Verkkovirhe

Miesten Mestaruusliiga 2021-2022

Viestejä
160
Ei se viivästy peliä pelataan jo.
Ihmeen tasaisesti etenee jos ulkomaalaiset Etalta puutuu.
Juu, huonoa vitsin tynkää vaan virittelin.. Pelin pitäisi kyllä tulla Ruudusta myös, mutta ei näy vieläkään.. Ettan joukkueessa nyt kehissä nuori Eemi Pöllänen, joka on kyllä kelpo pelimies ja Marttilan Janne näköjään myös livescoren mukaan kehissä, liberohan on huippumies, A. Hakala täyttää varmasti paikkansa..
 
Viestejä
1,310
Ettan tämän kauden pelikirjasta ei juonen käänteitä puutu; aloitetaan suoraan toiselta sivulta ilman Petrasin pelilupaa ja nyt pelikirjasta puuttuu sivuja, myös Petras. Ottelua ei Ruutuplussalta saatu näkyville, toivottavasti lehdistötilaisuus saadaan vielä ihmeteltäväksi. Kuoksan nykytilanne ei ole kadehdittava, vaikka Savolta irtosikin kolme nyhtöpistettä hyvällä pelillä. 🤔
 
Viestejä
2,132
Kerrankin olisi ollut mielenkiintoa katsoa tätä pohjoisen derbyä. No ei kai sitten katsota. Prkl...
Itse ihmettelen että eikö näitä kameroita voi virittää ja koeläyttää ennen peliä.
Nyt korjattiin koko pelin ajan fanikameran jotain vikaa, tätä peliä olisi varmaan ollut paljon katsojia, tosi hyvinhän Etta pelasi vaikka joukkueesta lähti ilmeisesti ulkomaalaiset ja libero.
 
Viestejä
157
Sorvojan Ville otti isompaa roolia Rakennus Sorvojan johtohommissa, joten epäilen että pelihommat jäävät vähemälle vaikka Villellä oli vielä keväällä liigassa pelaaminen toiveena. Kiskon riveissä on joku kovakätinen peluri jota ilmeisesti on houkuteltu liigaympyröihin ja olisi lahjojakin liigaan mutta opiskelujen takia pelaa mielummin höntsäpalloa.
 
Viestejä
474
Silläkö se tilanne muuttuu jos ei ole rahaa että haetaan nuoria pelaajia . Vaikka ois tänään ottaneet voiton niin tilanne ei ois muuttunut mihinkään .
 
Viestejä
151
Tässä on paljon huonoa lentopallon kannalta. Toki jo pitkään on kuultu, että Ettassa rahat ihan finaalissa, mutta silti harmillista. Se mikä tässä on minusta hoidettu myös täysin alta riman, on että minkäänlaista tiedotetta ei Etta ole asiasta vieläkään missään sivuillaan julkaissut. Vaikka asia on ikävä, niin jonkinlaisen tason voisi tiedottamisessa silti pitää.
 
Viestejä
2,258
Kalevassa (ja Lapin Kansassa sama juttu) tänään juttua Ettan tilanteesta.. Etta Oy:n toimitusjohtaja Marku Lappalainen: "Jos palkoissa on ollut parin päivän viive johtuen vaikka sponsorilaskutustemme sisääntulossa, en lähtisi sanomaan että palkat ovat myöhässä".
Minusta palkat on myöhässä jos maksussa on päivänkään viive.. 🤷‍♂️
Tsemppiä Ouluun, toivottavasti ongelmat ratkeaa parhain päin.
 
Viestejä
9,919
Hurrikaani-Tiikerit 3-1
Tuto-Ducks 0-3
Akaa-Tiikerit 3-0
Hurmos-Valepa 0-3
Etta-Hurmos 3-1
Loimu-Tiikerit 3-0
Ducks-Savo 3-2
Hurrikaani-Tuto 3-2
 
Viestejä
2,258
Eipä ole moinen kommentti hyvä yhteistyökumppaneiden kannalta, vähän niinkuin syytetään heitä kun ei saada pelaajille sovittuja hoidettua. Tuskin lisää sponsoreiden mielenkiintoa moiset lausunnot!
 
Viestejä
2,258
Hurrikaani-Tiikerit 3-0
Tuto-Ducks 3-1
Akaa-Tiikerit 3-0
Hurmos-Valepa 2-3
Etta-Hurmos 1-3
Loimu-Tiikerit 3-2
Ducks-Savo 0-3
Hurrikaani-Tuto 3-2
 
Viestejä
474
Tämähän on vain hyvä asia suomen lentopallolle että tulee julki miten seurat huolehtii pelaajista , pitäisi kaikkien tulla julki joka joukkueesta missä ei ole hoidettu velvotteita .
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös