopea, ei tullut mestaruutta, ei Suomen cupin voittoa ja vain yksi piste eurokentiltä( tosin tosi kovasta lohkosta) eli varmasti jäi tavoitteistaan. Kuusamo pronssia, eka mitali on aina iso saavutus ja eurokentiltä naisten paras suomalainen joukkue, joten plussalle meni. Orivesi cupin voitto kova saavutus sekä kovan paikallisvastustajansa pudottaminen pudotuspeleistä joten plussan puolelle jäi. Muilta hyviä otteita ajoittain, tosin Wovolla ei oikeastaan mitään hyvää ja Nurmollakin hyvin vähän.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös