Verkkovirhe

Miesten mestaruusliiga 2019-2020

Viestejä
1,142
Oikeastaan ainakin minun täytyy siirtää mestaruunjoukkueen arviointia ensivuoden puolelle aikapitkälle sinnekkin, muutama kierros pelattu tätä kautta, ei varmaan monikaan uskonut viime syksynä että Etta pelaa mestaruudesta, no tämänkauden mestaruudesta Etta tuskin pelaa mutta monta joukkuetta on jotka saattavat siitä pelata joten minä jään odottelemaan ensivuoden alkua.
 
Itse laittaisin tällä hetkellä roponi Hurrikaanin mestaruuden puolesta. Kouki vielä reservissä.
Sarja on vielä kovin nuori. Valepalla on niin vahva voittavan joukkueen kulttuuri, että se ei pienistä hätkähdä. Siitäkin huolimatta, vaikka valmennus kokonaisuudessaan vaihtui uusiin nimiin. Tosin uusi päävalmentaja Kangaskokko on ollut mukana jo vuosien ajan.

Onnittelut Einomiehelle jo nyt sarjan tässä vaiheessa. Ducks aloittanut sarjan tosi hyvin, paljon paremmin, kuin olin veikannut. Tiikerit on kyllä enemmän, kuin ahtaalla ensiviikon maanantaina Lumon lauteilla.
 
Loistavaa urheilullista lentopalloviihdettä oli Varkaudessa kun Savo ja Loimu uurastivat pinnojen perässä. 3-2 (21-25, 27-29, 25-20, 25-19, 18-16).
Kaksi ensimmäistä erää Loimu vei ja vasta kolmannessa erässä Savo sai juonesta kiinni Tuovisen muutettua pikkusen taktiikkaa. Syöttö parani huomattavasti ja syötön kohde. Todella paljon tuli virheitä Savolle juuri kahdessa ekassa erässä.
Loimu pääsi kokeilemaan pariin kertaan ottelupalloakin mutta niin vain Savo väänsi voiton jatkopalloilla 18-16.
Loimu on kova joukkue! Erittäin hyviä suorituksia hakkurilta ja yleispelaajilta. Se mikä ilahdutti oikeinkin paljon Loimun pelissä niin Joel Laakso! Mies on kehittynyt paljon ja uskon, että Laakso aiheuttaa paljon iloa ja riemua Raision joukkueella sekä kannattajille. Niin ikään Loimun libero on kyllä sellanen virtuoosi ettei paremmasta väliä.
Savon puolelta ilahduttavaa oli eritoten Lelun paluu! Jos joku epäili tovi sitten, että ei riitä motivaatio ennää "vanhoilla" miehillä(Silli/Lelu) niin tämä peli kyllä näytti päin vastaiselta. Lelu pomppi ja mätti palloo kuin pikkupoika hurmoksessa eikä Siltalakaan hävinny siitä yhtään!
Hurjia ovat miehet.
Ilahduttavaa oli myös Ivanovin passipeli, sekä keskelle toiseen erään tullut Mikko Väliaho!
Mutta voi veljet ja siskot millä asenteella pelaa Miro Määttänen! Kyllä Mikasa lähtee siihen malliin, että oikeesti heikompia hirvittää.
Syöttö oli aivan hirmunen kolmannesta erästä eteen päin ja samoin kun pääsi tälläämään laidasta rataan niin ei siinä kerenny vastustaja silmiään räpsäyttämän kun pallo oli kentässä.
Yli 600 katsojaa hurrasi koko rahan edestä Varkaudessa ja tunnelma oli mahtava niin kuin aina Savon peleissä.
Kiitoksia vieraanvaraisuudesta Savo ja Varkaus.

Tänään edessä Hurmos vs VaLePa!
 
Viimeksi muokattu:
Peliä näkemättä kysyn miten Loimu , ilman mitään nimimiehiä ja tätä kovaa uhoomista, laittaa Sawon, ammattilaisjoukkueen täysin köysiin?
Onkohan siellä Sawossa nyt kaikki kohdillaan?
Kyllä Savossa on ihan kakki kohillaan :)
Loimu on vaan hyvä ja kova joukkue! Tosin kahdessa ekassa erässä Savolla oli arkaa pelaamista ja paljon virheitä.
Elä ole huolissasi Savon pelistä, se toimii.
Loimu pelaa hyvin organisoitua peliä ja puolustaminen on huippua.
 
Ylös