Verkkovirhe

Miesten Mestaruusliiga, kausi 2017 - 2018

Viestejä
3,449
spede kirjoitti: Aika vaikea arvata lauantaina on neljä peliä eri puolella Suomea, ehkä joillain on aavistus mitä ottelua tarkoitetaan.
monelta pitää olla paikalla, että löytää kovaa persuuksien alta? :silly:
 

Sponsori

Eikös Spedellä ole VIP paikat, olettaa sopisi. Lumossa löytyy ykköspaikka aina kun tänne eksyy.
Vantaalla pidetään itsestään selvyytenä ja kunnia-asiana että Spedellä on paras mahdollinen paikka kun tänne saapuu ja huhu on kertonut että pullakahvilipunkinn onjoku paikallinen tukija aina tarjonnut
 

Sponsori

Perustuu siis vahvaan huhuun, mutta oikeinkin lähellä itseäni oleva kontakti on näin antanut ymmärtää. Oikaise Spede, jos olen väärässä, mutta käsitykseni on että Pielaveteläisyydestä huolimatta olet Korsolaisten suosikkipoika, jos näin pojaksi voi enää ikämiestä kutsua
 
Viestejä
3,069
Sponsori on hajulla minun henkilöllisyydestä ja jos Sponsori, Einomies tai Konkari saapuu huomiseen peliin niin eturivi paikat löytyy.
Ja ankat on edelleen lähellä sydäntäni.
 
Viestejä
1,766
varajäsen kirjoitti:
varajäsen sanoi:
varajäsen sanoi:
Näyttäisi Ahmon sali täyttyvän täyteen innokkaista :)
Yhtä maalia. Vaihdetaan jengit :whistle:
Jotenkin tuntuu että Lekan lataus on mennyt yli :pinch: ja Sammon syöttö hoitanut loput.
Oikeastaanhan tämä kuuluisi tuonne Sampo Volleyn foorumille.
Hieno kotivoitto Sammolle. Ei kai vastustajalla ollut sanan sijaa. Sammolla kolme pelaajaa pääsi enemmille pisteille - ja yksi keskarikin samoille pinnoille kuin Lekan hakkuri. Onko mitä tapahtunut? En valitettavasti päässyt Siilin halliin kotimatsiin.
En muuta sano kuin, toivon taas ensi viikonvaihteesta pinnoja.
 
Viestejä
4,950
Tänään taisi tulla tämän kauden suurin romahdus yhden erän sisällä. Loimu johti toista erää Valepaa vastaan 9-10,loppuerä meni kotijoukkueelle 16-1 !!! Huh huh :oops:
 
Viestejä
3,449
Vielä eilisestä Savon derbystä huomioita.

Penttinen sai heitellä ok nostoon. Lekan Lankinen/Jäntti juoksi sitten kenttää ympäri. Joka erään Jäntti tuli kentälle ja aina ensimmäinen passi pateri Lehtosen Jukalle. Lankinen/Lehtonen ei sitten oikein toiminut :pinch:

Aina kun lib Silvennoinen yritti ottaa isonpaa alaa Sampo pommitti häntä ja kun pysyi pienemmässä ruudussa Koci pommituksen kohde jonka noston laatu voi sanoa suoraan SURKEA. Hauskin yksityiskohta oli Kocin nosto niin huono ettei voinut passata kuin hänelle niin hän tappoi niitä hyvällä %lla.

Kaislasalo oli Sammon "pihdeissä" ja juju hänen eteen kovassa käytössä. Kirjoittajan silmissä Jokela korkeamalla mj kuvioita ajatellen.

Heiskasen Villellä olkapään kanssa jotain ongelmaa. Minkälaisen hyökkäyspelin hän pelaisi, jos käsi kunnossa? :lol:

Sammolla syöttöruudussa hieno päivä. Häyrinen, Penttinen ja Raadik syöttivät eriin hyviä putkia, mutta Väliahon syöttöjen kanssa oli jopa Helenius pulassa.

Mj ajatellen Mutka ja Helenius antoi parhaat näytöt. Erityishuomio Porkan vasurin etusormessa suurin lasta (jolla pelattu) mitä olen kautta-aikaan nähnyt :S
 
Viestejä
10,903
varajäsen kirjoitti:
varajäsen sanoi:
varajäsen sanoi:
varajäsen sanoi:
Näyttäisi Ahmon sali täyttyvän täyteen innokkaista :)
Yhtä maalia. Vaihdetaan jengit :whistle:
Jotenkin tuntuu että Lekan lataus on mennyt yli :pinch: ja Sammon syöttö hoitanut loput.
Jere porukoineen oli aseeton :pinch:

Savo Volleyn uutisoinnin jälkeen LEKA on antanut elävältä haudatun piirteitä. Tekemisen halutko on kadonnut vai mistä on kyse tässä romahduksessa?
 
Viestejä
302
varajäsen kirjoitti:

Heiskasen Villellä olkapään kanssa jotain ongelmaa. Minkälaisen hyökkäyspelin hän pelaisi, jos käsi kunnossa? :lol:

Sammolla syöttöruudussa hieno päivä. Häyrinen, Penttinen ja Raadik syöttivät eriin hyviä putkia, mutta Väliahon syöttöjen kanssa oli jopa Helenius pulassa. :S
http://www.liigasampo.fi/fi/nw/13594/murskavoitto+lekasta.html

Dole kertoi lehdistötilaisuudessa, että Heiskaselle oli haettu kaupasta uusi käsi. Ville itsekin mainitsi, että oli kiva pelata ilman kipuja.
 
Viestejä
1,482
Aitolahden Riennon 1-sarjajoukkueessa pelaava mörökölli, joka ihan kuriositeettina on pelannut vain muutaman vuoden lentopalloa. Kalle Becker
 
Viestejä
1,504
Nemo kirjoitti: Hauska olisi kuulla ne selitykset. Sarjatilanteen seuraamisen selventämiseksi aina on lisättävä "ei tuo oikein kerro koko totuutta kun pelejä niin eri määrät pelattuna".
Kun ankat olivat 5 matsia muutamia muita joukkueita enemmän pelanneena sarjan viimeisinä, totuus ei ollut näkyvissä. Nyt kun ottelumäärät ovat tasoittuneet, tilanne on jo hiukan selkiintynyt. Syys-lokakuun tahdilla ankat olisivat ehtineet pelaamaan 60 ottelun runkosarjan. Nyt helmikuussa yksi joukkue on yllättäen pelannut jo matsin ankkoja enemmän. :whistle:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös