Naisten Mestaruusliiga 2018-19

Viestejä
644
#63
Toivottavasti kestää, kellekään ei vaivoja toivo. Viesti on kova ensi kaudellakin, vaikka on vaan kotimainen valmennus. Pelaajia on liigasta lähteny paljon ulkomaille, sotkee pakkaa kummasti. HPK on onnistunut pelaajien siirrossa parhaiten, sieltä on moni lähtenyt.
Eikös tämä Piesanen ollut telakalla viime kauden selkävaivojen takia, ja Prokollakin samoja ongelmia?
Saa nähdä, kestääko paikat Viestin kovaa harjoittelua, viime kaudellahan Salossa oli aika monta pelaajaa
lasaretissa ennen kevättä.
Prokopenkolla on ollut selkävaivoja lähes jokaisella kaudella ja Piesasen viime kausi meni ohi selkävaivojen takia, luultavasti edelliskesän maajoukkuerumban takia.

Joku kirjoitti taas vaihteeksi ulkomaan avuista ja toinen ammattimaisesta pelaamisesta ja harjoittelusta. Kuusamossa olosuhteet, resurssit ja puitteet ovat näihin hyvät, myös kotimaisille pelaajille. Viimeistään sitten, jos ja kun mitallitili aukeaa, vain taivas on rajana :)
 
Viestejä
15
#64
Bongaajalle vastauksena, että missään nimessä en ole arvostellut tai kyseenalaistanut Kuusamon olosuhteita tai resursseja. Alla on aiemmin esittämäni näkemys syistä, minkä takia on luonnollistakin että ulkomaalaisia pelaajia tarvitaan. Minulla ei ole tiedossa, mutta epäilen, että kovin moni 25+ opiskelunsa päättänyt suomalainen naislentopalloilija pystyy ainoastaan pelaamalla mestaruusliigassa elättämään itsensä ja olemaan siten aidosti ammattilainen. Veroteknisistä ja muista syistä ulkomaan passilla pelaavien hinta-laatusuhde lienee aika kilpailukykyinen. Toivottavasti naisten noususuhdanne jatkuu myös EM-kisoissa ja arvostus nousee.

Lainaus aiemmasta:
Tämähän on tietysti seurausta suomalaisen naislentopallon tason nousemisesta ja riittävän laadukkaita pelaajia ei riitä kotimaasta jokaiseen seuraan, kun yhä useampi lähtee ulkomaille, missä pystyvät pelaamaan ammattimaisesti. Kotimainen liiga ei tätä jostain syystä mahdollista kovinkaan monelle. Toinen merkittävämpi tekijä lienee se, että kyseiset paikkakunnat ja seurat eivät nykypäivänä ole sijainniltaan riittävän houkuttelevia vaihtoehtoja suomalaisille liigatason pelaajille.
 
Viestejä
15
#66
LP Kangasalan riveihin mainioita vahvistuksia
Kangasalla hiljaisuudessa rakennettu joukkuetta pitkin kesää ja ihan hyvältä näyttää. Sarjan musta hevonen tulevalla kaudella?
Kehittyvänä seurana LP Kangasala rakentaa viime kauden pronssimitallijoukkueen jatkoksi tällä kaudella mestaruuteen tähyävää joukkuetta. Muu olisi mielestäni pettymys ja taantumaa. Toivottavasti Kangasala jatkaa eteenpäin menoa ja haastaa viimekauden finaalijoukkueet tosissaan.
 
Viestejä
789
#67
Kehittyvänä seurana LP Kangasala rakentaa viime kauden pronssimitallijoukkueen jatkoksi tällä kaudella mestaruuteen tähyävää joukkuetta. Muu olisi mielestäni pettymys ja taantumaa. Toivottavasti Kangasala jatkaa eteenpäin menoa ja haastaa viimekauden finaalijoukkueet tosissaan.
Tämä nyt ei liity mitenkään Kangasalan joukkueeseen.
Kävin tänään joutessani katsomassa Liigablogin ja Nurmon välistä lentopallon harjoitus ottelua.
Pelasivat 4 erää ja Blogi voitti ne kaikki.
Ilmeisesti Nurmolta puuttui vielä pelaajia ja varmaan avainpelaajia koska olivat mukana 10 pelaajalla.
Blogin peli vaikutti jo ihan hyvältä, liidan avauskin on lähellä.
Veikkaan Blogia jopa lähelle kärkipäätä keväällä.
 
Ylös