Verkkovirhe

Miesten Mestaruusliiga 2021-2022

Viestejä
3,792
Tuntuu kummalliselta kun Akaalla on kuitenkin kolme maajoukkueen miestä. No Sinkkonen on kyllä ollut erinomainen toki ja Köykkä myös hyvä.
No kyllä Smits ja Fazli pesee meidän maju miehet hyvänä päivänä. Rahko ja Mäki hoitavat myös hyvin ruutunsa joten kyllä Loimulla vähintään saman tason porukka on kuin Akaalla.
Tämä pari on kyllä sellainen että kumpi tahansa voi mennä jatkoon, ansaitusti.
 
Viestejä
5,647
No kyllä Smits ja Fazli pesee meidän maju miehet hyvänä päivänä. Rahko ja Mäki hoitavat myös hyvin ruutunsa joten kyllä Loimulla vähintään saman tason porukka on kuin Akaalla.
Tämä pari on kyllä sellainen että kumpi tahansa voi mennä jatkoon, ansaitusti.

No ei nyt samantasoinen, koska häviää passarissa ja liberossa sekä Akaalla kokonaisuudessa paremmat ypt tai ainakin pitäisi olla ja keskitorjujien pitäisi olla parempia.
 
Viestejä
5,647
Kyllä Savolla on vaan liian ylivoimainen materiaali tähän sarjaan. Ducksilla ei ole viime kauden tapaan Jokelan ja Carmodyn tasoisia pelaajia valitettavasti, että pystyisivät paremmin haastamaan. Lehtonen toki erinomainen keskitorjuja, mutta sillä ei vielä pelkästään pärjää.
 
Viestejä
4,769
Mulle se kertoo sen että leikkaus tehdään ennen kun pelit loppuu🙏Micelau kans vähän vaivaa...
Ei kun tarkoitin että miksi pelaaja ei ymmärrä itse tulla sivuun jos kokee että ei ole pelikunnossa? Ei Dolekaan niin tyhmä voi olla että ehdointahdoin käskee kaverin pelata ja hajoittaa kätensä
 
Viestejä
1,204
Kuules pelajaat ei lakkaa ikinä jos niiltä kysyt! Miro Määttänen löi uransa loppuun äkkiä😏Ne uskoo aina että mää pystyn! Silli oli niska täysin paskana finaalissa viimevuonna ei vaihtoo.Ei pystynyt syöttään eikä lyömään...
 
Viestejä
248
Hurrikaani-Tiikerit matsia katsoessani pakko todeta yksi huomio joka jo pitkään itseäni häirinnyt. Ja se on, että Suomen liigassa tuomarilinja keltaisten ja punaisten korttien kanssa on ajoittain jopa naurettava.

Hiemankaan jos meinaa pelaajat/valmentajat tulistua ja näyttää tunteitaan, niin heti homma tapetaan korteilla. Ja nyt Kenneth Aro räväytti ensimmäistä kertaa omien silmieni kohdalle molemmille valmentajille kerralla punaiset. Olisihan se hirvittävää jos playoff-pelissä pääsisi muodostumaan hetkittäisiä kuumenemisia.

Ja tämä siis ei ole edes ainoastaan heidän Suomessa pitämänsä linjaus, vaikka kenties hieman herkemmässä se täällä vielä on. Mutta maailmallakin kun pelejä katsoo, niin ikävä kyllä suomalaiset tuomarit, Aro varsinkin on kyllä hävyttömän hanakka esittelemään kortteja. Iso osa tuomareista antaa purnata, näyttää tunteitaan ja jopa hermostua ihan tuomarillekin, mutta ainoa ratkaisu näyttää auktoriteettian ei silti ole se kortin kaivaminen.

Jotkut tuomarit jopa keskustelevat pelaajien kanssa ja selittävät heille päätöksiään. Tätä kaipaisin myös Suomeen enenevissä määrin. Todella turhauttavaa katsottavaa kerta toisensa jälkeen sama toimintapa, ainaki näin omaan silmääni.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös