Verkkovirhe

Miesten Mestaruusliiga 2021-2022

Viestejä
5,722
Niin on mutta onko päässyt pelaamaan eikä ole Meskon kouluttama,


Niin on mutta onko päässyt pelataan, eikä ole Meskon kouluttama pelasi Kovessa nuorena en muista mistä kotoisin.

Ei ole hirveästi päässyt pelaamaan joo. Nyt on toki korona sekoittanu sen verran pakkaa. Olisiko muuten ehkä vähän enemmän pelannut? No ykköspassaria ei Laaksosta Valepaan tuleivaisuudessa tehdä. Se onkin mielenkiintoista, että kuka Eskon jälkeen sen tontin hoitaa.
 
Viestejä
3,851
Tällä kaudella on mielestäni hyvä kakkospassari pitkään aikaan!
Joo, paremmin kuitenkin varapassari. Jos 16 liigapeliä pelattu tähän mennessä +muutama cup ja europeli ei siinä riitä töitä kuin yhdelle passarille.Parhaat pelaa, yksinkertainen logiikka.
 
Viestejä
1,291
Savo kehittää nuoria samalla kyllä Veetejä Suomessa piisaa☝️Eikä tässä Valepan peluuttamisessa
mulle mitään uutta ole! Siitä komenttini koskikin Savolla aina väärätmiehet pelissä Valepalla oikeet!
 
Viestejä
3,851
Savo kehittää nuoria samalla kyllä Veetejä Suomessa piisaa☝Eikä tässä Valepan peluuttamisessa
mulle mitään uutta ole! Siitä komenttini koskikin Savolla aina väärätmiehet pelissä Valepalla oikeet!
No pakon edessä, ei niitä siellä huvikseen kehitellä. Sama se Valepalla: Tihumäki, Cavasin, saksan poika....
Kyllä näillä joukkueilla senverran panoksia on että mitään sosiaalityötä ei tehdä, näytöillä ainoastaan saa pelipaikan.
Huippuluokan valmennus vetää porukkaa, penkillekin 😌
 
Viestejä
1,291
En näe täällä että mitään pakkoo olis ollut☝️Kyllä tota rasitusta jaettu järkevästi.Veikkaa on peluutettu tasaisesti sekä keskimiehiä! Räsänen sai kans alkukaudesta hyvin peliaikaa!Siitä oon samaamieltä nuoren pitääkin ensisijassa katsoa valmennus.
 
Viestejä
326
Tämän hetken Veikkauksen pitkäveto kertoimet

Tuto - Akaa, 6,60 - 1,80
Hurrikaani - Ducks, 1,25 - 3,60
Hurmos - Valepa, 4,30 - 1,18

Tuton ja Hurmoksen kotivoitoista saisi jo messevän palkinnon.

Ei vierasjoukkueet helpolla pääse tänään.
Tuto - Akaa 2-3
Hurrikaani - Ducks 3-1
Hurmos - Valepa 2-3
 
Viestejä
38
Mestaruusliigan runkosarja lähestyy loppuaan. Harmittavasti sarja on jo tässä vaiheessa revennyt niin, että pudotuspeiijoukkueet ovat jo selvillä. Tämä tulee vaikuttamaan ainakin muutamien joukkueiden peluutukseen ja sitä kautta otteluissa saattaa olla tulossa ns.yllätyksiä.

On suuri vääryys, jos kauden päätteeksi finaalissa kohtaavat jotkut muut kuin Savo ja Valepa. Jo cupin finaaliviikonlopussa nähtiin, että moraalinen loppuottelu käytiin jo perjantaina, eikä lauantain ottelussa Savo saanut enää vastusta.

Akaa on sarjan kolmonen.

Neljännestä sijasta käydään onneksi vielä kamppailua. Loimu sai naapuriseuroilta Tutolta ja Hurrikaanilta apuja, kun ne niistivät pisteitä tällä hetkellä neljäntenä olevalta Tiikereiltä. Loimun tiikerijahti saattaa huipentua 26.2. käytävään keskinäiseen otteluun. Myös Hurmos on saanut jälleen pelin juonesta kiinni. Joensuulaisilla on muita enemmän otteluja jäljellä, joten uuden hurmoksen myötä kotietu on vielä saavutettavissa. Myös Hurrikaani saattaa vielä yllättää, vaikka ottelut taitavat sen osalta loppua kesken.

Ducks odottelee, kumpi tulee playoff-kierroksella vastaan, Savo vai Valepa?

Nämä molemmat kärkijoukkueet voivat sopivan tilaisuuden tullen kierrättää pelaajistoaan ja antaa lepoaikaa syömähampailleen. Yllättäviä pistemenetyksiä saattaa siis olla tulossa. Akaallakin saattaa olla jossain vaiheessa se tilanne, että kolmossija varmistuu jo hyvissä ajoin eikä jokaiseen peliin löydy latausta.

Jos taas nelossijaa havittelevista joukkueista joku tai jotkut jäävät telineisiin, alkaa heidänkin osaltaan keskittyminen kohti pudotuspelejä.

Tätä taustaa vasten Tiikerit näyttäisi olevan ainoa joukkue, jolla on peleissä tällä hetkellä hävittävää ja siksi kaikki ottelut ovat tärkeitä eikä tappioihin ole enää varaa. Cupin finaalipaikka ja hyvin sujunut alkukausi nostivat odotukset myös liigan osalta aika korkealle. Kannattaa siis veikata Tiikereitä otteluidensa voittajiksi.
 
Viestejä
5,722
On suuri vääryys, jos kauden päätteeksi finaalissa kohtaavat jotkut muut kuin Savo ja Valepa. Jo cupin finaaliviikonlopussa nähtiin, että moraalinen loppuottelu käytiin jo perjantaina, eikä lauantain ottelussa Savo saanut enää vastusta.

Jos sinne finaaliin menee joku muu Valepan ja Savon ulkopuolelta niin siinä ei ole mitään vääryytää! Kyllä siellä finaalissa aina parhaat on!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös