Verkkovirhe

Miesten Mestaruusliiga kausi 2016 - 2017

Viestejä
70
Vaikka Kyyjärvelle avautuisikin nousupaikka, niin enpä usko taustaväen ja itse seurankaan resurssien riittävän ainakaan yhtä vuotta pitempään liiga-taipaleeseen.
Liigan ja ykkösen kustannuspuoli ovat vieläkin niin kaukana toisistaan. Rahoituspuoli ja olosuhteet ovat täysin eri maailmasta. Mutta onnea taipaleelle ja itse Kyyjärvellä ne ratkaisut sekä päätökset tehdään!
 
Viestejä
154
En ilmeisesti osannut tarpeeksi korostaa sitä, että tekstini pointti on harjoittelun määrä. Se yllätti minut, ja kun uutisessa mainittiin KyKy, niin aloin miettiä asiaa heidän kannaltaan. Voi siis olla, että Suomessa harjoitellaan liikaa/väärin. Näyttäisi siltä, että Kyyjärvellä ollaan tosiaan osattu panostaa harjoittelun laatuun, kun kaksi harjoitusta viikossa riittää noin hienoon suoritukseen.

Ilmeisesti ykkössarjan osalta pitää myös jakaa joukkueet kahteen leiriin. Toinen hakee nousua liigaan. Toinen keskittyy junnujen kehittämiseen. En toisaalta tiedä sitäkään, harjoittelevatko esim. Iskun kakkosjoukkueen pelaajat yhtään enempää kuin Kyyjärvellä.

Liiganoususta unelmoivien seurojen kannattaisi miettiä asioita yhtä napsua pidemmälle. Mitä sitten, kun se nousu tapahtuu? Onko toiminta ja resurssit realistista nostaa liigan edellyttämälle tasolle? Vai käykö niin kuin valkun akka ennakoi. Vuosi liigassa, ja paluu ykkössarjaan. Ketä tämä palvelee?

Huoleni kohdistuu lentopallon pelaajatuotantoon, johon ykkössarja voisi tarjota oikein rakennettuna hyvän kehittymispaikan. Mutta jos joukkueet jo ykkössarjassa ostavat pelaajia ulkomailta ja harjoittelevat em. tavalla, niin nouseeko liigaan ja sitä kautta maajoukkueeseen uusia nuoria pelaajia?

Toiminnan lyhytnäköisyys ja nopeiden voittojen tavoittelu on monen seuran ongelma – liigassakin.
Antaa kaikkien kukkien kukkia, mutta lentopalloliitolta voisi odottaa edes jonkinlaista puutarhasuunnitelmaa.
 
Viestejä
398
KyKyn profiili on jokseenkin erilainen kuin vaikkapa Iskun. Ei ehkä ole hyödyllistä määritellä, minkä verran ykkössarjassa pitää harjoitella, jotta menestys olisi oikeutettua.

Voihan olla, että ihan yleisestikin ottaen kärsimme tällaisesta harjoittelumääriin liittyvästä tasavertaisuuspyrkimyksestä. Tavoitellaanko oikeita päämääriä vaikkapa silloin, jos maajoukkueleirityksessä Meskolta ja Heleniukselta odotetaan samoja työmääriä?

Edit: Lisäyksenä vielä, että Iskun kannattanee kopioida KyKyn harjoittelureseptiä yhtä vähän kuin Kykyn kannattaa kopioida Iskun.
 
Viestejä
1,501
Näyttää siltä, että tästä kaudesta on muodostumassa todellinen kamppailu vammalan ja Loimaan välillä. Itse veikkaan että toiselle näistä tulee huippukausi, ja toinen saa tyytyä sivustakatsojan rooliin.

Suomen Cup-välierä näistä ensimmäisenä. Todennäköisesti myös keväällä nämä joukkueet pelaavat finaalissa. Ja kolmantena, mielestäni joku mainitsi että nämä joukkueet kohtaisivat cev-cupin 4. kierroksella mikäli sinne saakka kumpikin pääsee.
 
Viestejä
777
tosikko kirjoitti: Näyttää siltä, että tästä kaudesta on muodostumassa todellinen kamppailu vammalan ja Loimaan välillä. Itse veikkaan että toiselle näistä tulee huippukausi, ja toinen saa tyytyä sivustakatsojan rooliin.

Suomen Cup-välierä näistä ensimmäisenä. Todennäköisesti myös keväällä nämä joukkueet pelaavat finaalissa. Ja kolmantena, mielestäni joku mainitsi että nämä joukkueet kohtaisivat cev-cupin 4. kierroksella mikäli sinne saakka kumpikin pääsee.
Kyllä tulee kova vääntö. Materiaaliltaan aika tasaiset joukkueet. Henkisellä puolella ratkotaan varmasti nuo pelit. Siinä saattaa Valepa viedä pitemmän korren.
 
Viestejä
10,895
Suomen Cup on hyvä välietappi. Siellähän välierissä on jo vastassa Hurrikaani ja VaLePa. Loppuottelussa voi tulla sfinksimäisen rauhallisesti ja tehokkaasti pelaava Sampo vastaan, joka varmaan janoaa Tiikereiden päänahkaa ja turkkia välierässä. Hyvä tasomittari tulossa.
 
Viestejä
1,766
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Suomen Cup on hyvä välietappi. Siellähän välierissä on jo vastassa Hurrikaani ja VaLePa. Loppuottelussa voi tulla sfinksimäisen rauhallisesti ja tehokkaasti pelaava Sampo vastaan, joka varmaan janoaa Tiikereiden päänahkaa ja turkkia välierässä. Hyvä tasomittari tulossa.
Tätä on mietitty niin Jeren ja joukkueen kuin myös meidän fanien piirissä.
Joulukinkun rippeitä laitetaan varmaan kinkkukiusaukseen, kuten me vaimoni kanssa. Kinkku sattui olemaan niin pieni... - Mutta nyt kinkut lienee sulateltu pääosin ja huomiseksi täytyy repäistä peliveikkaus kehiin. Talvikausi jatkuu, jos ei tullut huomatuksi!

Itse kyllä varasin jo hotellin Hämeenlinnan läheltä. Jospa tulisi lähdettyä sitten finaaliturnaukseen. Suomen Cup kuitenkin tuo kahdessa päivässä jännitystä aikaslailla, niin naisten kuin miesten puolellakin.

No pitkään mennään LML- peleissä. Jännitetään, kannustetaan ja katsotaan paikan päällä - tai sitten jostain ihmeen tuutista, mistä milloinkin, huomenna esim. Veikkaus-TV:stä.
 

Ryynäsen Topi

varajäsen kirjoitti:

Mio aikoo yksinään Tiikerit kaataa :evil:
Mio saattaa siinä hyvin onnistuakin...

Mäntylän vastaanotto kahden erän saldo: 67 pros.

Vallen vastaava: 20 pros.
 

Ryynäsen Topi

Del Vallen lopullinen nostoprosentti oli 13.

En äkikseltään muista juuri koskaan nähneeni huonompaa nostoprosenttia... tai ainakin täytyy mennä ajassa taaksepäin melko kauas.
 
Viestejä
299
Hurrikaani vs. Tiikerit 3-0 (25-19)(25-18)(25-17)

Ensimmäinen erä yllättävän tasaista ja kummankin peli hapuilevaa rimpuilua, kunnes lopussa Tiikereiden peli sekosi lopullisesti (keskipelaajia lukuunottamatta) ja loppu mentiin Hurrikaanin konennossa.

Tiikereiden keskipelaajille 17 pistettä ja koko muulle ryhmälle 22 pistettä. Vastaanotto hajosi täysin ja Eatonin taidot eivät riittäneet ruokkimaan laitapelaajia. Liberon passailu täysin hihan varassa.

Mikko Oivasen hyökkäyspeli tänään maagista, kun ensimmäisen erän alkupuolen tahmeus oli taputeltu. Hurrikaani pääsi tänään liiankin helpolla, kun Tiikereiden laitahyökkäys oli täysin hakoteilla.

Ottelun tähdistö:

*** Oivanen Mikko
** Smith Luke
* Mutka Tomi

Joukkueiden parhaat:

Hurrikaani - Peacock Harrison
Tiikerit - Eaton Conor

Otteluisäntä Sallila oli varmaan jo ennen ottelun alkua päättänyt palkita joukkueiden passarit.
 
Viestejä
777
Kun kaikkia yleispelaajia on pyöritelty jo karusellin omaisesti edestakaisin Huntin hyökätessä 10 kertaa suoraan torjuntaan tai muuten vain tappamatta palloa, mitä ajattelee valmentaja Mäkihannu? Minkä ihmeen takia ei Lauri Jylhää voi laittaa kentälle? Onko Jylhä nii äärettömän surkea harjoituksissa että ei häneen ole minkäänlaista luottoa? Sitten tehdään vaihto kun tilanne on jo oikeastaan menetetty.

Pitääpä käydä seuraamassa tulevia harjoituksia.
 
Viestejä
3,447
Nyt jonku pelin tv:stä Tiikereitä kattonut. Jos on moni asia sekaisin, mutta syöttöpeli ei anna kyllä apuja yhtään. Syöttö on kuin Jarkko Niemisen kakkossyöttö-> aloitetaan pallo siirtämällä toiselle puolelle :pinch:
 
Viestejä
299
Raisiossa näyttää alakulo jatkuvan. Tänään Vammalaa vastaan ei yhdessäkään erässä joukkue yltänyt hyökkäyssarakkeessa kymmeneen pisteeseen. Kolmannen erän 4 hyökkäyspistettä on jo melko surullinen lukema.

Vammalan ykköskuusikko on täysin pitelemätön tällä hetkellä. Chourio ja täksi kaudeksi Vammalaan siirtynyt Peetu Mäkinen ovat täysin muiden heikkojen esitysten varassa, jos haaveilevat kentälle pääsystä.

Jokisen Timon sisukkuudelle täytyy nostaa hattua. Sai Peetusta hyvän kirittäjän. Kiitti, nosti tasoaan huomattavasti ja vei avauskuusikon paikan.
 

Jr-

Viestejä
440
Ryynäsen Topi kirjoitti: Del Vallen lopullinen nostoprosentti oli 13.

En äkikseltään muista juuri koskaan nähneeni huonompaa nostoprosenttia... tai ainakin täytyy mennä ajassa taaksepäin melko kauas.
Eihän herralla ole pelissä kuin 8 vastaanottoa, ei se tänään Tiikereillä ollut liberosta kiinni. Kyllä Hurrikaani syötti tänään Herreran pelin sekaisin ja siten koko joukkueen peli sakkasi.
 
Viestejä
21
Olen runoniekka. Laulaja iänkaikkinen. Ja kynäseppo vailla vertaa. Kirjoitan tänne todella harvoin. Viime kerrasta on 16 kk. Tänään oli pakko. Eräälle Mosfetille ensin kommentti. Olet häpeäksi koko lentopalloilevalle Suomelle. Jos tietäisin oikean nimesi, tulisin ovellesi ja juttelisin kanssasi elämästä. Rakkaudesta. Ystävyydestä. Niitä tunnut todella kaipaavan. Joten uudeksi vuodeksi 2017 - lopeta Tiikereiden mollaaminen!! Tai tule esiin nimimerkin takaa. Jotta näemme todellisen sielusi. Sydämesi. Pakkohan sinulla on sydän olla. Ja päivän peli. Libero oli ihan hukassa. Tosin aika vähän sai kuitenkin palloja. Noppa on aika lailla oikeassa, että virheitä rekrytoinnissa kesällä ollaan saatettu tehdä. Hunt kaipaa ehkä selvästi kotiinsa. Ei ole mukana sydämellä. Ehkä kismaakin joidenkin kanssa. Suuri pettymys alkukauden jälkeen. Tänään 2 pinnaa. Ottelun paras pelaaja tänään Conor Eaton. Uskallan olla toista mieltä. Ja Muumi?? Olisi edes ollut vihainen ja jotenkin psyykannut joukkuetta tänään. Kovin oli kesyä ilmentymää. Nyt ei enää kiltteys riitä!! Mitähän Tommi olisi viime vuonna tehnyt?? Äijät vain harjoittelemaan ja taas hikoamaan...Onneksi kautta on vielä jäljellä, mutta...Ihan totta - jotain radikaalia on tehtävä. Ja heti!! Tunnelma Loimaalla oli tänään aivan mahtava. Kuin Kokkolassa joskus. Olen todella huolestunut. Aiheesta.
 
Viestejä
10,895
tepahannikki kirjoitti: Olen runoniekka. Laulaja iänkaikkinen. Ja kynäseppo vailla vertaa. Kirjoitan tänne todella harvoin. Viime kerrasta on 16 kk. Tänään oli pakko. Eräälle Mosfetille ensin kommentti. Olet häpeäksi koko lentopalloilevalle Suomelle. Jos tietäisin oikean nimesi, tulisin ovellesi ja juttelisin kanssasi elämästä. Rakkaudesta. Ystävyydestä. Niitä tunnut todella kaipaavan. Joten uudeksi vuodeksi 2017 - lopeta Tiikereiden mollaaminen!! Tai tule esiin nimimerkin takaa. Jotta näemme todellisen sielusi. Sydämesi. Pakkohan sinulla on sydän olla. Ja päivän peli. Libero oli ihan hukassa. Tosin aika vähän sai kuitenkin palloja. Noppa on aika lailla oikeassa, että virheitä rekrytoinnissa kesällä ollaan saatettu tehdä. Hunt kaipaa ehkä selvästi kotiinsa. Ei ole mukana sydämellä. Ehkä kismaakin joidenkin kanssa. Suuri pettymys alkukauden jälkeen. Tänään 2 pinnaa. Ottelun paras pelaaja tänään Conor Eaton. Uskallan olla toista mieltä. Ja Muumi?? Olisi edes ollut vihainen ja jotenkin psyykannut joukkuetta tänään. Kovin oli kesyä ilmentymää. Nyt ei enää kiltteys riitä!! Mitähän Tommi olisi viime vuonna tehnyt?? Äijät vain harjoittelemaan ja taas hikoamaan...Onneksi kautta on vielä jäljellä, mutta...Ihan totta - jotain radikaalia on tehtävä. Ja heti!! Tunnelma Loimaalla oli tänään aivan mahtava. Kuin Kokkolassa joskus. Olen todella huolestunut. Aiheesta.
Kyllä kai Huntin voi lähettää kotikonnuilleen. Ilmeisesti parantaisi joukkueen henkeä ja ilmapiiriä.
 
Viestejä
281
Ryynäsen Topi kirjoitti: Del Vallen lopullinen nostoprosentti oli 13.

En äkikseltään muista juuri koskaan nähneeni huonompaa nostoprosenttia... tai ainakin täytyy mennä ajassa taaksepäin melko kauas.
Kiireesti Syrjälän Jere apuihin Nurmoosta :evil:
 
Viestejä
1,318
Isku on näemmä Krnicin myötä löytänyt aivan uuden vaihteen. Mäkisen lisäksi myös Vuorinen ja varsinkin Mäntylä ovat pelanneet viime pelit hienosti. Saattaa olla vielä loppukauden yllättäjäjoukkue.
 
Viestejä
10,895
Täysin kotimaiseen LEKA-miehistöön saapuu kreikkalaista osaamista:

http://www.lekavolley.fi/uutiset/leka-volley-vahvistaa-passariosastoaan-kreikkalaisella-stavros-kasampaliksella
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös